Originally posted by Gangrena
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sad sam se odmorio i vrijeme je da ostavim detaljan komentar na danjasnje glavne matcheve
Iz kola u kolo govorim kako treba dati vremena Celziju, ali ovo je vec previse. Prvo, ne pobjediti Vigan, a zatim Fulham na svom terenu je slobodno mogu reci sramota. Celzi imao odlicne sanse, pogotovo u drugom poluvremenu ali lopta nije htijela u gol, ali isto tako i Fulham je bio opasan protivnik u par navrata i neka momci idu kuci s jednim bodom.
Liverul ponovo kiksao, kako oni igraju samo cik-cak, cas dobro, cas lose. Isto kao i Celzi, ukoliko zele da se maksimalno izvuku ove sezone, moraju pobjedjivati ovakve matcheve.
Utakmicu UTDa sam komentarisao u nasoj temi, a WBA odlicno odigrao, uzeo bod i cao
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostRajan Gigs nikad nije igrao evropsko i svetsko.
Ima mnogo velikana koji spadaju kako u tvoju, tako i u moju kategoriju.
Nazalost.
A i Dzerard nije nista sa reprezentacijom osvojio.sigpic
Comment
-
Originally posted by S-Nash View PostAl zato ima 12 PL i 2 LS, a i Vels nikad nije bio neka reprezentacija dok je Liverpul bio 1. klub Engleske a Dzerard nikad nece uzeti niti ce ikad doci 19. titula.
A i Dzerard nije nista sa reprezentacijom osvojio.sigpic
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostJunajted baki, Junajted.
Mada on meni licno ne bi bio I pik.
Da da, odavno se pominje da bi Mourinho moga da nasledi Fergusona. Ali ko zna kad ce se to desiti. Vec prethodnih pet/sest godina se najavljuje povlacenje SAF-a, ali i dalje je tu. Mada ja nesto ne verujem da ce se ostvariti ovo, mislim da ce ga naslediti neki od bivsih igraca Uniteda - Solskjaer (koji vec odlicno radi kao trener u Norveskoj), Giggs, Scholes itd.sigpic
Comment
-
Polako, da vidimo kad ce iz Reala otici.
U Liverpulu i Arsenalu ga ne vidim a ostalo je sve moguce jer SAF ce u penziju, Boas ako ne bude bolje plasiran Roman to nece trpeti, Rednap bi mogao Englesku da uzme a Mancini bi isto mogao da popije otkaz, nece ni seici trpeti da nema titule pored toliko ulozenog para i takvog igrackog kadra koji je najjaci i to razlika nije mala u odnosu na konkurente.sigpic
Comment
Comment