Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bundesliga 2011/2012

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Одличан дерби Рура и на крају заслужен тријумф милијардера. Борусија је овом побједом и дефинитивно потврдила одбрану титуле и доказала да једноставно задње двије године нема јој равног ривала. Дефинитивно ће им од наредне сезоне бити важна потврда ових титула кроз резултате у ЛШ-а.

    Онај Пишчек је играчина,какав је гол само дао. Шалке и Борусија су ми и иначе омиљени тимови,тако да се надам да ћу оба гледати наредне сезоне у Лиги Шампиона.
    Волим те Републико Српска!

    Comment


    • Danasnji remi Bajerna je doneo Dortundu doneo nedostiznih +8, glavni fokus do kraja sezone ima da im budu polufinale LS sa Bajernom i finale Kupa sa Dortmundom.Menhengladbah bi sutrasnjom pobedom nad Kelnom mogao da se priblizi Salkeu na -1 i mogli bismo ponovo da imamo uzbudljivu borbu za trece mesto, par ekipa su se odlepili od Kelna i Herte i sem Auzgzburga druge ekipe ne bi trebale da brinu za opstanak.

      Sto se tice mesta za LE, Volfzburg ce se tesko tih mesta domoci, Verder je u raspadu, ali mogao bi u sledecem kolu da dobije nezainteresovani Bajern i bude imao takve sanse u poslednja dva kola, u sta cisto sumnjam.Hofenhajm bi mogao serijom pobeda ukrasti to mesto, ali kao sto rekoh pitanje je koliko bi oni to mogli ispuniti posto se ove, kao i prethodnih sezona nisu pokazali da su konstantni kada su jurili mesta koja vode u LE.

      Opet vodi ih Babel koji je konsolidovao redove i vec cetiri kola ne znaju za poraz i raspored im nije tezak.Frajburg je tvrd protivnik i igraju polusezonu iz snova, a i sigurno ce gledati vec sutra da matematicki obezbede opstanak.Oni bolje igraju bez Sisea koji ih je napustio u januaru i mnogi veci timovi od Hofenhajma su gubili bodove na njihovom stadionu sto se tice ove polusezone.


      Mada ko zna, mozda Keln sutra napravi iznenadjenje i time sve poremeti ovo sto sam ja rekao, barem sto se tice oko borbe za opstanak i za trece mesto.

      Comment


      • Hertha ceka Kaiserslautern bez 15-orice igraca prvog tima!

        U sklopu 32. bundesligaskog kola, u subotu, Hertha ce ugostiti Kaiserslautern bez cak 15-orice igraca iz prvog tima. Klub je u utorak objavio spisak povrijedjenih i suspendovanih igraca.

        Na tom su spisku Christian Lell, Adrian Ramos, Pierre-Michel Lasogga, Felix Bastian, Anis Ben-Hatira, Raffael, Andreas Ottl, Alfredo Morales, Maik Franz, Fabian Lustenberger, Mark Djuricin, Christoph Janker, Maikel Aerts, Roman Hubnik i kapiten Andrea Mijatovic.

        Muhamed Besic na probi u Dynamo Dresdenu.

        Comment


        • Raul napusta Salke na kraju sezone...
          Ostaje nam da vidimo sta ce se desiti sa Farfanom i Huntelarom, posto tu jos traju pregovori.Verujem da ce Huntelar ostati, a da ce ovaj otici u neki bogati ruski klub posto mi deluje kao igrac kome je stalo vise do para nego do kluba.

          Klemens Fric produzio ugovor sa Verderom na dve godine.

          Comment


          • Nedavno sam vidio na jednom portalu da će napadač Schalkea, Raul Blanco napustiti S04 i preći u Qatar gdje će provesti četiri godine i naravno okačiti kopačke o klin. Ukoliko Blanco napusti, Schalke uvijek može računati na Klaasa koji će možda i biti vođa ekipe, uglavnom 100 % sam siguran da će Raul napustiti Veltins ;)

            Comment


            • Pizaro je sve blizi Bajernu, ubijaju mi volju da gledam BL sledece sezone.:S

              Salihovic potpisao ugovor sa Hofenhajmom do 2016, nista od njegovog prelaska u Stutgart.Koji pacijent, prerastao je ovaj klub odavno i trebao je da napravi korak dalje u svojoj karijeri.

              Comment


              • Steta bi bila da Pizaro ode u Bajern

                Comment


                • U Salkeu ce povuci broj 7 kada ih Raul bude napustio.Lep gest od njihove uprave.

                  Xhaka za kojeg se interesuju mnogi klubovi je potvrdio da prelazi u Menhengladbah, pominje se cifra od 10 miliona evra, ali mislim da ce tolika cifra tek biti kada se ispune odredjeni bonusi+procenat od sledece prodaje.Samo ostaje da se dogovore oko odstete.Izvesno je u njihovim redovima da ce ih napustiti Dante, a da ce doci Santana iz Dortmunda.Dortmund ce najverovatnije kao zamenu za Santanu dovesti Kirhofa iz Majnca.

                  Comment


                  • Joj krivo mi sto Raul igracina napusta Salke. Pa sta im je falilo da produze ugovor za 2 a ne za 1. godinu za takvog igraca i treba da gledaju kroz prste. No sta ima veze,lep gest je povlacenje 7-ice
                    Dreams are coming true.


                    Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

                    Comment


                    • Ovaj Werder nije ni za JSL, sramota za koga ti navijas Maricu, sramota.
                      sigpic

                      Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

                      "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

                      Batica Wilshere je gospodin covek...

                      All hail the Chan-Chan man!

                      Comment


                      • Nisam gledao mec.
                        Sada citam na jednom sajtu da je Rozenberg mogao dati gol iz kontre i taman da se suoci sa Nojerom, on stao i stigo ga Kontento.I Bajern odmah kaznio u sledecem napadu.I neka su primil igol kada imaju sansu da prelome mec nisu uspeli, a mogli su.Ko ih j***...
                        Po ko zna koji put su nakon datog gola primili gol i to je glavni razlog zasto su losi u ovoj sezoni, zato sto u par utakmica nisu znali da odbrane prednost koju su imali.
                        Herta i Keln su korak blizi Cvajti.

                        Ova utakmica je repriza proslogodisnje, isti scenario samo drugi akteri.
                        Sezona je za njih propala odavno.Hanover moze da odahne, i sledece sezone ce igra LE.

                        Comment


                        • Kako je iskusno utrpao gol Perisic.

                          Ali sta promasise Lewandowski i Kagawa.
                          sigpic

                          Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

                          "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

                          Batica Wilshere je gospodin covek...

                          All hail the Chan-Chan man!

                          Comment


                          • Budi Novosadjanin!Navijaj za bracu iz Dortmunda!

                            Ne zameram puno Levandovskog ter Stegen se dobro bacio, dok je Kagava promasio loptu.Mada vise me nervira Japanac sa nekim njegovim komplikovanjem, uvek napravi potez vise.

                            Smelcer spasio Dortmund cistog gola, mozda mu je ovo danas najbolja partija u sezoni.Jos iz slobodnjaka asistirao Perisicu.

                            Comment


                            • BvB je odbranio titulu! Znalo se i ranije, ali sada je zvanicno!

                              Comment





                              • Danasnji rezultati su nam dali par odgovora, a to je da Verder nije za Evropu, Hanover bi sutra trebao da pobedi Frajburg i da ode na +5 i da obezbedi sedmo mesto.Salke ako sutra pobedi Augzburg odradio je tezi deo posla, ostace mu jos samo posle toga da pobede Hertu kako bi obezbedili trece mesto.Najverovatnije ostajemo na kraju sezone bez Herte ili Kelna, a mozda i bez oba kluba.Jedino uzbudjenje koje nas mozda i dalje cekati je ta borba oko treceg mesta.Stvarno ne vidim dobar razlog zasto bih pogledao sledece kolo.Leverkuzen izbacio Hofenhajm iz borbe za mesta koja vode u Evropu i na kraju mogu ipak zavrsiti kao peti.Mozda jos samo pogledam poslednju utakmic Dortmunda protiv Frajburga kada ce se proslaviti titula.

                                Comment

                                Working...
                                X