Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Maric91 View Post
    Za nesto vise od dve nedelje Totenhem gostuje Sitiju, posle toga cemo pricati o njihovim sampionskim ambicijama.
    35 stepeni u Engleskoj u 9 sati uvece?
    Ko zna sta ih je tog dana pogodilo.Pobedite vi meni lepo, Everton za nedelju dana, pa da budete ravni.Uvek vam je Everton znao skidati bitne bodove.
    Kad su igrali totenhem i citi na whl-u bila je nedelja. Igralo se u 17 h. Kakvih 9 sati uvece? A ovo sve o tom, potom.
    sigpic

Comment

• Utakmica se igrala u ponedeljak uvece.
      Totenhemu treba jedno krilo i ako ode Pavlicenko njegova zamena.Mada trebace im i desni bek ako ode Corluka u Romu.
      Mada interesuje me zasto su odustali od Vertongena, lego bi im u odbrani ko budali samar.

Edit:Ja pricam za Junajted-Totenhem.

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Utakmica je bila po danu prilicno sam siguran,Miki jeste karikirao s 35 stepeni ali je svakako temperatura bila visoka

Koliko god ih poricali Totteham je tu,samo ih jebe sirina igrackog kadra koja je mala,evo citam na dailymail-u da hoce Sambu i Musu Sow-a iz Lille-a,kao sto i Arsenal hoce ovog napadaca
        Znaci Totenhem je na polovini sezone treci. Na 3 boda od junajteda i 6 od citija sa mecom manje. Al jos je veci uspeh sto ako dobije everton ce pobeci liverpulu, arsenalu i celziju skoro 10 bodova. E to niko nije ocekivao. I to niko ne moze da porekne.

Originally posted by Maric91 View Post
        Utakmica se igrala u ponedeljak uvece.
        Totenhemu treba jedno krilo i ako ode Pavlicenko njegova zamena.Mada trebace im i desni bek ako ode Corluka u Romu.
        Mada interesuje me zasto su odustali od Vertongena, lego bi im u odbrani ko budali samar.

Edit:Ja pricam za Junajted-Totenhem.
        Sada sam video. Ja sam Fanti odgovorio za Dzeku. A i junajted je bio jos i pre tog citija!
        Last edited by Ricma; 05-01-12, 20:28.
        sigpic

Comment

• Ma nisam to ja pisao, Fanta je.
          Ne mozes nas ni razlikovati.

Ja sam samo spomenuo da za dve nedelje Totenhem gostuje Sitiju.

Comment

• Ja sam mislio na Tottenham-City ,ne na utakmicu sa UTD

Ja svakako i ne poricem,nisam ovo od njih ocekivao svakako kao i vecina ljudi koji prate PL,ali igraju strasan fudbal i to vec dugo traje,ona serija od 10 pobjeda u 11 utakmica nije slucajna svakako

Znamo da su padovi u ovakvom takmicenju prisutni,kod njih se jedan takav nije dugo desio,ali mislim da ako se ne pojacaju sa 1 ili 2 igraca do naslova ne mogu,a u LS mislim da ce sigurno otici
            Last edited by AK47; 05-01-12, 20:32.
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Totenhemu su za titulu potrebni levi bek, stoper(mozda i dva) i spic. A jedan od problema im je taj sto Hari ne veruje dovoljno u pojedine igrace koji mogu da budu vrlo zahvalni i da ima jacu rotaciju.
              sigpic

Comment

• Gledao sam u EL onog lijevog beka kod njih zove se D Rose,jos i lici na onog igraca Chicago-a,vrlo brz i zahvalan igrac,ali mu Harry ne daje cini mi se sansu u PL,ako bi doveli Sambu i Sow-a bili bi znatno jaci
                Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Centralni odbrambeni nam treba, mislim da bi nam Samba dobrodošao, a i popravio bi igru u prekidima, naročito u napadu, što nam nije jača strana. Gallas je već mator, ističe mu ugovor ove sezone, pitanje je da li će ga produžiti. King ima hroničnu povrdu kolena, i na njega se ne možemo osloniti.
                  Pavličenko izgleda nemotivisano, trebalo bi ga prodati i dovesti mu zamenu. Mada je i tu problem što Hari ne rotira, pa nije čudo što ima nezadovoljnih igrača. Pienar bi mogao otici, ne znam ni što smo ga dovodili.

Što se trošenja tiče, nismo možda ekstravagantni kao City ili United, ali znali smo dobro odrešiti kesu i često bacati novce na nerezonske kupovine (D. Bent 15 miliona funti, D. Bentli 15 miliona funti,...). To se u zadnje vreme smirilo, jer je ekipa dobro posložena, i fali samo još jedan ili dva igrača da budemo kandidati za titulu (naravno uz ostanak svih postojećih).

Isto tako je važno da realizujemo izgradnju novog stadiona, jer bez toga ne verujem da imamo svetlu budućnost.

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
                    Sa WHL-a ili Old Traforda?
                    Svejedno, opet ste vi najebali :P
                    Vidim da smo se malo izgubili u vremenu i prostoru..

Comment

• Originally posted by Lineker View Post
                      Centralni odbrambeni nam treba, mislim da bi nam Samba dobrodošao, a i popravio bi igru u prekidima, naročito u napadu, što nam nije jača strana. Gallas je već mator, ističe mu ugovor ove sezone, pitanje je da li će ga produžiti. King ima hroničnu povrdu kolena, i na njega se ne možemo osloniti.
                      Pavličenko izgleda nemotivisano, trebalo bi ga prodati i dovesti mu zamenu. Mada je i tu problem što Hari ne rotira, pa nije čudo što ima nezadovoljnih igrača. Pienar bi mogao otici, ne znam ni što smo ga dovodili.

Što se trošenja tiče, nismo možda ekstravagantni kao City ili United, ali znali smo dobro odrešiti kesu i često bacati novce na nerezonske kupovine (D. Bent 15 miliona funti, D. Bentli 15 miliona funti,...). To se u zadnje vreme smirilo, jer je ekipa dobro posložena, i fali samo još jedan ili dva igrača da budemo kandidati za titulu (naravno uz ostanak svih postojećih).

Isto tako je važno da realizujemo izgradnju novog stadiona, jer bez toga ne verujem da imamo svetlu budućnost.
                      Ovo zadnje je i najvaznije. Bez toga limit za plate igracima ce biti mali. A onda od dolaska nekog zvucnijeg imena nece biti nista!
                      sigpic

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
                        Ovo zadnje je i najvaznije. Bez toga limit za plate igracima ce biti mali. A onda od dolaska nekog zvucnijeg imena nece biti nista!
                        Ne mora da znaci evo pogledaj nas izgradili smo veci stadion imamo najskuplje sezonske karte u PL i opet zakidamo ne secam se kad smo doveli nekog superstar-a -.-
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                          Ne mora da znaci evo pogledaj nas izgradili smo veci stadion imamo najskuplje sezonske karte u PL i opet zakidamo ne secam se kad smo doveli nekog superstar-a -.-
                          Nece o tome mnogo da pricaju ali ih je navodno ta gradnja izasla mnogo vise nego sto su objavili i planirali pa se sad krpe od prodaje igraca. Bar sam ja tako cuo od jednog pouzdanijeg izvora ali ne znam da li je to ili su gazde jednostavno cicije.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                            Nece o tome mnogo da pricaju ali ih je navodno ta gradnja izasla mnogo vise nego sto su objavili i planirali pa se sad krpe od prodaje igraca. Bar sam ja tako cuo od jednog pouzdanijeg izvora ali ne znam da li je to ili su gazde jednostavno cicije.
                            Samo oni stanovi sto su prodati na Hajberi trgu mogu da otplate pola stadiona to da su potrosili vise nego sto je planirano su babske price i bog zna koliko su para zgrnuli Hill-Wood i Gazidis ....
                            sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by Gangrena View Post
                              Brate jel se ti drogiras ?
                              haha samo jako vjerujem da mogu osvojiti titulu..svi su se slozili da igraju najljepsi fudbal u liZi...i to ladno moze i da rezultira osvajanjem titule

Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
                              sigpic

Comment

• Što se tiče pitanja za koga navijam,naravno PL mi je omiljena liga i ne propuštam je, ali nemam omiljeni klub . Prošle sezone sam navijao za Blekpul, ali kako su oni nepravedno ispali sad gledam kao neutralac.

Comment

Working...
                                X