Announcement

Collapse
No announcement yet.

Liga Sampiona i Liga Evrope 2011/2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nakon ovog remija ocekujem da raznesu Celsi u nedelju
    Steta.Mogli su i da odmore tim i da pobijede da nije bilo retardiranog Evansa.

Comment

• Zvanični svetski šampion se obrukao! Gasperini na tapetu! Slabo...
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
        Slabo izdanje Reala, jako slabo.....Morali su mnogo bolje, pobeda je tu, ali je igra bila ocajana. Stvorili su par sansi koje se nisu smele promasiti, Marcelo ponovo pokazao nestabilnost, nema sumnje da ce on ispasti iz prvih 11 povratkom Khedire, iako mi je mnogo drag.
        Na jednom forumu sam procitao,da je Real namestaljka bila,pa ceo svet ih je jurio iz 2 i 4+ a oni jedva pobedili...

Ubude sve kometare vezane za kladionicu u temama o kladionci,ovdje je sport,a evo ti tema:
        http://www.sportklub.info/forum/threads/1953-Liga-Sampiona-i-Liga-Evrope-(13.-Septembar-15.-Septembar)?p=601772#post601772
        Za sve ovo vazi.
        Last edited by manda; 15-09-11, 07:44. Reason: manda

Comment

• Fer rezultat u svakom slucaju.Nisu zasluzili pobjedu.

Comment

• Jbt kakav gol je dao Kolarov. Mora neka golčina da je bila
            C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
              Jbt kakav gol je dao Kolarov. Mora neka golčina da je bila
              Bomba iz slobodnog u njegovom stilu. ;)
              sigpic

Comment

• Originally posted by Krle View Post
                Zvanični svetski šampion se obrukao! Gasperini na tapetu! Slabo...
                Mora da se istrpi malo, i treba da se saceka, bez pritiska bez icega, prosao je cele pripreme, bice to ok treba malo vremena.

Comment

• Realan rezultat City i Napoli , dobra tekma . Barry i atraktivni potezi , strasno .

Real samo jedan zabio Dinamu , ocekivao sam da ce jos koji , Bayern rutinski protiv Villarreala ..

Lille prokockao 2-0 , a Inter se obrukao , imao sam osjecaj da ce im biti tesko , ali bas da ce izgubiti nikako nisam mogao ocekivati .
                  https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                    Bomba iz slobodnog u njegovom stilu. ;)
                    Evo gola...

@MVP

Treba vremena ali ovo je bruka. Izgubiti od Trabzona na svom terenu... Pa bio bih zadovoljan i minimalnom pobedom a ne ovako.

Uigrava tim na pripremama sa 3 igrača pozadi. Sad pod pritiskom sa svih strana (medija, navijača, pa i Moratija) menja na 4. Na 3 zvanična meča do sada sva 3 poraza. U nedelju je meč protiv Rome koja igra još lošije od Intera u ovom trenutku, pobeda je imperativ!
                    C'E SOLO L'INTER

Comment

• Lil-CSKA 2-2

Kаkаv mec. Posle 2-0 sve je izgledаlo kаo nаjаvа zа jos jedаn porаz, аli su se igrаci CSKA izdigli iznаd situаcije i do krаjа odigrаli mаestrаlno. Fenomenаlni, nezаustаvljivi Sejdu Dumbijа je dаo obа golа zа CSKA. Prvi nа аsistenciju Tosicа, а drugi posle duplog pаsа sа Dzаgoevim, koji je igrаo kаo stаrter. Inter je izgubio od Trаbzonsporа, tаko dа je ovаj rezultаt sаsvim dobаr zа Armejce.

Comment

• Drago mi je zbog Bajerna, a takodje mi je drago i zbog Intera i Reala
                        in another life
                        I will love you again, RF.

Comment

• Svaka cast za Kolarova... Inter me je razocarao, to je stvarno bruka jos na domacem terenu...
                          sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                          -Jürgen Klopp

Comment

• Jos kad bi Kolarov i u reprezentaciji dao nekad ovakav gol bilo bi dobro...
                            Bruka Intera realno...
                            СА ЗВЕЗДИНОГ ФРОНТА ИСПОД ХОРИЗОНТА

Comment

• Originally posted by Bendtner View Post
                              Jos kad bi Kolarov i u reprezentaciji dao nekad ovakav gol bilo bi dobro...
                              Bruka Intera realno...
                              Inter nije bio prvi u grupi 100 godina, nece ni sada da li nameste da li se opuste ali uvek kiksnu dve lake u grupi.

Comment

• Bayern ce osvoiti prvo mesto u grupa A na iskustvo...A Villareal bice vtor...City i Napoli ce se boriti za izlez u Evropi...City nemaat iskustvo u ovom natprevaruvanje pa bilo super sekoj nivni rezultat...
                                >>>>>>>>GALATASARAY<<<<<<<<

Comment

Working...
                                X