Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mlade Selekcije

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sada ide U20, tu stvarno imamo mnogo dobru reprezentaciju. Otpao je Musli, sto znaci da nam je Nedovic glavna uzdanica i glavni igrac. Cvrsto verujem da mozemo napraviti dobar rezultat.
    Last edited by D-Wade; 10-07-11, 22:30.
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Originally posted by D-Wade View Post
      Sada ide U20, tu stvarno imamo mnogo dobru reprezentaciju. Otpao je Musli, sto znaci da nam je Nedovic glavna uzdanica i glavni igrac. Cvrsto verujem da mozemo napraviti dobar rezultat.
      Otpao musli???

pojasni malo ovo otpao musli izgleda da nisam pratio dovoljno desavanja?

Comment

Pa valjda zbog povrede kolena, nije dovoljno zalecio i nece da rizikuju. Barem sam tako procitao.

Evo i te vesti, nasao sam......

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropsk...-Musli-i-Jokic
        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

Originally posted by D-Wade View Post
          Pa valjda zbog povrede kolena, nije dovoljno zalecio i nece da rizikuju. Barem sam tako procitao.

Evo i te vesti, nasao sam......

http://sport.blic.rs/Kosarka/Evropsk...-Musli-i-Jokic
          hvala d-wade;)

zaista ne mogu da verujem,dal je moguce...iskreno tesko cemo bez njega ali sta je tu je... jedan od najdominantnihih igraca i na kadetskom i na juniorskom prvenstvu u ovoj konkurenciji,zaista steta,srecom imamo odlicnog djekica...
          ja sam mislim da je otpao sa spiska ovako trenerskom odlukom ali vidim povreda je u pitanju,hvala jos jednom wade

Comment

Ma za njega se prica da decko uopste nije 90. godiste,vec da je 87. ili 88.
            I za Macvana kruze price da je 84. godiste,ali da su i njemu kao i Dejanu dokumenta izgorela prilikom ratova 90-ih i bombardovanja.
            Ne mora da znaci da je tacno niti je bitno ali eto nekih informacija cisto da zagolicaju mastu

Comment

Originally posted by Drazen 3 View Post
              Ma za njega se prica da decko uopste nije 90. godiste,vec da je 87. ili 88.
              I za Macvana kruze price da je 84. godiste,ali da su i njemu kao i Dejanu dokumenta izgorela prilikom ratova 90-ih i bombardovanja.
              Ne mora da znaci da je tacno niti je bitno ali eto nekih informacija cisto da zagolicaju mastu
              daj ko ti ovo rece

taj te slagao sigurno
              muslija znam licno.... on je sa kosova a moja baba je odatle i tamo sam isao cesto i licno ga poznajem ali ovo si lupio za medalju

macvan 84

Comment

Originally posted by miki1 View Post
                daj ko ti ovo rece

taj te slagao sigurno
                muslija znam licno.... on je sa kosova a moja baba je odatle i tamo sam isao cesto i licno ga poznajem ali ovo si lupio za medalju

macvan 84
                Covek je rekao da je nacuo,a nije to on izjavio.
                sigpic

Comment

Zeleo bih samo da cestitam nasim momcima...ponosan sam na njih. Protiv sudija i zverine Jonasa se nije moglo,ali nema veze...Ima dosta talentovanih igraca i jedva cekam da ih vidim u A reprezentaciji

Comment

Originally posted by miki1 View Post
                    daj ko ti ovo rece

taj te slagao sigurno

macvan 84
                    Samo sam rekao sta se prica.Bas zbog toga sto je sa Kosova,a Macvan iz Vukovara.To su mi rekli ljudi koji su tu njihovo godiste,88. i 89. a igraju profesionalno kosarku.Ali ako ti kazes da Dejana znas licno-onda da ti verujemo ;)

Comment

• Drazene, dobri su ti izvori... ;)
                      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Mozda deluje kao da bas,bas kvalitetno lazem,ali tako su mi rekli neki igraci koji sad igraju ili su na probi po nasim klubovima.Jedan je sad na probi u Zvezdi,drugi je batalio basket itd...Tako da ako oni mene lazu,lazem i ja vas.
                        Last edited by Drazen 3; 11-07-11, 00:38.

Comment

• Na ovo U20 Crna Gora ima jaku reprezentaciju.
                          Onaj Ivanovic 94' godiste i igra za njih, jako talentovan momak, takodje i Todorovic iz Juventuda.. ima tu jos al necu ih sve nabrajat sad. Strasno su jaki, to je dovoljno.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                            Na ovo U20 Crna Gora ima jaku reprezentaciju.
                            Onaj Ivanovic 94' godiste i igra za njih, jako talentovan momak, takodje i Todorovic iz Juventuda.. ima tu jos al necu ih sve nabrajat sad. Strasno su jaki, to je dovoljno.
                            jeste imaju dobru selekciju,ali vise ne mogu slusati te igrace gle 94 igra za 91 itd... Ajde tako je bilo i sa rubijom i gde je on danas sto danas ne zabelezi onakav statisticki podvih kao protiv rusije u finalu za kadete kada je postigao samo da podsetim (52poena,24 skoka,12 asisitencija i 7 ukradeni)

nego pobedismo rusiju i krenuli pobednicki na tron,veoma vazna tekma je dobijena,idemo momci

Comment

• Pobeda protiv Rusije 72:62, samo da nastavimo ovako.

EP (U-20): "Orlići" startovali pobedom

Reprezentacija Srbije savladala Rusiju 72:62 na premijeri Evropskog prvenstva za košarkaše do 20 godina.

Trofejni "orlići" su sa uspehom započeli 14. Evropsko prvenstvo za igrače do 20 godina, koje se održava u Bilbaou. U prvom kolu Grupe A bili su bolji od Rusije - 72:62.

Generacija pod vođstvom Aleksandra Džikića, koja već ima dva zlata sa velikih takmičenja, tokom druge četvrtine je uvećavala prednost do maksimalnih 46:36 na poluvremenu. Tada su dvojica Nemanja najjače vukla - Jaramaz je imao 13 poena i tri asistencije, a Nedović dva poena manje.

Najveću prednost "orlići" su imali na startu drugog poluvremena - 48:36.

U nastavku je selekcija Srbije održavala prednost, a poslednje prilike za "zbornaju" da uhvati priključak propustio je Zubkov. Prvo je izgubio loptu, a odmah zatim i promašio oba bacanja pri rezultatu 60:66 na 1:46 pre kraja. Na drugoj strani Branislav Đekić je zatim "vezao" četiri poena i otklonio sve dileme.

Jaramaz je meč završio sa 15 poena, Nedović sa 13, a Nikola Kalinić sa 12, uz sedam skokova, Danilo Anđušić je dodao 11...

Kod Rusa najbolji je bio Strebkov sa 13 poena i sedam skokova, dva manje je ubacio Gorlanov...

SRBIJA: Jaramaz 15, Nikolić, Ognjenović 2, Duran, Nedović 13, Blagojević 2 (5sk), Anđušić 11, Radosavljević, Milovanović 6, Rondović 2, Đekić 9, Kalinić 12 (7sk).

U drugoj utakmici Grupe A Crna Gora je pobedila Sloveniju 80:77.

"Prva utakmica je uvek važna. Zato sam srećan što smo pobedili", poručio je selektor Aleksandar Džikić.

"Pritisak je bio na nama, a sada smo ga skinuli i možemo da igramo rasterećenije", dodao je Džikić, čija će ekipa igrati utakmicu drugog kola protiv Crne Gore u petak od 18,30.
                              sigpic

Comment

• Wade
                                nego sta da cemo nastaviti ovako, zao mi muslija sto ne igra bili bi zasigurno jaci sa njim u reketu ali Boze moj i to je zivot
                                inace Litvanci su jedba pobedili Italiju a strucnjaci isticu da bi se mi izgleda klali sa Livtvanijom za titulu...

Comment

Working...
                                X