Originally posted by Reise
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by ajmooooooo!!!; 14-09-11, 19:24.
-
Originally posted by miloolja View PostMan Utd: Lindegaard, Fabio Da Silva, Evans, Smalling, Evra, Fletcher, Carrick, Giggs, Valencia, Rooney, Park. Subs: De Gea, Jones, Owen, Anderson, Berbatov, Hernandez, Nani.
Benfica: Artur Moraes, Maxi Pereira, Luisao, Garay, Emerson, Amorim, Javi Garcia, Witsel, Aimar, Cardozo, Gaitan. Subs: Eduardo, Bruno Cesar, Nolito, Machado, Matic, Saviola, Jardel.
nisam znao da je matic iz chelsija tu...lijepo. lijepo je viditi i witsela i eduarda tu.
luisao, garay, aimar...solidan tim
Comment
-
Moram malo da se osvrnem na Sofra.Volim da ga slsuam kada gledam neku meni potpuno nebitnu utakmicu,ali kada gledam Junajted u LS...pa on ne zna ni pola igraca Junajteda.Prosle sezone on nije znao kako Nani izgleda...izmislja neke podatke vezane za Premier ligu...ma on nema pojma o engleskom fudbalu!Uvijek se potrudi da maksimalno popljuje Enlgeze...
U timu Junajteda osam promjena u odnosu na tim koji je pregazio Bolton.Na terenu ce veceras biti malo iskusniji sastavVjerujem previse dobar za Benfiku.
Comment
-
Originally posted by Zika View Postможе ли негде да се гледа Динам и Реал?
http://www.sportp2p.info/ch2.phpsigpic
Comment
-
Manda ili neko, bacite analizu poluvremena, zanima me kako igrate u ovako izmenjenom sastavu.
Ovde Siti ostavlja dobar utisak na debiju u LS, mada bi morali biti konkretniji, samo 1 odlicna prilika, Dijamant sutirao malo pored gola.
Sa druge strane Laveci pogodio precku posle polukontre.sigpic
Comment
-
Jao bre, sta je Real promasio....
Ajde bre utrpajte taj gol vise....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Sta je sve Real promasio u prvom poluvremenu, ono je prosto smesno.
Jos je Dinamo iz jednog suta mogao da utrpa gol, joj lazi....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Moram priznati da me Dinamo iznenadio.
Real 3 stopostotne ali i Dinamo je imao jednu. Dinamo napada kada god ima loptu, sto je svakako za pohvalu. Zasad Dinamo odlicno parira Realu.
Ali mislim ipak da ce ih Real uzeti na tempu u 2. poluvremenu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Da ga je Rukavina zavukao a mogao je gledali bi spektakl u 2 poluvremenu, ovako Real ce pojacati i dobiti ih na iskustvo...There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
0:0 u Mancesteru.
Siti dominira, lako osvajaju prostor ali fali im zavrsni pas. Posle Dzekove sanse, jos je Jaja pogodio precku. Napoli nije dosao da se brani i kad god osvoje loptu krecu napred ali dosta grese u pasu. Igraci Sitija su dobili gotovo sve vazdusne duele do sada. Takodje su imali poprilican broj gresaka u pasu, sto nije bio slucaj u ova 4 kola PL. Napoli se solidno postavlja, mada ima rupa, najvise po bokovima. U slucaju da se Zabaleta i Kolarov aktiviraju u ofanzivi (mozda udju Ricards ili Klisi) mogu vrlo lako time da prelome mec.
Sa druge strane, ako igraci Napolija budu malo smireniji sa loptom u nogama, mogli bi iz kontre opasno da ih ugroze. Fino su osvajali prostor duplim pasovima ali bi posle toga obicno dolazila greska. Nisu bili dovoljno agresivni na loptu, nikakav presing nije odradjen.sigpic
Comment
Comment