Announcement

Collapse
No announcement yet.

Premier League 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Plasim se da je Celzi trenutno ispao iz trke, al bas kako je ispadao u prethodnim sezonama isko tako mislim da oni nisu rekli svoju poslednju rec ia ko nista drugo da ce da prepolove prednost koju sada ima Siti, koji bi trebao da se pokaze tek u sledecim mecevima koji dolaze.
    Sto se tice Mancestera, Cicarito u svom stilu do nova tri boda i valjda ce sada krenuti nabolje.Fergi iznenadio sto je od pocetka igrao sa tri napadaca:Runijem, Cicaritom i Velbekom.

Comment

• 5/7 utakmica je palo 4+
      Vrlo efikasno kolo..
      CZ-JK-Elton John-Diva

Comment

• Mislim da ono i nije za penal,ali ne mogu da tvrdim jer se na strimu i ne vidi najbolje.
        Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Koja smejurija od penala, to se desava kad ga sudi onaj koji nije zaduzen za to !

Comment

• Pa i nije morao da svira...

Comment

• Bilo je kontakta, da je van 16 moglo bi da se svira, ovako nije za penal.

Comment

• E ovo je Liverpul platio 40 miliona

Comment

• Endi Ker-gol!

Mora da igra, mora. Dao je protiv Evertona, sledeci start u PL i opet gol. Idemo majstore!

Penal je sumnjiv, da nije onako ruku koristio onda nije nikako. Ja licno ne bih svirao ali nije svirana ruka koja je mozda sprecila Endiju gol i onda kad ga je Olson kao najveci sivonja gurnuo s ledja a faul sviran Endiju.

Zadovoljan sam Hendersonom, skoro bez greske i dobro se snalazi na krilu a Dauninga i dalje nigde. Odbrana odlicna celokupna s tim da Glen malo skripi u defanzivi ali je u ofanzivi odlican.

Carli, Lukas i Luis dosta dobri u svojim ulogama.
                  sigpic

Comment

• Carrolllllllllllllll!!!!! Bravo "mali",odlicna lopta iz prve Suareza i 2:0!!! Samo imao je i srece,jako se lose kretao,lako je moglo da se desi da mu golman odbrani.
                    Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

Comment

• Originally posted by Liverpool FC View Post
                      Carrolllllllllllllll!!!!! Bravo "mali",odlicna lopta iz prve Suareza i 2:0!!! Samo imao je i srece,jako se lose kretao,lako je moglo da se desi da mu golman odbrani.
                      Kretao se fenomenalno, nasao se na pravom mestu samo je dao malo jaci for ali dao ga je i to je najvaznije. Samo nek puni, pravi je to spic sta god ko rekao i samo je preplacen ali dobar. F..k them big man!
                      sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                        Endi Ker-gol!

Mora da igra, mora. Dao je protiv Evertona, sledeci start u PL i opet gol. Idemo majstore!

Penal je sumnjiv, da nije onako ruku koristio onda nije nikako. Ja licno ne bih svirao ali nije svirana ruka koja je mozda sprecila Endiju gol i onda kad ga je Olson kao najveci sivonja gurnuo s ledja a faul sviran Endiju.

Zadovoljan sam Hendersonom, skoro bez greske i dobro se snalazi na krilu a Dauninga i dalje nigde. Odbrana odlicna celokupna s tim da Glen malo skripi u defanzivi ali je u ofanzivi odlican.

Carli, Lukas i Luis dosta dobri u svojim ulogama.
                        Konacno da se i nas dvojca slozimo oko Hendersona,jako je dobro odigrao Ne samo danas,nego zadnjih par utakmica,pocinjem da se kajem sto sam ga ranije pljuvao. Medjutim, mora jos da se dokazuje. Za Glena moras imati razumevanja dugo je bio odsutan sa terena.

Comment

• Po meni je bio penal. Onaj majmun iz odbrane WBA ga je ocetkao po nogama, tako da start jeste za penal, jedino moze biti diskutabilno zbog toga sto je Suarez isao OD gola i pitanje dal bi prvi stigao do lopte.

Dobra igra Liverpula, malo panicno smo se branili u zadnjih 5 min, al onda je sevnula kontra i Kerol uz malo srece pogadja. Sad samo stati na loptu i smiriti igru.

Comment

• Ne znam da li je ono penal, sudija ga nije ni htio dosuditi, tek kada je vidio pomocnika onda je promjenio odluku.

Carroll zamalo da izgubi kontrolu nad loptom, ali utrpao ga je nekako.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                              Kretao se fenomenalno, nasao se na pravom mestu samo je dao malo jaci for ali dao ga je i to je najvaznije. Samo nek puni, pravi je to spic sta god ko rekao i samo je preplacen ali dobar. F..k them big man!
                              Mislio sam na tehniku prijema lopte,i kako se kretao sa njom. Isao je pravo na golmana,i preblizu je prisao,pa tek onda progurao loptu,a i sam pao.

Comment

• Ju sto volim sto nerviramo Hodzsona, dosta mi ga je za ceo zivot.
                                Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Working...
                                X