Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mlade Selekcije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa kojom lakocom prolazi ovaj Cvetkovic...... Bogdanovic takodje dobar, nego gde igra ovaj Besovic?
    There's something wrong with me chemically
    Something wrong with me inherently
    The wrong mix in the wrong genes
    I reached the wrong ends by the wrong means
    It was the wrong plan
    In the wrong hands
    With the wrong theory for the wrong man
    The wrong lies, on the wrong vibes
    The wrong questions with the wrong replies

Comment

Taj je jos pre tri godine presao u Partizan,a igrao je za Vojvodinine mladje kategorije.
      I ove sezone ce najverovatnije da skuplja minutazu u mecevima kada Partizan igra protiv autsajdera.Ipak ce biti i dalje treca opcija tamo.

Comment

Slabo ide u napadu, a ovaj Delia nas ukopa.

EDIT: Tako je bre, finale!!!!

Sjajna igra Vujosevica a pogotovo Bogdanovica.
        Last edited by D-Wade; 09-07-11, 20:46.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

bravo momci potpuno zalsuzeno,ali moramo da koristimo vise akcija u napadu,mislim nisam video nista drugo osim jedne jedine...
          pravili smo zaista pocetnicke greske tipa lose dodavanje,pa glupih faulova koji su oni uspesno kaznili,i mislim ako budemo igrali ovako i sutra nece nam se lepo pisati,ali verujem da cemo sutra pokazati pravo lice

takodje veliki preokret u drugom poluvremenu doneli su bogdanovic i vujosevic zaista ovaj vujosevic je doneo tako dobru svezinu sa klupe,pogotovo ona kontra tri na jedan kada se postavio za faul u napadu mnogo inteligentan igrac
          Gujanicic je trebao da cuva deliju koji nam je zadavao dosta muka,mislim da bi ga on sigurno bolje cuvao nego besovic,likovi su tu negde u gradjama,cak je gujanicic jaci mislim ima vise mase a odlicno se krece,dok besovic je prespor da bi ga mogao zaustaviti... ovaj gujanicic isti bjelica
          Last edited by miki1; 09-07-11, 21:16.

Comment

Ja nisam mogao da vjerujem da su se ovi nasi talentovani momci mucili pored onih ulicara, osim Delie koji je unistio Besovica I Siladjija brzinom, a onaj plej iz Argentine mi ne bi brao grozdje s kakvom gradjom igra. Bogdanovica predobar i u odbrani i u napadu, Besovic je odlicno iskoristio visinu u napadu i solidno gradio kos kod defanzivnih skokova, Vujosevic koji je sve iznenadio sa asistencijama i odbranom i naravno Gujancic koji je odigrao skoro bez greske, jedino je Cvetkovic podbacio ali se njemu vidi da ce biti odlican igrac, nesto poput Teodosica.
            I naravno nadam se zlatu sjutra.
            Last edited by Reise; 09-07-11, 22:51.
            sigpic

Comment

Pogledao sam drugo poluvrijeme fin tim,prvi put gledam ih na ovom turniru,puno individulanog kvaliteta.
              Bogdanovic mi se vise dopada od Cvetkovica,ali obojica obecavaju,fino je odigrao i Besovic,i ostali.
              Bice tesko u finalu,protiv onog centra,i domace publike i odlicnih Litvanaca.
              sigpic
              Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Idemo majstori, pokazite im ko je tata!!!!!
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Nije pomerio obe noge,sta seru sudije,a i ovi komentatori.
                  sigpic

Comment

Tacno im treba oduzeti mikrofon jbt.... Katastrofa!

Solidno igramo, ali nas ukopase ofanzivnim skokovima.
                    sigpic

Comment

Joj koga ja slusam,sta je ovo.

Ja cu nekog ubiti ako ovako bude i na EP.

Sta je ovde prekrsaj Drenovca,nama ovo nikada ne bi svirali.Kako me pocinju nervirati ova prvenstva.
                      Last edited by Black Mamba 24; 10-07-11, 19:53.
                      sigpic

Comment

Sta seru ove sudije bre, bruka!
                        Onaj Mitrovic dva puta zuri i jos mu nije jasno da treba da stane, retardiran momak.
                        Onaj blok Besovica dje je stanuo s obije noge i oni mu sviraju faul, pa onda Valanciunas ubi onog Cvetkovica, a oni Cvetkovicu sviraju faul. BRAVO SUDIJE!
                        sigpic

Comment

Vratio nas Vujosevic....

Kako su nam preiskusno isterali Cveleta i Bogdanovica, jebem im majku lopovsku!

Valanciunas-a ne sme niko ni da pogleda....
                          Last edited by D-Wade; 10-07-11, 20:04.
                          sigpic

Comment

Govna,govna zesca.
                            Ne daj Boze da ovako bude i u septembru.
                            FIBA je,da izvinete,k*rac od organizacije.
                            sigpic

Comment

E stvarno, jos bi nam ovakav lopovluk treba i na evropsko.
                              Mamba brate nisi nista pogrijesio za FIBU.
                              sigpic

Comment

To je postalo poznato na proslom SP (ako ne i pre),ali nakon toga sve vise to dokazuju.
                                Mi igrali polufinale SP-a,a nazadovali na listi,dok je Italija koja je trebala igrati baraz za EP napredovala,i sada je ispred nas.
                                Izvinjavaju nam se,a isto ce uciniti ponovo.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X