Greska Celzija je bila sto kod 3 0 nije ni pokusavao da trci kontre. Time bi stalno terao igrace Junjteda da se vracaju. A tako je onda tesko u talasima napadati, ko sto su oni i radili. Pustili ih, i cekali kraj. Ovako bi ih kontrama stalno terali da trce nazad i da gube snagu. Da je junajted 5 minuta ranije dao 3 gol, verujem da bi do kraja dao jos jedan. A penali su posebna prica. Jel se neko jos seca da je Totenhem, i to kako, pokraden kod Stouka? Tako i ovo, za 3 dana pricace se samo o rezultatu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostPa eto i sam si rekao... uglavnom se ne sviraju ali se sviraju!
Nemam vise sta da kazem, pljujte i dalje mislite o teorijama zavere... ja sam svoje rekao na tu temu par post-ova iznad.
Te teorije se samo potvrdjuju iz meca u mec, iz sezone u sezonu.sigpic
Comment
-
Pa sta smo mi krivi sto se sviraju,da li mi simuliramo i valjamo se po terenu kao Barsa,jednostavno bude mali kontak u sesnestercu i igrac padne,i sudija ga svira,to svaki tim ima par puta na mecu,a sta smo mi krivi sto budale sviraju,da se mene pita Webb-a bi u drugu ligu,covjek je uticao na ishod mece,a sta se moze ajmo dalje.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Nije kriv niti jedan igrac Junajteda, najmanje navijac, ali kad procitam izjavu gistro gospodina Fergusona posle meca, shvatim da sve to sigurno nije slucajno, jer po meni, covek koji sme posle onog skandala od juce da izjavi da su trebala cetiri penala da im budu sudjena i da on jos krivi pomocnika, taj usudjujem se reci ima obraza i da kupuje sudije i ucestvuje u muckama. Svaki navijac Junajteda koji ne osudi ovu izjavu Fergusona je nepravedan.
Evo sta je veliki "Sir" izjavio.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...enala-a-ne-dvaCuj prvi maj
Comment
-
Originally posted by asprilja View PostNije kriv niti jedan igrac Junajteda, najmanje navijac, ali kad procitam izjavu gistro gospodina Fergusona posle meca, shvatim da sve to sigurno nije slucajno, jer po meni, covek koji sme posle onog skandala od juce da izjavi da su trebala cetiri penala da im budu sudjena i da on jos krivi pomocnika, taj usudjujem se reci ima obraza i da kupuje sudije i ucestvuje u muckama. Svaki navijac Junajteda koji ne osudi ovu izjavu Fergusona je nepravedan.
Evo sta je veliki "Sir" izjavio.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski...enala-a-ne-dva
Dobro to je dio njegovog karaktera,ne moze se mjenjati u ovim godina,vazda se on krivi sa sudijama,samo nikad ne prizna kada nama pomognu,a kada odmognu onda su gotovi.
Mada zaduzio je on puno engleski i svijetski fudbal,pa ovo mu se ne treba uzmati puno u obzir,stari nezasiti Fergi;)sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ni ne treba da bude objektivan, ja volim trenere koji stite ekipu, ali ovoliko da ode u krajnost je zaista sramotno, skinuo je sebi titulu gospodina. Koliko god se on meni ne svidjao kao trener, koliko god mislim da je prenaduvan, ne mogu ja njemu da osporim trofeje, ma uz koliko srece da ih je osvajao, jer i sreca je deo fudbala, mogu samo da mu kazem svaka cast, kapa dole, ali ovakva je izjava je za najzescu osudu, imao je on i ranije ispada, ali na ovoliko ociglednu kradju on da govori da su oni pokradeni, to je po meni u najmanju ruku klasican bezobrazluk.Cuj prvi maj
Comment
-
Svako ko je igrao fudbal, zna koliko mali kontakt je potreban da se padne kada je igrac u punom trku...pogotovo jos ako igrac nema vise od 75kg...
Kao i uobicajeno, United je kriv za sve...
EDIT: Samo vas Liverpul nema srece sa sudijama... Verovatno su se svi udruzili protiv vas!
I kada neka ekipa sa dna tabele odigra dobro i otkine vam bodove, mora da ih je United motivisao i isplatio im premije...
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostSvako ko je igrao fudbal, zna koliko mali kontakt je potreban da se padne kada je igrac u punom trku...pogotovo jos ako igrac nema vise od 75kg...
Kao i uobicajeno, United je kriv za sve...Cuj prvi maj
Comment
-
Dobro,polako sa ovim treba zavrsavati,vec se ponavljama,idu drugi mecevi,bice toga jos.
Evo veceras zanimljiv mec,Liverpul-Totenhem,mislim da ce to biti dobar mec,obe ekipe nemaju sta da kalkulisu,pobjeda ima samo igra,nerjeseni ih ne vodi nikamo.
Da li ce se ona ljenstura Suarez da se vrati veceras?sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostDobro,polako sa ovim treba zavrsavati,vec se ponavljama,idu drugi mecevi,bice toga jos.
Evo veceras zanimljiv mec,Liverpul-Totenhem,mislim da ce to biti dobar mec,obe ekipe nemaju sta da kalkulisu,pobjeda ima samo igra,nerjeseni ih ne vodi nikamo.
Da li ce se ona ljenstura Suarez da se vrati veceras?
Bice specijalna najava kao i za jucerasnji mec, samo ovog puta na vreme, sam sam kuci nema keve da pici sudoku.sigpic
Comment
-
Imam osjecaj da ce biti strasan mec,mozda ponovo pogodi decko sa mog avatara udje u opaku seriju
Samo da padne brzo gol i da se zakuva kao juce,da uzivamo.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
-
Veceras dobra utalmica. Sta je sa Lennonom, jer on ozlijedjen i koliko ce odsustvovati?Last edited by ajmooooooo!!!; 06-02-12, 13:34.
Comment
Comment