Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Lineker View Post
    Nemam ništa protiv da Mančesterski klubovi i dalje budu najveći favoriti za titulu, i rado im tu ulogu ostavljam. Što se Pevaca tiče, za sada guramo fantastično, u dobroj smo seriji, nema previše povreda. I dalje većina misli da nemamo šanse, što ekipi pomaže, jer igra bez pritiska. Glavni cilj ove sezone jeste mesto medju 4, i dokle god smo u 4, ja sam zadovoljan. Sve više od toga je bonus. Posle godina prosečnosti, napredak je vidljiv, što je sjajno.
    Ovo i Rednap stalno izjavljuje. Al mislim da time hoce da skine svaki pritisak sa igraca. Mada, u principu i jeste glavni cilj totenhema da udje u ligu sampiona. Sve ostalo je +. Al ako za sledecih 7,8 kola budemo isto tu gde jesmo, onda treba razmisljati i o necem vecem.
    Last edited by miki7878; 12-01-12, 23:30.
    sigpic

Comment

• Niko sretniji od mene ako se budemo do zadnjeg kola borili za titulu. Ne mogu reći da nisam uzbudjen zbog te mogućnosti, već sam proveravao kad kreće prodaja karata za zadnje kolo protiv Fulama, kako bi eventualno i otišao pogledati utakmicu, ali nema potrebe da se zalećemo. Previše puta sam se ponadao da će nešto biti (i za neke utakmice i za neke sezone), pa sam se razočarao, tako da je bolje za sada ovako.

Još uvek sam u fazi da je svaka pobeda razlog za radovanje, a ne nešto što se očekuje, kao kod Mančesterskih klubova. Kod njih se pobeda očekuje, pa i nema previše radovanja kad se pobedi, ali zato ima razočaranja ako se remizira ili izgubi.
      Last edited by Lineker; 12-01-12, 23:37.

Comment

• Samo me zanima kad se prica o toj tankoj klupi Totenhema, koja je to debela klupa Junajteda ? Dosta je Ferguson eksperimentisao ove sezone sa tom klupom, gotovo uvek je to bio fijasko. Jednostavno, Mancester je ove godine nikad losiji, a neki to nece da prihvate. Ove sezone Junajted ima nikada slabiji sastav i nikada losiju igru koja se svodi na individualne poteze par majstora, pa sta bude bude. Tim koji ispadne u grupi sa Bazelom, Otelulom i Benfikom ne bi smeo da otpisije nekoga u trci za titulu, pogotovo ako taj neko ima isti broj bodova kao on, a bolju igru, usudjujem se reci i bolje igrace na kljucnim pozicijama. Isto tako da vam je neko rekao pre pocetka, ispascete iz ove grupe u Ligi sampiona, vi bi mu se smejali. Jednostavno fudbal ne igra ime, zato nikoga ne otpisujte pre vremena. Inace misljenja sam da Siti uzima titulu.
        Cuj prvi maj

Comment

• Originally posted by asprilja View Post
          Samo me zanima kad se prica o toj tankoj klupi Totenhema, koja je to debela klupa Junajteda ? Dosta je Ferguson eksperimentisao ove sezone sa tom klupom, gotovo uvek je to bio fijasko. Jednostavno, Mancester je ove godine nikad losiji, a neki to nece da prihvate. Ove sezone Junajted ima nikada slabiji sastav i nikada losiju igru koja se svodi na individualne poteze par majstora, pa sta bude bude. Tim koji ispadne u grupi sa Bazelom, Otelulom i Benfikom ne bi smeo da otpisije nekoga u trci za titulu, pogotovo ako taj neko ima isti broj bodova kao on, a bolju igru, usudjujem se reci i bolje igrace na kljucnim pozicijama. Isto tako da vam je neko rekao pre pocetka, ispascete iz ove grupe u Ligi sampiona, vi bi mu se smejali. Jednostavno fudbal ne igra ime, zato nikoga ne otpisujte pre vremena. Inace misljenja sam da Siti uzima titulu.
          Ne znam samo kako sampion pojacan Jangom, De Heom i Dzounsom moze da bude "nikad slabiji"?!
          Last edited by Casiraghi; 13-01-12, 15:25.
          sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
            Ne znam samo kako sampion pojacan Jangom, De Heom i Dzounsom moze da bude "nikad slabiji"?!
            A plus im je ovo koliko sam cuo jedan od najboljih startova u istoriji lige, ako je to tacno...
            sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
            -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
              Nikad slabiji kad kazem, mislim sto se tice igre. Pratim fudbal dosta dugo, nikada Junajted nije bio ranjiviji. A i ova pojacanja sto si naveo, nisu Junajtedova klasa. Ti ako si zadovoljan ovom igrom Junajteda, neka ti.
              Cuj prvi maj

Comment

Nikad slabiji kad kazem, mislim sto se tice igre. Pratim fudbal dosta dugo, nikada Junajted nije bio ranjiviji. A i ova pojacanja sto si naveo, nisu Junajtedova klasa. Ti ako si zadovoljan ovom igrom Junajteda, neka ti.
                Sam si rekao nikad slabiji sastav. -
                Originally posted by asprilja View Post
                Ove sezone Junajted ima nikada slabiji sastav
                Pa me samo zanima kako moze da ima slabiji sastav u odnosu na proslu sezonu kad je bio sampion?

Sto se igre tice mozes i sam da vidis da je ekipa u padu forme i osakacena povredama, a ne sad toliko losa. Seti se pocetka godine kada su igrali mozda i najlepsi fudbal u poslednjih par godina (pricam o Junajtedu). Onda je krenuo 1 igrac, 2, 3, 4, 5....

Stub odbrane Vidic je zavrsio sezonu. Njegov partner Rio Ferdinand verovatno igra poslednju sezonu kao starter ali mislim poslednju uopste u Junajtedovom dresu. Odmah sledeci u nizu, Smoling, se tek skoro vratio. Noramlno je da ce odbrana da bude i vise nego "lomljiva".

Kao pogledam gde smo na tabeli a kakvim igrackim kadrom raspolazemo trenutno, mogu biti vise nego presrecan iskreno.
                sigpic

Comment

• Jones je svakako klasa za UTD,odlican igrac i da je bilo malo vise srece bio bi jos bolji,a ja mislim da ce biti,za mene najprijatnije iznenadjenje kod njih,jedan od boljih svakako...sto se tice golmana slozio bih se da nije neka klasa,ima slabe reflekse,ne ide mu bas citanje igre i ima ozbiljnih problema sa ispucavanjem lopte,nerijetko i primi glup go,ali znajuci SAF-a isforsirat ce on njega i bit ce to ok,mozda vec do kraja ove godine,vidjecemo.Young je dobar igrac,ali sto se mene tice svakako ne dovoljno dobar za UTD i mogli su dovesti boljeg,vise im je trebao neki klasicni vezni igrac,s obzirom da su dosta dobro popunjeni na krilima s boljim igracima nego sto je Young,barem su meni bolji...
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                    Jones je svakako klasa za UTD,odlican igrac i da je bilo malo vise srece bio bi jos bolji,a ja mislim da ce biti,za mene najprijatnije iznenadjenje kod njih,jedan od boljih svakako...sto se tice golmana slozio bih se da nije neka klasa,ima slabe reflekse,ne ide mu bas citanje igre i ima ozbiljnih problema sa ispucavanjem lopte,nerijetko i primi glup go,ali znajuci SAF-a isforsirat ce on njega i bit ce to ok,mozda vec do kraja ove godine,vidjecemo.Young je dobar igrac,ali sto se mene tice svakako ne dovoljno dobar za UTD i mogli su dovesti boljeg,vise im je trebao neki klasicni vezni igrac,s obzirom da su dosta dobro popunjeni na krilima s boljim igracima nego sto je Young,barem su meni bolji...
                    Ne znam da li za golmana mislis De Heu ili Lindegarda?

Jer De Hea jedino na cemu mora da radi (makar po meni) jeste kontrola peterca i sigurnost pri centarsutevima. I naravno morace malo da dobije na kilazi jer je previse mrsav za PL. Refleks, a pogotovo ispucavanje su mu vise nego odlicni.

Za ostatak se slazem, s tim sto mislim da je Jang sasvim dobar igrac za rotaciju, samo je trenutno povredjen+je pre povrede bio u katastrofalnom padu forme. Na pocetku sezone je nanizao 5,6 asistencija ko od sale.
                    sigpic

Comment

• Ja sam vidio protiv Benfice da je ocajno ispucavao loptu,a mislim da je slicna stvar bila i protiv Blackburna, meni se ucinilo da ima ocajne reflekse protiv City-a i u jos par utakmica,nisam 100% siguran ali jesam poprilicno,vidjecemo u narednim utakmicama,obratit cu malo vise paznju
                      Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Mislio sam na nikada slabiju igru, lose sam se izrazio. Jones je vrhunski igrac, Jang i De Hea nisu za Junajted. A sad kad razmislim, pa mozda ima i nikad slabiji sastav jer je prosle sezone imao Pol Skolsa. Sjajno je to izgledalo na pocetku sezone ali je vec krenulo da skripi protiv Benfike u gostima, a kriza je pocela protiv Bazela kuci. Tako da nije to pad forme, ta kriza igre traje par meseci, mnogo duze nego sto je trajala ona lepa igra na pocetku sezone. Bljesne tu Mancester po koji mec, nemaju oni lose rezultate kakvu igru prikazuju ali ja opet tvrdim da to nije igra koja je krasila Junajted godinama. Vidic se povredio kada je Mancester vec bio u debeloj krizi. Po meni nema opravdanja za 6 od Sitija kod kuce, poraz od Blekburna kod kuce i ispadanje iz krajnje smesne grupe. Te stvari se nikada nisu desavala Junajtedu i igra im je stvarno zabrinjavajuca. Po meni, fale tu 2 majstora u veznom redu.
                        Cuj prvi maj

Comment

Mislio sam na nikada slabiju igru, lose sam se izrazio. Jones je vrhunski igrac, Jang i De Hea nisu za Junajted. A sad kad razmislim, pa mozda ima i nikad slabiji sastav jer je prosle sezone imao Pol Skolsa. Sjajno je to izgledalo na pocetku sezone ali je vec krenulo da skripi protiv Benfike u gostima, a kriza je pocela protiv Bazela kuci. Tako da nije to pad forme, ta kriza igre traje par meseci, mnogo duze nego sto je trajala ona lepa igra na pocetku sezone. Bljesne tu Mancester po koji mec, nemaju oni lose rezultate kakvu igru prikazuju ali ja opet tvrdim da to nije igra koja je krasila Junajted godinama. Vidic se povredio kada je Mancester vec bio u debeloj krizi. Po meni nema opravdanja za 6 od Sitija kod kuce, poraz od Blekburna kod kuce i ispadanje iz krajnje smesne grupe. Te stvari se nikada nisu desavala Junajtedu i igra im je stvarno zabrinjavajuca. Po meni, fale tu 2 majstora u veznom redu.
                          Nije to kriza,vec nesto drugo,gledao sam utakmicu,jer sam je igrao,bolje da ne kazem sta mislim o toj utakmici...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                            Nije to kriza,vec nesto drugo,gledao sam utakmicu,jer sam je igrao,bolje da ne kazem sta mislim o toj utakmici...
                            Nije namestio Junajted da izjednaci u 93. kuci protiv Bazela i kasnije ispadne iz grupe. Ne budi naivan ;)
                            Cuj prvi maj

Comment

Nije namestio Junajted da izjednaci u 93. kuci protiv Bazela i kasnije ispadne iz grupe. Ne budi naivan ;)
                              Veruj mi nisam naivan,izjednacili su u 89 minutu,gledao sam utakmicu,onaj Berbatov je promasio zicer za preokret,sutirao sa 2-3 metra i poslao loptu pored gola,svi znamo sta taj Bazel sve radi,da ne idemo dalje,Mancester ce igrati bolje sledece sezone,nadam da ce svi igraci biti zdravi,pa njima je pola prvog tima u bolnici....

Comment

Mislio sam na nikada slabiju igru, lose sam se izrazio. Jones je vrhunski igrac, Jang i De Hea nisu za Junajted. A sad kad razmislim, pa mozda ima i nikad slabiji sastav jer je prosle sezone imao Pol Skolsa. Sjajno je to izgledalo na pocetku sezone ali je vec krenulo da skripi protiv Benfike u gostima, a kriza je pocela protiv Bazela kuci. Tako da nije to pad forme, ta kriza igre traje par meseci, mnogo duze nego sto je trajala ona lepa igra na pocetku sezone. Bljesne tu Mancester po koji mec, nemaju oni lose rezultate kakvu igru prikazuju ali ja opet tvrdim da to nije igra koja je krasila Junajted godinama. Vidic se povredio kada je Mancester vec bio u debeloj krizi. Po meni nema opravdanja za 6 od Sitija kod kuce, poraz od Blekburna kod kuce i ispadanje iz krajnje smesne grupe. Te stvari se nikada nisu desavala Junajtedu i igra im je stvarno zabrinjavajuca. Po meni, fale tu 2 majstora u veznom redu.
                                Pa dobro. Ajde da kazem da se delimicno slazem sa tobom. Sam recimo kazes nema opravdanja za ovo, ono. Ok. Ali u PL svako moze da izgubi bodove gde oce, zbog toga je i liga extremno zanimljiva. Slazem se da Junajted ne sme da gubi kuci od poslednje ekipe na tabeli, ali boze moj, desava se.

A sto se tice igre (mnogi ce misliti da lupam, ali vreme ce pokazati da li sam ja bio u zabludi ili ne) ona je stala kad se povredio Tom Kleverli. Tj. bolje receno kad je zbog povreda nestao Kleverli-Anderson kombo. Kleverli je ucestvovao u svim utakmicama na pocetku kada je tim briljirao i kad se povredio ta sitna lucidnost, kreativnost se izgubila i vratila se igra na kontre ili po krilima.

E sad da li je to slucajnost ili decko stvarno ima veliki uticaj na igru, kao sto rekoh, pokazace vreme.

Originally posted by Vule_89 View Post
                                Veruj mi nisam naivan,izjednacili su u 89 minutu,gledao sam utakmicu,onaj Berbatov je promasio zicer za preokret,sutirao sa 2-3 metra i poslao loptu pored gola,svi znamo sta taj Bazel sve radi,da ne idemo dalje,Mancester ce igrati bolje sledece sezone,nadam da ce svi igraci biti zdravi,pa njima je pola prvog tima u bolnici....
                                I ja sam se tesio kad su ispali da su namestali . Ali nisam nasao niti jedan validan razlog zasto bi to radili, tako da sumnjam.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X