Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tata Mumi View Post
    Moze se uspjeti ali za 5-6 mjesto. Za najvise ciljeve i trofeje bez ulaganja ne moze.
    Pa da naravno, ali eto Newcastle sa 4/5 puta manje ulaganja od Liverpoola je sad ispred njih.

Verovatno prestrog crveni. Doduse crveni se daje za nameru, ali realno igraci se stalno ovako unose jedan drugom. I Perch je dobro odglumio. Bas me zanima sta ce FA da kaze, da li ce ponistiti crveni...
    sigpic

Comment

• Ajde sad nek neko zakuca Etkinsona kad je vec sve otislo, samo da dobije svoje mamicu mu.
      sigpic

Comment

• Ma ovo je zajebancija, mada se vise i ne nerviram, izgubio sam zivce skroz...

Suarez vrlo los danas, mada su svi danas zakazali...

Koja je ovo tragedija, bice najlosija sezona jos od 94. kada smo imali 16 poraza i bili osmi...
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Nash video sam taj "rvacki zahvat" ali to se stalno desava u kaznenom, retko koji sudija ce svirati penal za to. Za igranje rukom OK...
          A isti ovaj Etkinson je olaksao stvar Liverpoolu na pocetku sezone na Goodisonu kad je bez razloga iskljucio Rodwella. Naravno to ne opravdava njegove greske u ovoj utakmici, samo kazem, svi timovi i ispastaju i dobijaju na sudijskim greskama...
          sigpic

Comment

• Sad necemo biti ni osmi -.-

Comment

• Show!Naguzise Reinu Covjek 5 godina nije propustio ni jedan mec i sada dobiaj crveni zbog gluposti Enrike na putu ka prvom clean sheet-u

Comment

• Originally posted by Tony_G View Post
                Nash video sam taj "rvacki zahvat" ali to se stalno desava u kaznenom, retko koji sudija ce svirati penal za to. Za igranje rukom OK...
                A isti ovaj Etkinson je olaksao stvar Liverpoolu na pocetku sezone na Goodisonu kad je bez razloga iskljucio Rodwella. Naravno to ne opravdava njegove greske u ovoj utakmici, samo kazem, svi timovi i ispastaju i dobijaju na sudijskim greskama...
                I da je jedan penal, penal je + ofsajd + ova smejurija, previse, niko nista ne igra na obe strane, ocajan mec.

Ja sam prvi rekao hvala Etkinsonu ali to je jedini put s njegove strane i to je to sto se tice Liverpula. Sta cemo sa svim ostalim? Mani se.
                sigpic

Comment

• Ma Etkinson je najveca dzukela u PL.Svaki mec koji sam gledao gdje je on bio glavni sudija,morao je nekoga da osteti i omrci...I u LS kad sudi redovno "grijesi".Sjecam se da nije dao cist crveni Kanavaru kada je faulirao Jovetica kada se igralo ovdje u Podgorici...a koliko puta je ojadio Junajted nema potrebe da pricam.

Comment

• Originally posted by Powerslave View Post
                    Ma Etkinson je najveca dzukela u PL.Svaki mec koji sam gledao gdje je on bio glavni sudija,morao je nekoga da osteti i omrci...I u LS kad sudi redovno "grijesi".Sjecam se da nije dao cist crveni Kanavaru kada je faulirao Jovetica kada se igralo ovdje u Podgorici...a koliko puta je ojadio Junajted nema potrebe da pricam.
                    Jadni Utd,godinama prezivljavaju torturu i kradje od sudija,vrlo rijetko im se to kompenzuje
                    Last edited by AK47; 01-04-12, 16:09.
                    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Znao sam da ce neko da mi skoci za vrat...Cini mi se da nisam pisao o tome kako je Junajted zrtva zavjere i kradje i kako ih stalno kradu...necu sad da ulazim u tu pricu,samo sam rekao da ih je kokretno Etkinson ostetio par puta.Ja kad cujem da on sudi povrace mi se...

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                        Jadni Utd,godinama prezivjavaju torturu i kradje od sudija,vrlo rijetko im se to kompenzuje
                        Mi imamo samo Howard Webb-a ostali nas bas i ne miluju
                        ovaj Etkinson je panjina zesna,nagrdio je Liverpul
                        sigpic

Comment

• Sise na 7 meceva, 7 golova u ligi, 10 milona placen... Kerol 28 meceva, 3 gola a znamo koliko je placen...

Osecam kad bi uzeli Sisea ili Dembu Ba, da bi opet ista prica bila, ko da smo ukleti sunce ti jbem..
                          Last edited by Freshman; 01-04-12, 15:43.
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Ja ne znam jel mi gore igramo ili nam gore sude.Mi smo ocajni to je jasno ali nije mi jasno da sudija ne svira nam cist penal uz to mozda i crveni jer je spasio cist go rukom,zatim nam daju go iz ofsajda od dva metra i onda slag na tortu ovo jadno simuliranje Perch-a.Meni je jasno kad je nesto diskutabilno,kada je ofsajd u 2-3 cm pa sudija i ne moze da vidi ali ovo su tri situacije koje bi slijep covjek vidio.Naravno jado od sudije ce proci nekaznjeno.

Danas standardno losa utakmica osim prvih 20 minuta,ne znam sta bi ono Carrollu imam osjecaj kao da se bojao da zabije gol.Kenny htio ne htio mislim da mu slijedi otkaz ako ne osvoji kup.
                            TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• Originally posted by FresHMaN91 View Post
                              Sise na 7 meceva 8 golova u ligi, 10 milona placen... Kerol 28 meceva, 3 gola a znamo koliko je placen...

Osecam kad bi uzeli Sisea ili Dembu Ba, da bi opet ista prica bila, ko da smo ukleti sunce ti jbem..
                              Jos ako vam ode Suarez na ljeto,ugasili ste ga skroz
                              realno imate skroz saren tim,treba onde cistka da radi,sem kapitena,Suareza i Skrtela je ne vidim nekog onde igraca koji je kvalitetan,Reina je dobar iako je kiksara zesna nekada,Kerol,Hendo,Spiring,Dauning,Kajt,Adams...sv e je to za prodaje
                              sigpic

Comment

• Ne bi Totenhem poveo da nije odigrao pas Modric virtouz, genije....
                                sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

Working...
                                X