Originally posted by Krle
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Krle View PostI ja ne mogu da verujem da RTS prenosi Benfika-Junajted a igraju Siti-Napoli!!! Ko li bira utakmicu da mi je znati?
A i prenosice sigurno u narednom kolu Bajern-Mancester Siti.Ovako da ne ispadne da prenose samo Grupu A.
A i Benfika i Junajted su veci klubovi od Sitija i Napolija.
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostAjde leba ti ko ce to gledati.Prvo vise ljudi ce gledati Junajted nego Siti, a RTS , kao i svaka televizija, ne gleda kvalitet utakmice nego da bude veca gledanost.
A i prenosice sigurno u narednom kolu Bajern-Mancester Siti.Ovako da ne ispadne da prenose samo Grupu A.
A i Benfika i Junajted su veci klubovi od Sitija i Napolija.
3. tim Engleske protiv 3. tima Italije iz prošle sezone... Dovoljno rečeno!IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
-
Originally posted by Krle View PostKada se gleda jačina, kvalitet, ime, reputacija, igrači oba tima onda je meč Siti-Napoli mnogo zanimljiviji od ovog što je uzeo RTS.
3. tim Engleske protiv 3. tima Italije iz prošle sezone... Dovoljno rečeno!
Isto i ja se nerviram recimo sto pustaju beznacajne utakmice Bajerna i Dortmunda, a ne prenose derbi Stutgart-Verder recimo.
Comment
-
Originally posted by Krle View PostI ja ne mogu da verujem da RTS prenosi Benfika-Junajted a igraju Siti-Napoli!!! Ko li bira utakmicu da mi je znati?>>>>>>>>GALATASARAY<<<<<<<<
Comment
-
Dаnаs CSKA igrа u gostimа protiv Lilа. Jаko bitаn mec jer će se Armejci nаjverovаtnije sа Lilom boriti zа drugo mesto u grupi. Dа je sаd CSKA u onoj formi u kojoj je bio pred krаj prvog delа sezone, kаdа su pаdаli Anzi i Lokomotiv sа tri golа u mrezi, i Terek sа cetiri, mogаo bi dа pucа nа prvo mesto. Ovаko, oslаbljeni neigrаnjem pre svegа Akinfejevа, zаtim Honde i Gonsаlesа Moskovljаni veruju dа je i neresen rezultаt prihvаtljiv.
Slike sа treningа pred mec:
http://img.championat.com/news/big/j...50156cska2.jpg
http://img.championat.com/i/article/...1315993437.jpg
Comment
-
Man Utd: Lindegaard, Fabio Da Silva, Evans, Smalling, Evra, Fletcher, Carrick, Giggs, Valencia, Rooney, Park. Subs: De Gea, Jones, Owen, Anderson, Berbatov, Hernandez, Nani.
Benfica: Artur Moraes, Maxi Pereira, Luisao, Garay, Emerson, Amorim, Javi Garcia, Witsel, Aimar, Cardozo, Gaitan. Subs: Eduardo, Bruno Cesar, Nolito, Machado, Matic, Saviola, Jardel.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment