Announcement

Collapse
No announcement yet.

FA Community Shield,FA Cup and Carling Cup 2011/2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prvenac Kelija u svetom dresu, zasluzio je za sve odlicne partije! Bravo Martine, nastavi da gazis!

Nadam se da ce Lukas moci da igra u ponedeljak, previse bi bilo da nam 2 vezna igraca budu povredjena + je u odlicnoj formi, danas najbolji kod nas uz Belamija.
    sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
      Nadam se da ce Lukas moci da igra u ponedeljak.
      Eeee sta ti je fudbal Prije 2 sezone sigurno nije postojao navijac Liverpula koji bi ovo pomislio

Ovaj Maksi redovno utisa kriticare

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
        Eeee sta ti je fudbal Prije 2 sezone sigurno nije postojao navijac Liverpula koji bi ovo pomislio

Ovaj Maksi redovno utisa kriticare
        Pa njega smo mrzeli svi jer je bio najveci brazilski talenat i onda dosao ovamo i upropastavao nas ali sad Keni sve vise izvlaci iz njega.

A Maksi rekao sam i ponovicu - ni goreg igraca ni veceg srecnika u nasem timu. A nek igra prvu od sad kad ima srece i nek igra ako ce da daje golove i ako cemo redjati 3 po 3. Rezultat je najbitniji.

Koatesom sam prezadovoljan, pokazao je da vredi i da vec sad moze na njega ozbiljno da se racuna.

Dzaba raspored, dzaba tezak zreb, nameracili smo se na trofej i idemo po njega. YNWA!
        sigpic

Comment

• Puuu, placenici poveli i Arsenal blizu ispadanja.

Comment

• Evo sad Dzeko razigrava ekipu i vodi kontre,svaka cast majstore u ovom mecu je vukao City u sredini

Comment

• Jao kakvu sansu neiskoristi Chamakh
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Jos jedna stvar, danas smo pokazali da uopste nismo one man team ili two man team.
                sigpic

Comment

• Nisam mislio da cu ikad ovo reci, ali nadam se da Lukasova povreda nije ozbiljnija i da ce moci da igra vec za vikend.

A Celzi je postao redovna musterija, dajte da igramo sa njima svako kolo. I drago mi je zbog Toresa, sto je presao u klub sa kojim ce osvajati trofeje, i jedan im je od glavnih igraca u tom pohodu

Comment

• HAHA, sta je sa Celzijem u zadnje vrijeme? Primaju ladno golove na S.Bridzu :S
                    Ipak, mislim da Boas jos nije za EPL, mada ne zelim reci da treba otici jer bi to samo pogorsalo trenutku situaciju, treba covjeku dati vremena pa cemo vidjeti.

Sto se tice Citya, Aguero ga uvali, jbg zao mi je Arsenala, ali sta da se radi, nemam se pravo zaliti na njihovu pobjedu s obzirom da i United uzima svaku na ovaj nacin

Comment

• Opet Chelsea opet Stamford Bridge i opet Maxi.

Vec dva i po mjeseca skoro nismo izgubili i uzivao sam veceras.Kelly fenomenalan kao desni bek sigurno novi kapiten Liverpoola Coates kao da 100 godina igra ni Lukaku ni Torres nisu nista uradili,Enrique zivotinja prije 2 dana je igrao i veceras opet bez greske odradio utakmicu.Lucas kojeg smo vecina pljuvali postaje jedan od najbitnijih igraca kluba i nadam se da je neka laksa povreda u pitanju.Maxi se pretplatio na Chelsea iako pojma nema valjda ga kupi Chelsea .Henderson se polako oslobadja straha i pokazuje zasto je jedan od najvecih talenata engleskog fudbala,Bellamy odlican bio i po meni igrac utakmice bilo ga je svuda,dvije asistencije a i na samom pocetku utakmice se vidjelo koliko je jos u teskom emotivnom stanju i svaka mu cast za vecerasnju partiju.Andy se trudio koliko je mogao nazalost promasen penal koji bi mu mnogo digao samopouzdanje ali bit ce bolje ne brinem se za njega.Kenny 13 utakmica protiv Chelsea 10 pobjeda i 3 nerjesena i svaka mu cast na tome.Sve je veceras bilo odlicno od igre pa do navijaca.Idemo probati osvojiti ovaj kup.

Sjajan potez Dzeke kod gola City-a i u maniru velikog igraca i svakim danom sve vise napreduje.

Last edited by Joe Cole 10; 29-11-11, 22:16.
                      TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Steta sto je Arsenal izgubio. . Bili bolji tokom celog meca i onda na kraju ga Aguero da. "Klinci" su se odlicno pokazali. Pogotovo Chamberlain, ali uz njega i Frimpong i Coquellin.
                        Ako nista drugo posteno su izvizdali Nasrija.
                        Originally posted by maliajnstajn
                        Arsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.

Comment

• Ma ko nebi zvizdao, sve se to prodalo za pare...

Comment

• Odlicna igra pre svega Kelija bravo za gol, decko stvarno igra sjajno, onda Koates me je ocarao, decko je sjajan, i na njega mozemo racunati definitivno... Kerol poprilicno dobar, dobro kontrolise loptu, nije dao gol al jbg bice prilika, Belami sjajan, zasluzio je asistenciju, i ponovo neverovatni Maxi, covek je definitivno lud... Ali me sada brine povreda Lukasa, valjda nije teze prirode...
                            A sta reci za Celzi, na mene je jedino Bertran ostavio dobar utisak, Mekehran je bio dobar dok se nije povredio, steta decko nema srece, ostali mrka kapa... Ja jos jednom kazem, nije AVB kriv koliko igraci Celzija po meni ove sezone slabo igraju...
                            Arsenal izgubi posle sjajne kontre Dzeke, Dznoson prima loptu i sjajno dodaje do Aguera, a ovaj lagano smesta u mrezu...
                            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                            -Jürgen Klopp

Comment

• Ooooooo Deren Embroooouuzzzzzz

Kakva golcina jednog od najvecih majstora u Championshipu!
                              sigpic

Comment

• Strašan gol!

Penal nad Makedom i Makeda....goool!
                                1:1
                                sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

Working...
                                X