Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mlade Selekcije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Auuuu brate, sta bi sa Srbijom??
    Kako su ih oduvali ovo je svedski akcioni bio.
    Jeste da nije igrao Nedovica, ali ovo je stvarno previse bilo.

@miki Ivanovic je posle Sarica najveci talenat u Evropi za 94'.
    sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
      Auuuu brate, sta bi sa Srbijom??
      Kako su ih oduvali ovo je svedski akcioni bio.
      Jeste da nije igrao Nedovica, ali ovo je stvarno previse bilo.

@miki Ivanovic je posle Sarica najveci talenat u Evropi za 94'.
      ma pusti ti talenat,ne vrednuje se to danas veruj mi... kao i sto sam znas talenat je 10% a rad 90%,dzaba talentan ako ga slava rano udari u glavu... i ne moze meriti igraca u mladim selekcijama,tek kada dodju u seniorskoj konkurenciji videcemo ko je kakav ovo je sada sprdnja. Pa i dusan ristic ako si cuo centar FMP-a lik je 95-o ogroman covek i najveci potencijal evrope svi tako kazu,ali dok ne dodju u seniorima i pokaze da odskace mnogo od njih tek tada se moze reci da je neki vanserijski talenat...

inace mi srbi vracamo dugove kada je najsladje a to je u finalu

Comment

• Tesko je dobiti one zivotinje iz CG vjeruj mi, kad ti stanu Todorovic i Dubljevic ispod kosa tu nema prolaza.
        A u finalu ce bit Spanija 100% protiv CG ili Srbije, tako da najsladje moze biti u polufinalu.

Ja za toga 95' nikad cuo, ali evo Ivanovica protiv 3 godine starijih momaka dominira. Sve ti je jasno o kakvom se igracu i talentu radi.
        sigpic

Comment

Tesko je dobiti one zivotinje iz CG vjeruj mi, kad ti stanu Todorovic i Dubljevic ispod kosa tu nema prolaza.
          A u finalu ce bit Spanija 100% protiv CG ili Srbije, tako da najsladje moze biti u polufinalu.

Ja za toga 95' nikad cuo, ali evo Ivanovica protiv 3 godine starijih momaka dominira. Sve ti je jasno o kakvom se igracu i talentu radi.
          raspitaj se veruj mi i videces kakav je to talenat,najboljii u evrpi
          prosle godine kada je igrala utah i toronto cini mi se u londonu ako se ne varam on je tamo nastupao protiv najboljih igraca iz evrpope i dominirao je

trebali su da ga povedu i da objasni crnogorcima

inace i rubio je dominirao zar ne? ali sada u seniorima nem ga nigde,ja u seniorima nisam cuo za njega

Comment

• Rubio je uspio brate, ostavi se ti njega.
            Ne bi taj objasnjava Dubljevicu i Todorovicu vjeruj mi, ovi su ko zemlja jaki.
            Bolji je od Sarica, vala ga cu morat da pretrazim malo o tom Dusanu.
            sigpic

Comment

Rubio je uspio brate, ostavi se ti njega.
              Ne bi taj objasnjava Dubljevicu i Todorovicu vjeruj mi, ovi su ko zemlja jaki.
              Bolji je od Sarica, vala ga cu morat da pretrazim malo o tom Dusanu.
              ma sta je rubio uspeo? sta da glumi neku zvezdu,cuj frajercica nece da igra za minesotu jer mu se digao pa ga mrzi spustati,e moj on je daleko od toga da je uspeo on je tek na pocetku a da li ce uspeti videcemo...
              pa kada im dodje neki izgradjen centar to pre svega mislim na seniorske centre videcemo i njihovu snagu....
              raspitaj se o dusanu i videces kakav je potencijal zaista je proglasen za MVP kada je bio taj turni u londonu...
              mada vidim da si iz podgorice i mislim da ne vredi da ti pricam

Comment

• Kakva sramota jbt....solidno prvo poluvreme, a u drugom totalni potop.
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Srbija ide najmanje do polufinala,ja ocekujem finale.;)
                  sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                    Srbija ide najmanje do polufinala,ja ocekujem finale.;)
                    mambo pusti se polufinala i finala ja vec vidim srbiju sa trofejom

Comment

• Povređen Nedovic jbt.....
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                        Povređen Nedovic jbt.....
                        da da povredjen nazalost
                        dobio je jak udarac u koleno protiv rusije sada o ozbiljnosti povrede se nista ne zna, ali ja se nadam da ce se vratiti

napred nedo

Comment

• Poslije ove utakmice ja vidim CG i Spaniju u finale.
                          sigpic

Comment

• Ma 90% su sigurne 4 ekipe za polufunale:Francuska,Srbija,Crna Gora,Spanija.Sve ostalo je smesno

Comment

• Izgubi CG od Rusije 2 poena.
                              Neki Balashov da 10 poena u 4/4 i izblokira sut Dubljevica za produzetke.

Nadam se da se Srbija nece zeznut veceras..
                              Last edited by Reise; 16-07-11, 14:52.
                              sigpic

Comment

• Jednom recju...TRAGEDIJA!
                                Slovenci su nas razbili.

Comment

Working...
                                X