Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by T-Mac View Post
    Naravno da se nisi javljao kad je Derrick pravio show za siroke narodne mase.

Sad bez zezanja, prodor na 2:45 i onaj odmah posle njega, nesto neverovatno...

Vise se secam tripl dabla i lagane egzekucije Majamija u SPC

Comment

• Da li NO misli da iskoristi pravo amnestije na CP3-u ili im je bliža opcija da dobiju par igrača za njega?

Pitam iz prostog razloga što NO nema vlasnika i faktički je pod upravom lige. Njima bi odgovaralo da se što pre oslobode igrača sa tolikim ugovorom. Ako se sećate, u vreme lockout-a je jedan od razloga za predlog o uvođenju Hard Cap-a bio i taj što je liga želela da timove koji su finansijko dno "dovede u red" i proda na tržištu po nekoj pristojnoj ceni. Lično, kada bih kupovao neki tim, nebi mi trebao igrač sa tolikim ugovorom koji uz to nije ni zainteresovan više da igra u klubu, a sam klub ne može da uradi ništa posebno u sezoni.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Ne, ne, nema teorije da ga amnestiraju, previse Bane gledas finansijsku stranu.
        Mozda im jeste u interesu da smanje bankroll, ali svakako nije da bukvalno ugase ceo jedan tim. Oni su bez Paul-a kerov...

Btw...
        The Orlando Magic have expressed interest in Jamal Crawford, two sources confirm. They want to acquire Crawford through a sign-and-trade.

Tuzno ili smehotresno?

EDIT:
        I've heard a few rumors involving Al Jefferson today. It sounds like the Utah Jazz are shopping him.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
          Ne, ne, nema teorije da ga amnestiraju, previse Bane gledas finansijsku stranu.
          Mozda im jeste u interesu da smanje bankroll, ali svakako nije da bukvalno ugase ceo jedan tim. Oni su bez Paul-a kerov...
          Ok. Svi aktivni članovi znaju da nisam neki vrsni poznavalac lige i igrača i da sam ovde da bih imao sa kim da gledam tekme i navijam u ranim jutarnjim časovima. Ali mislim da NO i sa njim i bez njega neće uraditi ništa epohalno u ovoj sezoni. A opet, kada bi oslobodili svoj Salar-y, našli novog vlasnika...imali bi priliku da grade jedan stabilniji i bolji tim.

sigpic
          - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
            Ok. Svi aktivni članovi znaju da nisam neki vrsni poznavalac lige i igrača i da sam ovde da bih imao sa kim da gledam tekme i navijam u ranim jutarnjim časovima. Ali mislim da NO i sa njim i bez njega neće uraditi ništa epohalno u ovoj sezoni. A opet, kada bi oslobodili svoj Salar-y, našli novog vlasnika...imali bi priliku da grade jedan stabilniji i bolji tim.
            Boga mi Bane, daj mu krstenog sutera i napravice svasta.

Comment

• Ok. Ako ti i Mac tako kažete ja ću se složiti.

sigpic
              - 4xMVP -

Comment

• Iako bih ga voleo u timu vise nego ikog, ovo su odlicne vesti!

Sure by now you've heard bombshell dropped at Blazers presser: Brandon Roy will be in camp; McMillan will consider starting him
                Blazers won't go as far as to say they won't amnesty Roy but there was clearly change of heart during 90-minute meeting today
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Bullsi su spremni da ponude 2,3 igraca Orlandu za Supermena. Mogu da biraju koje ce. Osim Rose-a

Nisam siguran koliko je ovo tacno,neka Mac potvrdi/demantuje

Inace- Utah verovatno ide "all-in" tako sto ce trejdovati Big Al-a i Millsap-a i gurnuti u vatru Kantera i Favorsa. Ako tako bude-svaka cast na mudima
                  Last edited by Ljuba90; 06-12-11, 02:12.

Comment

• We are geared into signing a free agent big man. - Chad Buchanan
                    Uzece nekog sa slomljenim koljenima.

Neko je radio "tesko" tokom lokauta.
                    Aldridge added about five pounds of muscle and dropped about four percent of his body fat this offseason. He enters the season weighing 251 pounds.
                    I think my game is going to be overall better from both elbows and the top of the key, I’ve really focused on going off the dribble, being able to pull up shots, things like that.
                    Last edited by Reise; 06-12-11, 02:28.
                    sigpic

Comment

• Here's some good news: Heat will play Bulls four times, first game in Miami will be Jan. 29.
                      Izgleda da liga hoce da se igra sto vise derbija kako bi skracena sezona bila zanimljivija

Comment

• http://www.mondo.rs/s226468/Sport/Ko...i_Hauarda.html

Dovoljan je Hauard...

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                          Molim vas, ali molim vas sve, ne kacite tekstove sa nasih idiotskih sajtova. Nisu vredni pomena uopste. Teski amaterizam. Ovde dobijete ekskluzivno informacije sa americkih sajtova koji se mnoooooooooooooooogo ozbiljnije bave NBA kosarkom, i onda se bavite ovim glupostima.
                          Na stranu to sto Lakersi nemaju ni assets ni salary cap room za obojicu. Ako se ne odreknu Kobea tojes. Yeah right...
                          Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Ja sam samo okacio,mada ni ja ne verujem da ce do toga doci...

Comment

• Ma ja mislim da sam citao neke tekstove o ovome, i oni su ocigledno lose razumeli, jer niko ne pominje i jednog i drugog, vec jedan od. To ti govori o amaterizmu. Da ne kazem kako je dvosmisleno i nerazumljivo napisan tekst. Manite se nasih sajtova, dobrocudan savet. Mozda ima troje novinara koji rade kako treba. Veruj mi, zvanje mi je diplomirani novinar ;)
                              Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

• Zapravo, juce se pojavila informacija i u americkim medijima da LA hoce i Hauarda i Pola da dovede, da Orlando i NO mogu da biraju sve igrace osim Kobea. Na ESPN-u je to jedna od prvih vesti. Naravno, ja mislim da je to nemoguce jer Orlando i NO imaju mnogo boljih opcija za trejd, ali videcemo sta ce na kraju biti. Ima previse scenarija i traceva gde bi njih dvojica mogli da zavrse i dok se stvarno ne desi neki trejd ne treba verovati ni u sta. I ja sam spomenuo pre par dana zanimljivu opciju za trejd Hauarda u Bullse, pa se juce (gle cuda) stvarno pojavilo u medijima da su i Bulsi jedni od kandidata za Hauarda. Dakle sve su to za sad samo nagadjanja i mastanja
                                A to za domace medije se apsolutno slazem, manite se toga. Pa svi nasi mediji kad vide neku bitnu vest u NBA i hoce da je objave, pa se veoma cesto desi da ne prevedu sa engleskog kako treba () i vest dobije neki potpuno novi kontekst.

Comment

Working...
                                X