Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bundesliga 2011/2012

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ruka se nije videla.Previse skripi na toj desnoj strani, Afolter standardno los, Fric i Pizaro imajuu los dan, da ne pominjem posed lopte.I po ko zna koji put u ovoj polusezoni je da po milioniti put primaju gol iz kornera, od svih ekipa su sigurno najvise primili.Trebao je Saf da odavno stavi Nalda na poziciji stopera, jos od utakmice sa Majncom, Afolter ostao na isto poziciji i u sledece tri utakmice, rezultati su poznati i Verder se moze oprostiti od sedmog mesta.
    Definitivno ce biti puno odlazaka na leto, samo je pitanje ko ce doci.


    Tek sada Saf zameni Afoltera.Zreo si za penziju, konju tvrdoglavi!!!

    Comment


    • Originally posted by Maric91 View Post
      Ruka se nije videla.Previse skripi na toj desnoj strani, Afolter standardno los, Fric i Pizaro imajuu los dan, da ne pominjem posed lopte.I po ko zna koji put u ovoj polusezoni je da po milioniti put primaju gol iz kornera, od svih ekipa su sigurno najvise primili.Trebao je Saf da odavno stavi Nalda na poziciji stopera, jos od utakmice sa Majncom, Afolter ostao na isto poziciji i u sledece tri utakmice, rezultati su poznati i Verder se moze oprostiti od sedmog mesta.
      Definitivno ce biti puno odlazaka na leto, samo je pitanje ko ce doci.


      Tek sada Saf zameni Afoltera.Zreo si za penziju, konju tvrdoglavi!!!
      Pizaro se nije ni video . Nisam ocekivao da Verder igra ovako defanzivno. Navikao sam da uvek igraju na gol vise,da napadaju. Kad sam video da se brane sa svih 11 igraca nisam mogao verovati! (a ipk su primici cetiri gola ) Koliko samo propusta u toj odbrani ccc. Naldo je bio ocaj isto! Deluje mi jako sebicno i kao da je u svadji sa nekim igracima.
      Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

      Comment


      • Originally posted by Liverpool FC View Post
        Pizaro se nije ni video . Nisam ocekivao da Verder igra ovako defanzivno. Navikao sam da uvek igraju na gol vise,da napadaju. Kad sam video da se brane sa svih 11 igraca nisam mogao verovati! (a ipk su primici cetiri gola ) Koliko samo propusta u toj odbrani ccc. Naldo je bio ocaj isto! Deluje mi jako sebicno i kao da je u svadji sa nekim igracima.
        Igraju oni tako defanzivno protiv svakog jakog protivnika(Leverkuzen, Bajern, Dortmund i sada Stutgart), protiv nekih upali, a drugi ih razbiju zato sto Saf ne izaberu prave igrace.Pizaro po meni nije bio los.U drugom poluvremenu je nesto pokusavao, ali dzaba.Nije ni senka od onog igraca koji je jesenas tresao mreze.Sto se tice Nalda on je zimus poremetio atmosferu u ekipi tako sto je izjavio da se vraca u Brazil, molio je upravu zimus da ga pusti i najverovatnije na leto odlazi.Vidi ti koji je to mozak, dok je ekipa jos bila dobra na tabeli, on usred sezone trazi da se vrati nazad za sicu.Puno toga se desilo zimus na pripremama sto je uticalo na ovaj deo sezone.Propali su i ko zna sa kakvim timom ce uci u sledecu sezonu.Tim sigurno napustaju Vize, Pitaro, Sokratis(vraca se u Djenovu zato sto nema nameru da ostane ako klub ne igra u Evropi), Marin, Naldo dok za Prodla, Rozenberga i Frica se jos ne zna.Za njih postoje dobre sanse da ih zadrze.
        Vidi se da vlada losa hemija u ekipi, mada do sada Afolter je bio kamikaza isto kao sto je i prosle bio Pasanen, jedan covek koji je uvek svojim greskama unistavao trud drugih igraca.zbog te lose hemije, imaju losu komunikaciju i previse golova prime iz prekida.

        Comment


        • Werder je ocajna ekipa,mora se ovdje masu stvari mijenjati,ne ide vise ovako.S druge strane Sttutgart odlican,LE ce gotovo sigurno igrati naredne sezone...
          Zeljko Malnar-Nocna mora <3


          #the return

          Comment


          • Bice puno promena u timu, ali nece ona najvaznija.Saf ostaje...

            Zaboravih da kazem, svaka cast Stutgartu.U poslednje vreme igraju atraktivan fudbal sa puno golova i mozda ih samo jos jednom gledamo na eurosportu(kada budu gostovali Bajernu).
            Za ovu sezonu su postavili temelj, od sledece sezone ocekujem da budu u TOP4.Ovaj poraz Verdera ce biti veliko olaksanje za Leverkuzen, koji vec sutra moze da se odlepi od njih.Jedino ko bi ih mogao ugroziti je Volfzburg, Hofenhajm ne racunam zato sto oni igra po principu toplo-hladno.
            Hanover je ostao bez mame Birama Diufa do kraja sezone i tezak je to udarac za Slomkin tim, posto je i Abdelaue povredjen i ne zna kada ce se vratiti.

            Comment


            • Rozenberg me je odusevio. Covek se solidno krece,daje golove i koristi prostor koji mu otvara samo prisustvo Pizara na terenu. Primetio sam odmah da nesto ne stima. Jednostavno taj Naldo mi je nikako ne svidja kako je odigrao. Stil igre Verdera se dosta promenio. Sto se Stutgarta tice sasvim fina utakmica. Lepo izvodjeni prekidi,doduse malo rukometa,ali svakako bi Verder izgubio. Ibisevic se skoro nije ni primecivao. Ocekivao sam dosta vise od njega. U nekim pocetnim fazama napada su delovali malo bezidejno i previse su se usresredili na napad po levoj strani. Ostalo sasvim dobro. Izjednacujuci gol je bio prava majstorija
              Anaheim Ducks,Philadelphia Eagles,Orlando Magic,Crvena Zvezda,Liverpool,Valencija,Torino,KFC

              Comment


              • Jbg nije ga Vedo zabio unatoc tome sto je tim dobio 4:1. Sve je vec receno, tako da je ne moram mnogo toga reci, osim da se nadam da ce ovaj tim Stuttgarta u narednoj sezoni imati plasman u prve 4 ekipe u ligi.

                Usput, jel iko vidio ovo?

                Kako sportski potez samo, ovo se desilo u cvajti, utakmica koja je bila jako vazna za opstanak. Uglavnom igrac je dao gol rukom i na kraju je rekao sudiji da mu ga ponisti.

                Comment


                • Kakav gol je dao Schalke, ne verujem.

                  EDIT:Piszczek bre, tako je majstore!
                  sigpic

                  Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda Å¡ampion!

                  "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

                  Batica Wilshere je gospodin covek...

                  All hail the Chan-Chan man!

                  Comment


                  • Al ga je odvalio Piscek!Ocekujem makar jos jedan gol do poluvremena A na kraju pobjedu Dortmunda

                    Comment


                    • Kapiten Kehl ga uvali,sada samo sacuvati prednost...
                      When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.8

                      Comment


                      • Za bilo kog da igra,cak i za najomrazeniju ekipu, Mecelder ce uvek da bude u sluzbi Dortmunda.

                        Cim sam video sastav Salkea znao sam da na dobro to nece izaci, Havedes nije bio na klupi.Hub Stivens je napravio par gresaka i to mu se obilo o glavu.Mecelder je retko kad igrao i bas danas postao tragicar.Ocekivao sam da ce i Matip i Holtbi poceti u prvih 11.Holtbi je pogotovo falio, nisu bili toliko opasni bez njega.Dortmund se branio veci deo meca i kada je trebalo da jurnu na gol, oni su to iskoristili.Predivan gol Pisceka, jos jedan dokaz da je najbolji desni bek u BL.
                        Salke je bio bolji tim tokom veceg dela meca, ali bas kao i u LE primili su bezveze golove.Prekidi su danas bili kobni po njih.
                        Augzburg pobedio u poslednjim minutima i veoma je blizu opstanka, dok su sanse da Volfzburg igra LE su minimalne.Bajer odigrao jos jednu goleadu sa Hertom i odigrao nereseno, Neshvatiljivo za njih poogotovo sto su vodili 2:0, pa 2:1 imali igraca vise i penal, pa su gosti preokrenuli.Na njihovu srecu izvukose bod.Treba sacekati jos sledece tri utakmice, pa prosuditi da li ce Hipija da ostane trener i sledece sezone.Hamburrger ostvario bitnu pobedu nad komsijama iz Hanovera i najverovatnije su obezbedili opstanak.

                        Comment


                        • Kakav je gigant Lewandowski,danas je odigrao sve za Schalke,sve sto je uradio na terenu bilo je pogresno,od pas igre,driblinga,kretanja,ma sve ocaj zivi...najbolji Smelzer i Gundogan,odlicnu utakmicu su odigrali

                          Strasna dva gola smo vidjeli i odlicnu utakmicu,Kagawa nije bio na nivou,ali Dortmund toliko jak tempo ima da Schalke to jednostavno ne moze da prati,kao i vecina ekipa ove sezone,svaka cast momci titula i vise nego zasluzena
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                          #the return

                          Comment


                          • Mogli su ladno on i Mecelder da zamene dresove.
                            Presudilo je i neiskustvo Morica u ovakvim mecevima, ne znam ni ja zasto Holtbi danas nije igrao, mora da je neka laksa povreda.

                            Kagava je vec u mislima na nekom lepsem mestu(citaj Celzi, Junajted...).
                            Groskrojc je pruzi solidnu partiju i ponovo sa Smelcerom zaustavio Farfana, samo ni jedan ni drugi nisu mogli nista da preduzmu kada je postigao gol, doduse ne verujem da bi tad Salke dao gol zato sto je Kagava glavom skrenuo loptu.
                            Defanzivci Dortmunda su uspeli da zaustave Raula i Huntelara i to im je puno pomoglo.

                            Kagav i Groskrojc bili sebicni u pojedinim situacijama i mogli su da daju koji gol vise.Da li je ono bio penal nad Huntelarom?

                            Comment


                            • Mogli su,steta za Metcelder-a jer je odlicno ustopao Lewandowski-og,ovaj se nije vidio...

                              Nisam siguran Maricu da bi za njega "ljepsa mjesta" bili Utd i Chelsea,ali eto vidjecemo,odlican je igrac,ali mislim da ce u tom slucaju Klopp opet iskopati nekoga

                              Gundogan igra doktorski ovaj drugi dio sezone,on im je bio pravo pojacanje u ovo proljetnom dijelu
                              Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                              #the return

                              Comment


                              • Cim je skinut pritisak sa Gundogana i kada je bio neko vreme zakucan na klupu, naporno je radio u zimskoj pauzi , nametnuo se Klopu i sada postao nezamenljiv.Nikad ne bih rekao da ce on biti jedan od kljucnih igraca ka odbrani titule.

                                Kagava ne moze tri utakmice da se sastavi, danas je najbolje odigrao, al cim su se pojavile vesti da bi mogao da predje u Junajted ili Clezi forma mu je u blagom padu.Do tada on je bio glavni dzelat protivnickim timovima, sva sreca pa ima ko da ga zameni.

                                Comment

                                Working...
                                X