Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bundesliga 2011/2012

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Trece mesto ce im biti zagarantovano, zato sto Menhengladbah je u padu forme, imaju tezak raspored do kraja i povredjen im je Rojs.Imaju srece sto ih Stutgart ne moze stici.I ne verujem da sutra mogu bez Rojsa pobediti u Bremenu.
    Sto se tice Salkea, Stivens treba da nauci na greskama koje jeucinio u cetvrtfinalu LE, doduse igrali su bez Havedesa sto je veliki bio hendikep za odbranu.Imace puno posla da obave jer treba da ubede Farfana, Huntelara i Raula da produze ugovore, a kakve su srece imali u proslosti moguce je da ce ih sva trojica napustiti.

    Stutgart i Volzburg su obavili dobar prelazni rok, pogotovo Stugart jer dva igraca koje je doveo zimus(Ibisevic i Sakai) su najbolji u ovoj poluszoni i zahvaljujuci tom dvojcu Stutgart ce igrati LE.Volfzburg je dao puno para, morali su neki igraci proraditi kad-tad.

    Comment


    • Pred utakmicu Borusia-Bayern, uprava Borusie je dobila zahtjev za 450.000 karti a moguce je samo 80.000, tj koliko prima stadion Westfalen. Inace, svih 80.000 je prodato u roku 10 minuta. Nema sta, BUNDESLIGA

      Vedo proglasen za treceg najboljeg igraca ove sezone u BL, bravo majstore, deri

      Comment


      • Ovaj derbi se ne sme propustiti

        Comment


        • Bolja Borussia od Werder-a, ovi iz dva suta dali jedan gol, plus je Boenisch dobio direktan crveni. A, kako je krenuo da igra Koln, mogli bi ispasti iz lige.
          sigpic

          Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

          "Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

          Batica Wilshere je gospodin covek...

          All hail the Chan-Chan man!

          Comment


          • Vedo opet dao go,koja steta za ovu ekipu sto nije dosao ranije,prava lisica od igraca
            Zeljko Malnar-Nocna mora <3


            #the return

            Comment


            • Herta neka ispadne i Bremen da dobije za polovnu cenu Lasogu.Odlicna alternativa za Pizara.
              Keln bih zeleo da ispadne u plejofu od Fortune.
              Benisa treba isterati iz tima, koje tele.Na ovom mecu jedino sto zameram Safu je sto i dalje ukazuje sansu Afolteru, nije on za Bundesligu, barem ne za klub kakv je Verder.Treba upariti Nalda i Papastatopulosa.Jedino ako se ne dao Bog ko od njih dvojice povredi, ubaciti ovu dvojicu.Sada je prekasno, zahvaljujuci ovom poljskom idiotu tesko ce moci da budu i deveti, sva sreca da mu istice ugovor i da moze konacno da se vrati u poljsku Extraklasu zato sto za bolje i nije.Jos mislio njegovo iskustvo i stabilnost moze vise da donese Verderu u ovakvoj utakmici koja je bitna za njih nego mladji Hartherc koji tek treba da napuni 19 godina.Stutgart ce ih nakantati u petak ako bude bio Afolter ponovo na terenu, pa on je krivac za vecinu poraza u poslednje vreme.

              Comment


              • Odlicnu smo utakmicu gledali.Sto se mene tice,realan rezultat Taman Keln da ode u nizi rang,pa da neko kupi Lukasa za male pare
                Treba trgovati njega i Pizara...kakav bi lom pravili

                Comment


                • Nema od Pizarovog ostanka nista, ako se ekipa ne plasira u LE.Realnije je to da ako on bude doveden da ce biti uparen sa Arnautovicem ili Rozenbergom.Ko bi rekao da ce Svedjanin biti taj koji vuce u napadu, a ne Pizaro kojeg nikako da krene.Vec je dogurao do cifre od osam golova i sudeci po trenutnoj formi, a i sto je Arnautovic povredjen verovatno nece stati na tome.
                  Mozda treba Rozenbergu ponuditi dvogodisnji ugovor, posto se ne zna ko ce ostati na leto, a jos ce biti tesko dovesti nekog za male pare, mozda se dovedu par slobodnih igraca.Ako nista drugo svaka cast Verderu sto su iz jedne od retkih sansi sa igracem manje uspeli da izjednace pored dva maloumnika u sastavu.
                  Bas me interesuje koji ce sastav Saf da izvede u petak i koga ce to da stavi na desnom beku, a koga na poziciji defanzivnog veznog.Cim sam video danas ko igra, znao sam da to na dobro nece mirisati.

                  Comment


                  • Bravo Vedo. Nadam se da ce i Salihovic naci neki bolji klub gdje ce dobijati cesce priliku, po mogucnosti da to bude upravo Stuttgart i ko zna, mozda naredne sezone Evropa bude igrana na Mercedes areni

                    Comment


                    • Originally posted by Fanta View Post
                      Bravo Vedo. Nadam se da ce i Salihovic naci neki bolji klub gdje ce dobijati cesce priliku, po mogucnosti da to bude upravo Stuttgart i ko zna, mozda naredne sezone Evropa bude igrana na Mercedes areni
                      Da je ova forma dosla samo mjesec prije , mogli su da budu i cetvrti i da igraju kvalifikacije za LS , ovako ce biti bas tesko , 7 bodova vise ima Gladbach , ali eto nije nemoguce i dalje ..
                      https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

                      Comment


                      • Cini mi se da nikada do sad nisam iscekivao neki Bundesligaski mec kao ovaj veceras

                        "Though Manchester United, Manchester City and Arsenal are all in action in the Premier League, Spain boasts the Madrid derby between Atletico and Real and title-challengers Juventus take on Lazio in Serie A, Germany hosts the most highly-anticipated match of midweek with a potential title decider.
                        The match in Dortmund will be broadcast to over 200 countries and, with the hosts leading Bayern by three points at the top of the table, will be crucial in determining the destination of the Bundesliga trophy.
                        If Dortmund - unbeaten in a club record 23 league games - triumph in front of their 80,000 home fans then a six-point lead with only four games remaining will surely hand them a second successive league title.
                        However, if Champions League semi-finalists Bayern can extend their run of nine wins in a row in all competitions to go top on goal difference then Europe's most competitive elite league looks set to enjoy another thrilling conclusion to the season." sa sajta ES.

                        Uzdam se u Klopa i u njegove majstore!

                        Comment


                        • Takodje! Veceras je bukvalno praznik za sve ljubitelje fudbala... Prvo u 20h nemacki derbi, a u 20:45 igraju englezi, a gradski derbi Madrida u 22h!

                          Nadam se pobedi Dortmunda, ali njima je dovoljan i bod da bi drzali Bayern na distanci. Svim srcem uz Dortmund veceras! I Manchester naravno!

                          EDIT: Zaboravih na derbi u Italiji... ali nesto ne pratim 'talijane tako da mi je svejedno. Ali cu se nadati pobedi Lacija.
                          Last edited by Sir Giggsy; 11-04-12, 15:54.

                          Comment


                          • Jednostavno ne mogu dočekati večerašnji meč, toliko sam uzbuđen jer nakon ovoliko vremena konačno je i došao taj meč. Meč BvB - FCBM čekam još od početka sezone jer je riječ naravno o dva trenutno najbolja kluba u Bundesligi '

                            Comment


                            • Lewandowski petom gol zabija. Robben glavni krivac za gol.

                              Puno se ocekivalo od utakmice ali nije mnogo toga donijela.
                              Last edited by danijelkr; 11-04-12, 20:43.

                              Comment


                              • Bayern ima kompleks i strah od Borussia-e,ne smiju da krenu,dok se ovi ne boje i iako je utakmica vrlo vazna oni igraju svoju igru i to dosta opusteno...naigrao se Gomez veceras,malo bolji igraci u odbrani i taj ne moze loptu primiti,balvan

                                EDIT:Roman kralj odbranio penal Robben-u
                                Last edited by AK47; 11-04-12, 20:45.
                                Zeljko Malnar-Nocna mora <3


                                #the return

                                Comment

                                Working...
                                X