Originally posted by Condition23
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by AcaDjilkos View PostNe vidim razlog za toliko spustanje Boasa,covek jeste kriv za neke stvari,ali ne verujem da bi i neki drugi trener bolje prosao.Nije vise Celzi ono sto je bio.Takodje,ne vidim razlog za toliko uzdizanje italijanske serije A.Milan je dobio raspali Arsenal,a Napoli je dobio raspali Celzi.Kad budu dobili neku ekipu u kojoj je normalno stanje,onda neka se uzdizu.Svaka njima cast i za ove pobede,ipak su to Arsenal i Celzi,iako posrnuli,veliki su to klubovi,ali videcemo kako ce Italijani proci u QF...
Comment
-
Originally posted by Layzick View PostItalijani su direktno krivi za ispadanje tri engleska tima ove sezone.(dobro,treba sacekati revanse ima jos celih 90 minuta ali za sad tako stoje stvari).
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSamo jedan normalan sled okolnosti i dogadjanja u evropskom fudbalu. Bilo je neko vreme turbulencija i abnormalnosti ali ocigledno da se polako sve vraca na svoje mesto.
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
Nije to sto Arsenal i Celzi imaju slabu sezonu, nije to alibi za neuspeh.Treneri su ti koji su lose izvrsili selekciju igraca i postavili su pogresno taktiku i to im se obilo o glavu.Ako Celzi ispadne od Napolija, stvarno mislim da ce ga Roman najuriti.
A sto se tice povratka Italijana, daleko su oni jos od toga.Da vidimo kakvu ce sledecu sezonu odigrati, a ne samo da u jednoj bljesnu i posle toga se vracaju starom i kiksaju protiv slabijih rivala.Ako nastave da igraju tako, nece mi smetati sto ce uzeti mesto Nemcima(mada vise bih zeleo Spancima), ali oni su najzasluzniji sto su sami sebi oduzeli cetvrto mesto i sto od sledece sezone ce Nemci imati 3 predstavika+1 sto ce igrati kvalifikacije.
Danas kao zagrevanje za LS, imate utakmicu Siti-Porto na b92.
Comment
-
Ako Konte nastavi sa renesansom Juventusa, možemo očekivati dobar plasman u LŠ...
Ako Milan dovede Teveza i Montoliva i ako nastave u ovom ritmu, isto uspešna sezona...
Za 3. mesto ćemo videti, mada sigurno bi bilo bolje za Italiju zbog LŠ da to budu Roma, Napoli ili Inter a ne Udineze i Lacio.
Ja lično volim da gledam mečeve kao ovaj sinoćnji što je bio. Brza igra, pre svega Napolija, lepa za oko... Nesrećni Paolo je šugavo intervenisao i eto kakva-takva nada Čelsiju ali teško da će im i to pomoći. Makar 1 gol Napoli daje u revanšu.
Bane je odlično odigrao ali ono je bila fenomenalna asistencija Kavaniju kod drugog gola!
Čelsiju kao trebaju igrači u svakoj liniji a što je najgore imaju para koliko hoćeš i svaki put daju ogromne pare za igrače. Luiz, Ramireš, Tores, Mata, Meireleš itd. Ogromne pare. Ili je loš skauting, ili su svi kao Tores, ili nešto treće...
Roman bi već otpustio AVB da nije platio onoliko obeštećenje za njega. Koji tim plaća obeštećenje za trenera? Samo je to Real mogao da dozvoli ali doduše opravdano za Murinja i to duplo manje para nego što je dao Čelsi za AVB. Ali siguran sam da će AVB jednog dana postati veoma uspešan trener...
I neću da potcenjujem Arsenal i Čelsi, oni su makar prošli u drugu fazu za razliku od ovih engleskih timova koji nisu posrnuli i gde je normalno stanje (2x Manchester)! (citat, Aca Đilkos)IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostSamo jedan normalan sled okolnosti i dogadjanja u evropskom fudbalu. Bilo je neko vreme turbulencija i abnormalnosti ali ocigledno da se polako sve vraca na svoje mesto.
Jedan kiks Engleza u zadnji deset godina,nista nece promjeniti ,od sledece godine Italijani imaju tri kluba u LS,njemci su dobili cetvrti,toliko o vazdizanju italijanskog fudbala,koeficjent se formira tokom cetri godine,mora se imati kostatnostnosti i kontinuitet postizanja dobrih rezultata,a to tvoji zabari nemaju.
Evo da ti slikovito pokazem,prvo koeficjent zemalja,gdje se vidi da je Njemacka ispred vas i gubite poziciju u LS,a Engleze necete viditi jos dugo;)
Spoiler
Onda klupski koeficijent,da vidimo taj povratak Italije,da postavim.;)
Spoiler
Znaci samo argumentovana rasprava,evo izvor
UEFA Country RankingsigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Citam komentare na pojedinim sajtovima,samo se smejem kakve gluposti pisu,kao vraca se Kalco,gde je Engleska liga,bla bla..Posle jedne ocajne sezone Engleza,oni pisu kako su Italijani bolji...
Nazalost,po simpatizere Italijanske lige,Kalco nije isti kao sto je bio pre one afere sa namestaljkama...
Comment
-
Englezi ce ponovo imati veci koeficjent ove sezone(Mancesterski klubovi ce do finala doci),posto se racuna i LE,Njemci su preko LE dosli do ovog 4.mjesta u LS,dobre su tamo rezultate pravili.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by manda View PostEnglezi ce ponovo imati veci koeficjent ove sezone(Mancesterski klubovi ce do finala doci),posto se racuna i LE,Njemci su preko LE dosli do ovog 4.mjesta u LS,dobre su tamo rezultate pravili.
Comment
-
Originally posted by Vule_89 View PostPolako Mando sa finalem,da Mancester nema povredjenih igraca lagano bi dosli do finala,ovako bice zajebano...
I da rano ispadnu isto je,kao sto gore navedoh,cetri godine se koeficijent racuna,tako da nema brige za njih.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Da bi se italijanski fudbal priblizio a ne prestigao engleski, mora makar 3,4 sezone da ima ovakve rezultate. Engleski fudbal je tu gde jeste jer je godinama stalno imao u zavrsnici lige sampiona po 2,3 kluba. Pa se ne moze posle samo jedne sezone reci italijani su se vratili, a nije ih bilo 10 godina. Englezi su jednu godinu lose odigrali i ne moze se reci da su pali. I ovako ce mancesterki klubovi igrati najmanje u polufinalu lige evrope, a blizu je toga da ce i neko od njih osvojiti. A i totenhem je prosle godine pokazao gde je jos uvek italijanski fudbal.sigpic
Comment
-
Originally posted by manda View PostEnglezi ce ponovo imati veci koeficjent ove sezone(Mancesterski klubovi ce do finala doci),posto se racuna i LE,Njemci su preko LE dosli do ovog 4.mjesta u LS,dobre su tamo rezultate pravili.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Cole u lice rekao Boasu : S tvojom taktikom necemo osvojiti nista
Veceras ocekujem dobru utakmicu u Baselu , i mislim da ce Bayern da dobije uz dosta golova , a na Velodromu je sve moguce , mada eto ja bih dao vece sanse Interu , jer im ide lose u ligi , pa imam osjecaj da ce ovdje proigrati
Comment
-
Originally posted by Dale View PostCole u lice rekao Boasu : S tvojom taktikom necemo osvojiti nista
Veceras ocekujem dobru utakmicu u Baselu , i mislim da ce Bayern da dobije uz dosta golova , a na Velodromu je sve moguce , mada eto ja bih dao vece sanse Interu , jer im ide lose u ligi , pa imam osjecaj da ce ovdje proigrati
I sam Ranijeri ne zna šta će, da li sa 2 napadača ili samo Milito u napadu a iza Snajder. Mada mislim da nema hrabrosti da Snajdera stavi na klupu iako je tim očajan od povratka Veslija posle povrede...
Plus nema Rikija Alvareza, igrača koji se polako privikava na evropski fudbal i koji je sve bolji. A možda brani i Kastelaci večeras, mada to i nije neka mana, dobro brani i on...
Živim u nadi da Inter može nekako da povede, Milito ili neki gol iz prekida, i onda da Ranijeri potpuno umrtvi igru...
A i stvarno se nadam da iskusni Forlan može dosta večeras, samo da li će startovati uopšte. Vezni red brine najviše...IO NON RUBO IL CAMPIONATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
Comment