Originally posted by vladream
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostIskreno United i da ne uzme titulu ja cu biti prezadovoljan ako zavrse na drugom mestu, s obzirom koliko igraca je bilo povredjeno.
A sto se tice seika... Ja uzivam igrajuci FIFU ili Football Manager-a, stvarajuci svoju ekipu, e pa seici isto to rade samo ne na igrici!
Neko skuplja slike, antikvitete, automobile a ovi seici skupljaju igrace!
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostTreba da bude domacih 6 u startnih 11...makar sam ja tako shvatio
Ja se slazem sa tim pravilom.Da se zna iz koje je zemlje klub...svi se pretvorise u legije stranaca..osim Njemaca,oni su gospoda
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNisam uopste za to...Sta bi radio Inter kad bi se to npr desilo u Italiji...kosilo bi se sa politikom kluba jos od njegovog osnivanja . Sam naziv Internazionale gubi smisao. Sto se mene tice nisam za to ni u Engleskoj
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostSvaka cast Hajberiju ali bio je jedan od najstarijih i najmanjih stadiona u PL menjanje stadiona je bilo krajnje neophodno ...
Comment
-
Meni je iskreno svejedno koliko domacih igraca ima koji tim i zabole me sto je PL korporativna i odvratna stvar. Zanima me fudbal, koji je u PL vrhunski poslednjih godina i to je ono sto mi treba. Mada je fudbal kao fudbal opao i to drasticno, pogledajte samo pre 6-7 godina koliko je timova moglo da kaze da su contenderi za LS i koje su to postave, kakva imena. Barsa, Real, Junajted, Arsenal, Celsi, Milan, Juve, Inter, Liverpul manje-vise uz dobru taktiku, Roma je mogla da iznenadi, Bajern, Lion sa Esjenom i Zuninjom je isto mogao svima opusteno da parira i iznenadi svakog. Sad imas samo dva prava konkurenta i Siti ima igracki kadar ali potreban im je jaci trener za to sto se uostalom i videlo. Ostali mozda, mozda mogu da iznenade.sigpic
Comment
-
Pulis: "Simuliranje rastuća bolest"
http://www.b92.net/sport/vesti.php?y...&nav_id=583056
zanimljivo je ko se nasao na naslovnoj slici ;D
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostPulis: "Simuliranje rastuća bolest"
http://www.b92.net/sport/vesti.php?y...&nav_id=583056
zanimljivo je ko se nasao na naslovnoj slici ;DTakođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Drasticno se povecao nivo simuliranja u PL i to me jako iritira. Mislim da je i ovo sada sto rade mnogo. To unistava igru, i trebaju se preduzeti neki koraci kako bi se simuliranje zaustavilo. Ali ipak, trenutno postoje mnogo veci problemi od simuliranja.Everything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Da i ja kazem postoji simuliranje i to nevalja , al neshvatam Engleski Premiership je najbolja liga na svijetu ,
a imaju najgore sudce , stvarno ti sudci imaju nesvakidasnjih odluka to nije u rangu sudaca iz Premier Lige BiH sramota
do kraja Premiershipa volio bi da se Chelsea domogne mjesta koje vodi u LP
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostDa je srece da takvi smekerski elementi igre zazive na ostrvu, verovatno bih onda pratio mnogo pazljivije.
Naravno ima par padavicara koji simuliraju,ali u globalu kada se gleda cijal liga u odnosu na ove dvije,moze se reci da ovdje nema simuliranja.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment