Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mlade Selekcije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sa ovakvim suđenjem, Krle ce morati da se posluzi stolicom......

Kako smo bestidno primili sada kos, bez potrebe. Jednostavno, moramo da koristimo sanse koje imamo. Drenovac je nakon one trojke dva puta isforsirao i odlepise se ljudi opet. Svaku priliku jednostavno moramo koristiti. Ne smemo da dozvolimo da olako propustamo prilike u kontri. U jednoj covek spusti loptu jbt, kao da ovaj nas nije ni skocio, a kod druge, onaj Mitrovic cini mi se, decko se zaletio kao budala neka....i naravno faul u napadu.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

AHAHAHAHAHAHAH! Koja je ovo tuga od ovih sudija!

EDIT: Da li je moguce sta radi ovaj kineski sudija, idi bre sudi na Himalaje, smradu!

EDIT2: Ko su ovi komentatori, pa ne zna se ko je gori, oni ili sudije!

EDIT3: Vidi momka dje on pravi faul, a pusti ga sine.

EDIT4: Ovaj Mitrovic treba sam da izadje.

EDIT5: Pa ovo nije bio ni faul Cvetkovica, a ovaj mu svira tehnicku. Dosta sam gleda ovo.
      Last edited by Reise; 10-07-11, 20:40.
      sigpic

Comment

A idi bre u tri lepe, kakva bre nesportska, da l' su ovi normalni jbt?

A, Strajnicu, toliko si retardiran komentator, da to nije normalno, koje si ti tele!

EDIT: Razbise nas totalno, a Mitrovic je toliki balvan da jednostavno ne mozes da verujes da se covek bavi kosarkom.

Koliko izgubljenih lopti od njega, a koliko je samo banana primio, mars bre u rupu neku, nemoj majke ti vise igrati!
        Last edited by D-Wade; 10-07-11, 20:48.
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

ja ovo vise ne mogu gledati.Ovi nasi kao da se boje da igraju.

Comment

Ko je ovom Mitrovicu rekao da se bavi kosarkom, lele! Dodji kod mene sine da beres breskve, imas ti tu visinu.
            sigpic

Comment

Ocajna partija protiv Litvanije , bilo je i sudiskih odluka na stetu ali sve to na stranu , losa igra ...
              Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

Auuu al nas ubi ovaj 34 poena
                Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Ajde bre koji je ovo vasar od finala,sudi ti zutac u finalu-Bruka!!!!na 44-44 sudi tehnicku i lomi utakmicu,pingvin retardiran.Ma nije on nista kriv,oni retardi iz FIBE sto biraju ovakve morone da sude su krivi.Pa protiv Turske u polufinalu oni pustaju da sudi smaba-rumba-tango,pored toliko renomiranih sudija.Vasar prave od svega.A ovi mogu da slave do sutra,doziveli su najvece ponizenje od nas u istoriji kosarke i mogu da uzmu jos 10 titlula ali ona sramota se pamti.1995. godina,Sale Djordjevic i Danilovic preko Sabonisa i mrs kuci zelembaci!

Comment

Stoka bre, sramota sta rade, sramota!
                    sigpic

Comment

Pazi komentatora ne zna Valanciunas da procita.
                      "I sada ce Valancininas podici pehar." - 10/10 ocjena komentatora koji su uljepsali poraz.
                      sigpic

Comment

svaka cast momocima na osvojenom drugom mestu,malo li je ipak je ovo svetsko prvenstvo... za mene su oni moralni prvaci,iz jednog razolga a to je sudjenje...zaista ne verujem kakvi se faulovi sviraju nad Valancijunacu,ruku na srce on je izvrstan igrac ali oni prekrsaji su zaista smesni sto je dobio... pa u reketu mora da postoji cvrsta igra, i besovicu su svirali bas glupe faulove...Drugo nesportske greske,cvetkoviceva nije ni postojala,neverovatan propust sudija,zaista a onda vade muda iz govna i sviraju tehnicku jednom litvanskom igracu jer je usao ranije na teren...cista kompenzacija,toliko o sudijama
                        ali dobro,zivot ide dalje ceka nas prvenstov mladih do 20 godina, i mislim da cemo se tu boriti takdoje sa livanijom i najverovatnije cemo se sa njim takmiciti za titulu pa je vreme da im se revansiramo...

Edit: cveltkovic je poslednje dve utakmice to jest polufinale i finale odigrao katastrofalno,mislim da je to najveci faktor ovog finala,takodje ne razumem kako nisu nesto uradili neki napada protiv zone zaista nemaju veze da razbiju zonu,to su pokazali i protiv argentinaca,na svu srecu htelo bogdanovica koji je rokao bukvalno sa 7,8 metara... i to su videli i litvanici i to su iskoristili,mislim da im je duda trebao pokazati neki napada protiv zone....
                        takodje i u napadu samo jedna jedina akcija,blok krilnog cetra na krilu uglavnom gujancica i prima loptu bogdanovic,lambic,drenovac i igra se pik en rol zaista tuzna postabvka napada
                        Last edited by miki1; 10-07-11, 21:55.

Comment

Jeste sudjenje dosta uticalo na igru nasih,ali i oni nisu smeli sebi dozvoliti onoliko izgubljenih lopti,u 3 i 4 cetvrtini bilo je minimum 10 izgubljenih.

Comment

Nisam mogao gledati drugo poluvreme,imao sam obaveze...drugo mesto je odlican rezultat,retko ko je to ocekivao.A vaznije je za nasu kosarku da ovi momci izrastu u prave igrace,nego da su sada osvojili zlato.
                            sigpic

Comment

Zaista se pitam Da li je vredno otici na prvenstvo i takmiciti se???
                              to mi stalno prolazi kroz glavu kada vidim sta se sve radi,jos ne mogu da verujem kako su nas pokrali na svetskom prvenstvu u turskoj... polako ulazi mito i korupcija i u sport sto je i duda rekao nakon poraza od turske,za sve su krivi sponzori koji daju pare sudijama....
                              i ne mozee se reci da su nasi lose igrali,cak sta vise dobro su se drzali,stizali vodjstvo ali dzaba podsudise im tehnicku onda nesportske greske i mislim da bi svakome opalo samopouzndanje posle takvih odluka,trebas imati debele zivce i to sve progutati ali sto je mnogo mnogo je

Comment

Jeste bilo lose sudjenje i sad i tad,ali malo kad se ohladi,sve je to sport.Biti drugi u svetu u bilo cemo je ogroman uspeh,pogotovu ako se zna da smo branili titulu i da smo zavrsili kao drugoplasirani.Svaka cast momcima.I nama su mnogo pomogli u Indijanapolisu pa nikom nista.Kad si u prvih 4-5 reprezentacija u bilo kojem sportu je ogroman uspeh.
                                Jos jednom se pkazalo kolko u mladjim kategorijama znaci jedan igrac i kolko moze da dominira do 20 godina.Svaka cast,idemo na u21

Comment

Working...