Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Previse su nonsalantno navijaci Reala cekali ovaj mec, ne samo oni vec i mediji, ocekivali lako ce, a ne moze nista lako protiv ekipe koja u svojim redovima ima Robena, Riberija, Svajnija, Milera, Lama, Nojera, ne moze tu nista lako da bude. Dodajte na to da je Alaba odigrao maestralno, da je Boateng bio izvanredan tokom veceg dijela utakmice i tu je sve jasno. Sa druge strane objasnio Marselo. Ezil isto.
Ko je izgubio utakmicu za Real? Murinjo apsolutno. Pa imao je 2:0 i umjesto samo malo da stane na loptu, Bajern je taj koji mora da srlja, da ide naprijed on se povlaci i oni mu objasnjavaju kako se igra fudbal, a tu napadacku silu Real ne moze da brani, nema kapacitete.
Real je igrao kako treba da se igra krajem drugog poluvremena i tokom produzetaka, samo sto u produzecima nije bilo Riberija tako da je lakse bilo zatvarati.
I onda penali. Dva velika majstora na golu ali Murinjo opet neshvatljivo, zasto Ramos pored Iguaina, Granera, izvlacenje Ezila pred kraj, svasta!
I Ronaldo koji je pokazao jos jednom da mu clutch boba ne valja. Kaku je stvarno tuzno gledati, nema ni pola nekadasnjeg igraca. Ali Ronaldo koji ne promasuje penale, koji ima tu tehniku pri sutiranju penala, nepogrijesivi Ronaldo grijesi. Cudno? Ne naravno, pa ko iole prati fucu zna kako on puca pod pritiskom.
Falice i Bajernu neki igraci u finalu, ali smo dobili finale sa zemljanima, izgleda da vanzemaljce ovo ne zanima previse, oni imaju neke svoje igre
Potpuno zasluzena pobjeda Bajerna, bolji tim ide dalje! A tamo se nadam da ce Drogba uzeti usati pehar, mada je Bajern na svom terenu veliki favoritsigpic
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostSergio Ramos oborio putnicki avion iznad MadridaThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostJebem ti fudbal i ko ga izmisli i profesionalce koje primaju sedmocifrene i osmocifrene brojeve, a ne mogu da pogode okvir ili da savladaju golmana sa 11m.sigpic
Comment
-
Originally posted by Miko View PostMeni je neshvatljivo da Higuain nije sutao a recimo Ramos jeste , ne znam na osnovu cega se Murinjo vodio ali pogresio je kod izvodjacaOne and only - Rafael Nadal
Dream it, and then make it happen!
Verdasco: "If you did not leave friendship aside on court, Rafa would have no friends, since he's crushing everybody!"
Ferrer: "Rafa is a great tennis player and as a person even better"
Comment
-
I svaka cast Alabi pored sto je odigrao fenomenalnu utakmicu pogodio je onaj penal kao da 100 godina igra fudbal i zao mi je sto ce propustit finale.
TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!
"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly
LFC:18+5=THE GREATEST
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostStrasno, ali stvarno strasno. Na kraju ce titulu osvojiti ekipa koja ne moze da izadje na kraj sa Drotmundom koji ima 3 poljaka u prvoj postavi.. (da se ne shvati pogresno, odlicni su oni, ali mi je sve to malo cudno, izbace Real, a ne mogu s njima da izadju na kraj vec 2 godine..)sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Joe Cole 10 View PostI svaka cast Alabi pored sto je odigrao fenomenalnu utakmicu pogodio je onaj penal kao da 100 godina igra fudbal i zao mi je sto ce propustit finale.sigpic
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostSergio Ramos oborio putnicki avion iznad Madrida... Bice zanimljivo finale , u 1 utakmici svasta moze biti a sada sam siguran da Murinjo ostaje na klupi galaktikosa
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Ja sam odusevljen!Ovo fianle sam i prizeljkivao jer mi se povrace vise od price Barsa vs Real,Ronaldo vs Mesi ,Murinjo vs Gvardiola...eto im Spanija pa neka se tamo ciganisu.
Dobili smo pravo evropsko finale,sa predstavnicima iz dvije najbolje lige svijeta(po mom skromnom ukusu)A ovo finale je jos jedna potvrda da Real i Barsa nisu iznad ostatka Evrope i da mogu da ga duvaju!Pa-pa "vanzemaljci"!
Bajern odigrao odlicno i samo je panj zvani Mario Gomez kriv za penaleSta je covjek u stanju da u*ere,pa to je nevjerovatno
Roben me ispizdio vise puta sa svojom sebicnoscu ali ajde...u finalu su ko ga ebe
Celsi-Bajern.Premier League vs Bundesliga,19. maj-Alianz Arena!Jedva cekam
Comment
Comment