Originally posted by Miko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by milanche; 28-07-11, 08:05.
-
Realno je da ce biti iznenadjenja uopste i u ulasku u Lige Sampiona ... Jer evo ako Maccabi ispadne Maribor ce imati sansu za Ligu Sampiona ali idu u Kup Uefa sto je po meni za njih strasan rezultat ... Danas igraju od Balkanskih Timova : Hajduk protiv Stokea , Varazdin protiv Dinamo Bukurest , Split protiv Fulhama , Zeljeznicar protiv Maccabi Tel Aviva ,Sarajevo protiv Sparte Prag i Zvezda protiv Ventspilisa ... Sretno svim njihovim navijacimaSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Split ima sasvim dobru ekipu sa Krizancem i Copom ali Fulam je ipak prevelik zalogaj,a Sarajevo po meni ima vise sansi nego sto im se daje posto Sparta i nije neki bauk...Mislim, jeste Sparta favorit,daleko od toga... Stoke - Hajduk... Sada ce se videti vredi li nesto taj 'ajduk
Comment
-
http://www.sportklub.info/vest.php?i...ocekuje-prolaz
trebalo bi da ih izbace i iz kvalifikacija za ligu evrope pa da se rad vrati....
Comment
-
Nece ih izbaciti , mec se igra danas sa Didelanzom iz Luxemburga ja mislim tako da nista od toga , mozda ih samo izbace iz dvomeca sa Didelanzom pa da Didelanz prodje u Play-OffSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Nemoguce je da se vrati , da su ih mislili vratiti , to bi se desilo pre 2-3 dana , sada je nemoguce jer su utakmice zakazaneSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Kako je zeljo dobro igrao sinoc,u prvom poluvremenu smo ih razbili,ali nece lopta u go nikako, 11:1 u kornerima, imali smo duplo vise suteva u go ali onaj golman ko vjetrenjaca sve brani...zabise nam dva gola i poslije toga ponovo smo imali bas zicera,ali zaista nismo imali srece,valjda cemo je imati sljedece godine sa zrijebom...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Sutra se igraju 3 uzvrata u kvalifikacijama za Ligu Sampiona :
BATE Borisov vs Ekranas (0:0) - Prvi mec je bio bez golova , ako Ekranas izvuce nereseno a da nije 0:0 prolazi tako da vrlo lako BATE moze ispasti jer ni u Litvaniji nisu delovali mnogo bolji.
Panathinaikos vs OB Odense (1:1) - Atinljani ovu prednost samo trebaju unovciti kod kuce a verovatno i hoce i priblizit ce se ulasku u Ligu Sampiona
Shamrock Rovers vs Kobenhavn (0:1) - Po meni Kopenhagen od svih u 3.kolu je imao najlakseg protivnika ali to bas i nisu realizovali kod kuce , ne verujem da Irci mogu do iznenadjenja iako je lopta okrugla pa svasta ovde moze bitiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Otjerati Stanojevica!Covjek je glup,Eduardo tamo asistira i bude najbolji,pa ga izbaci iz igre,a danas Tomic da gol i izbaci ga.I najbolje je sada reci,nisu zasluzili da ispadnu.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment