Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E jest ga zabio majstorski nema šta.

sigpic
    Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
    don't support us when we win."

Comment

• zato Toure igra spica
      Mancini,j.bo te tvoj napad

Comment

• Ciperfild nece igrati za Bazel, informacija koju sam upravo procitao. Bit ce zanimljivo gledati Sakiria, da vidimo kako ce odigrati protiv buduceg kluba.

Comment

• Koliko je Ricards nemocan protiv Hulka, pa to je haos, svaki put ga je prosao, ali svaki put... Mada stalno ga udvajaju, a i ne moze se u onaj bunker Sitija nikako lopta doturiti... Siti igra na rezultat i na kontre, jednostavno je nemoguce dati gol dok se ne otvore...
          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
          -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Fanta View Post
            Ciperfild nece igrati za Bazel, informacija koju sam upravo procitao. Bit ce zanimljivo gledati Sakiria, da vidimo kako ce odigrati protiv buduceg kluba.
            Da si procitao najavu utakmice isto to bi procitao, a on nije ove godine u prvom planu kod trenera Vogela.

Valjda ce ga Dzekson sad zabiti.
            Last edited by danijelkr; 22-02-12, 18:39.

Comment

• Dzeko ga zabija, plus Rolando dobi crveni karton.... Ne moze, jednostavno Siti je jaci tim, ali zaista velika steta sto su se sreli u ovako ranoj fazi...
              sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• bilo nešta dosadna utaknica
                pasam nešta bijo misleo
                da nebi bilo loše diskoristu taj momenat
                dodem iu vecej mal dolakšam umenemi mehur odonog pia i rakie
                kadli
                vrnem se
                pa doklen sam seo za astal
                pa doklen sam zovnijo onu konfrčastu konobaricu
                svelkim sisama smaleckim minićom i sobilatim dekoltejom
                pa doklen sam jopet smislijo štaću dalću pio jalću rakiu
                pa doklen sam naručijo ajdobro more oboje ito ito
                pa doklen sam počeo da gledam mal iu utaknicu
                na terevizoru na terevizoru u rumunjskoj kavani
                kadono
                oni jedni već jopet dadnuli go i vodu sadva nula
                ma esvido

lutajući reporter tuta bugarin
                nežno šapće sneguljici
                dok patuljci ruju
                u rudnici

Comment

• Zavrsi Porto svoje u Evropi, steta.

Comment

• Jednostavna akcija Cityja i 3:0...
                    Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Po meni Dzeko i Agureo su najbolji tandem City-ja,evo vidilo smo rijetku sitaciju da Aguero asistira nekom,i naravno Dzeko rutinski.
                      Evo ga i najbolji igrac se upisuje u strelce,Silva naravno,obozavam tog covjeka,mozak City-ja.

Treci edit: Neka se i ovaj majstor upisao,Pizaro.
                      sigpic
                      Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Nalozili se ovi da uzmu Kup UEFA nema sta
                        sigpic

#PRAVDA ZA BRAĆU

Comment

• Tek sto je usao u igru, zabi covjek (Pizarro) za 4:0... Ostalo je jos nekih 5 minuta, mozda utrpaju jos jedan...
                          Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Auuu, ovo je vec izivljavanje.... Nije ovo Porto zasluzio, nikako...
                            sigpic

-Jürgen Klopp

Comment

• Džeko - majstor. Samo što je ušao u igru odmah gol - asistent ni manje ni više nego Aguero. Ovo mu je trebalo nakon ovih utakmica provedenih na klupi. Samo da ponovo uđe u seriju dobrih igara.
                              sigpic
                              Bill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
                              don't support us when we win."

Comment

• Ma sad se mora pokazati, znaci mora.
                                Porta je sjebao crveni karton i da nije njega nebi oni ovoliko gubili, samo im je kraj u glavi i cekaju ga.

Comment

Working...