Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Gangrena View Post
    U mom rokovniku piše da je utorak dan za pileća krilca
    A ja cuo da se u bioskopu daje dve cadjave dvocevke!
    sigpic

Comment

• Originally posted by miki7878 View Post
      A ja cuo da se u bioskopu daje dve cadjave dvocevke!
      Mi u tim dvocevkama pržimo piliće pa ti gledaj

sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Sad sam se odmorio i vrijeme je da ostavim detaljan komentar na danjasnje glavne matcheve
        Iz kola u kolo govorim kako treba dati vremena Celziju, ali ovo je vec previse. Prvo, ne pobjediti Vigan, a zatim Fulham na svom terenu je slobodno mogu reci sramota. Celzi imao odlicne sanse, pogotovo u drugom poluvremenu ali lopta nije htijela u gol, ali isto tako i Fulham je bio opasan protivnik u par navrata i neka momci idu kuci s jednim bodom.
        Liverul ponovo kiksao, kako oni igraju samo cik-cak, cas dobro, cas lose. Isto kao i Celzi, ukoliko zele da se maksimalno izvuku ove sezone, moraju pobjedjivati ovakve matcheve.
        Utakmicu UTDa sam komentarisao u nasoj temi, a WBA odlicno odigrao, uzeo bod i cao

Comment

Mi u tim dvocevkama pržimo piliće pa ti gledaj

Bejl, VDV i Modric
          sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
            Rajan Gigs nikad nije igrao evropsko i svetsko.

Ima mnogo velikana koji spadaju kako u tvoju, tako i u moju kategoriju.

Nazalost.
            Al zato ima 12 PL i 2 LS, a i Vels nikad nije bio neka reprezentacija dok je Liverpul bio 1. klub Engleske a Dzerard nikad nece uzeti niti ce ikad doci 19. titula.

A i Dzerard nije nista sa reprezentacijom osvojio.
            sigpic

Comment

• VBA realno mogao i da dobije.

Pratio sam u isto vreme od nekog 65-og minuta Junajted na streamu i VBA na tv-u.

Herojski su odigrali.
              sigpic

Comment

Bejl, VDV i Modric
                Ovo cenim kad čovek zna da se našali i na svoj račun Respect kralju
                sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                  Al zato ima 12 PL i 2 LS, a i Vels nikad nije bio neka reprezentacija dok je Liverpul bio 1. klub Engleske a Dzerard nikad nece uzeti niti ce ikad doci 19. titula.

A i Dzerard nije nista sa reprezentacijom osvojio.
                  Ma jasno, samo ti kazem da imas milion primera. Evo neko spomenu i Ronalda. Imas takvih koliko oces.
                  sigpic

Comment

Ovo cenim kad čovek zna da se našali i na svoj račun Respect kralju
                    Ako je sala dobra ( u ovom slucaju slika je sjajna) onda nikad nije problem napraviti zezanje i na svoj racun!
                    sigpic

Comment

• Murinjo najavio povratak u Premijer ligu. Dali ce naslediti Rednapa koji verovatno uzima Englesku?
                      sigpic

Comment

Murinjo najavio povratak u Premijer ligu. Dali ce naslediti Rednapa koji verovatno uzima Englesku?
                        Junajted baki, Junajted .

Mada on meni licno ne bi bio I pik.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by KingEric7 View Post
                          Junajted baki, Junajted .

Mada on meni licno ne bi bio I pik.

Da da, odavno se pominje da bi Mourinho moga da nasledi Fergusona. Ali ko zna kad ce se to desiti. Vec prethodnih pet/sest godina se najavljuje povlacenje SAF-a, ali i dalje je tu. Mada ja nesto ne verujem da ce se ostvariti ovo, mislim da ce ga naslediti neki od bivsih igraca Uniteda - Solskjaer (koji vec odlicno radi kao trener u Norveskoj), Giggs, Scholes itd.
                          sigpic

Comment

Murinjo najavio povratak u Premijer ligu. Dali ce naslediti Rednapa koji verovatno uzima Englesku?
                            Au ako kad bi Mourinho dosao kod nas, mislim da bi se Siti osjecao psihicki je*anom ekipom

Comment

• Polako, da vidimo kad ce iz Reala otici.

U Liverpulu i Arsenalu ga ne vidim a ostalo je sve moguce jer SAF ce u penziju, Boas ako ne bude bolje plasiran Roman to nece trpeti, Rednap bi mogao Englesku da uzme a Mancini bi isto mogao da popije otkaz, nece ni seici trpeti da nema titule pored toliko ulozenog para i takvog igrackog kadra koji je najjaci i to razlika nije mala u odnosu na konkurente.
                              sigpic

Comment

• Ma Mou nece u Celzi, on je to vec prekucao
                                Evo jedna zanimljivost, UTD je jedini klub koji je ove sezone u svim tekmama zabio gol

Comment

Working...
                                X