Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma imaju lepu ekipicu ali su stari k'o Biblija, nema od njih ni polufinala Zapada ove godine.

Comment

• Billups

*On the possibility of signing with a team like Miami that might face the Knicks in the playoffs: “I would like a chance at them, I’ll tell you that much. I would absolutely love that.”
      Upozorio je ostale timove koje planiraju da pošalju ponudu za njega da će on sam odlučiti gde želi da igra...
      Sad je pitanje da li Heat želi njega u ovom trenutku?
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Originally posted by Krle View Post
        Upozorio je ostale timove koje planiraju da pošalju ponudu za njega da će on sam odlučiti gde želi da igra...
        Sad je pitanje da li Heat želi njega u ovom trenutku?
        Heat pod jedan ne moze mislim da mu da nista osim vet minimum-a, a isto tako produzili su Chalmers-a za lepe pare, tako da ne vidim neku svrhu. Toliko imaju igraca na spoljnim pozicijama, a svima generalno treba lopta.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
          Heat pod jedan ne moze mislim da mu da nista osim vet minimum-a, a isto tako produzili su Chalmers-a za lepe pare, tako da ne vidim neku svrhu. Toliko imaju igraca na spoljnim pozicijama, a svima generalno treba lopta.
          Al moze da pogodi vaznu trojku kad oces, ako hoce vet ugovor, dobrodosao Consi.

EDIT: Lamar Odom je kicma sampionskih Lejkersa, kakav glup glup potez.

Comment

• Wow, ovi moji se sad setili da pokusaju da dodju do Howard.
            Btw, Magic ga nudi i ekipama koje nisu na njegovoj listi.
            Problem je sto Noah ne moze da bude trejdovan do nove godine cini mi se zbog novog ugovora, tako da ce biti mnogo tesko, ali hej, bar nesto pokusavaju.

LAC frontrunner za CP3-a sada, imaju mladih igraca da ponude Hornets-ima, tako da mislim da ce tamo i zavrsiti na kraju.
            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Lakers-i ce trejdovati LO-a a zauzvrat ce dobiti trade player exception u vredonosti od 9 miliona $ (koriste ekipe iznad cap-a kako bi i dalje mogle da funkcionisu i da kompletiraju trejd, svaki trejd koji se izvrsava da bi bio uspesan moraju da se match-uju plate tih igraca koji ucestvuju u trejdu. Ovo znaci da ce Lakers-i nekad u blizoj buducnosti moci da dovedu igraca sa payroll-om od 9 miliona a da zauzvrat ne daju nista kako bi match-ovali plate) Lakers-i ce jos i dobiti po jedan pik iz prve i druge runde.
              "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
              odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
              fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• U ovaj trade exception svakako ne moze stati Hedo, tako da bas i ne znam koliko je pametan potez, ali videcemo u svakom slucaju, znaju oni verovatno bolje od nas kako i sta.
                sigpic

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                  U ovaj trade exception svakako ne moze stati Hedo, tako da bas i ne znam koliko je pametan potez, ali videcemo u svakom slucaju, znaju oni verovatno bolje od nas kako i sta.
                  Samo je milion preko, blizu je, videcemo, Mitch nesto smera.

EDIT: Btw, koliko je losa ponuda centara u NBA-u kada je GS ponudio ugovor DeAndre-u 40 miliona na 4 godine. Strasno. Sad Cilppers-i trebaju da match-uju tu ponudu.
                  Last edited by Ernesto; 11-12-11, 12:01.
                  "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                  odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                  fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Daj Boze da Clippers-i ne uzmu CP3-a...imaju odlican mladi tim, a kako stvari stoje, morali bi da se rese Gordon-a, a to je preveliki gubitak za njih. Imaju sada odlican tim, Mo-EG-Butler-Griffin-Kaman...wow.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Tom Ziller Maybe the Lakers can get swept in three games this postseason. #trollhard
                      Tom Ziller

Three words I never thought I'd see: Odom to Dallas.
                      Palmer. Neither do I my man, Neither do I. DISGRACE!
                      Last edited by LBJmvpFORlife; 11-12-11, 14:11.

Comment

• Sta su Lakers-i dobili u LO trejdu?

Comment

• Originally posted by Dusan View Post
                          Sta su Lakers-i dobili u LO trejdu?
                          Nisu dobili nista, tj dobili su prostor u SC-u, pa mogu dovesti nekoga za 9 milki....

Strasno, Odom im je uz Kobe-a bio najbolji igrac prosle sezone....jedini koji je bio na nivou protiv Dallas-a. Razumem donekle da hoce Pau-a trade-ovati, ali Odom-a?

To nikako nisam ocekivao. Od kada su ga dobili za Shaq-a, standard je bio odlican igrac, cak se spominjao za All-Star tekmu ove sezone, to govori o tome kako je igrao.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Masu ste opet ispisali,ne mogu da vjerujem da su pustili Odoma,odnosno vise mi je cudno sto su ga pustili za nista,sta su dobili tim,jesu li htjeli nekog da dovedu i da oslobode prostor za to...nije mi ovo jasno,jer CP3 i Supermen tamo ocigledno nece

Jedno pitanje,koga bi Netsi morali dati za Howarda,pretpostavljam da bi onaj Lopez bio ukljucen u trade?

Koliko ja vidim,a ispravite me ako grijesim,ali Oklahomu niko ne spominje,a po meni su igracki medju 2-3 ekipe na zapadu,mozda ove sezone dobiju vise od Perkinsa...

Rip je legenda,nikad necu zaboraviti njegovu odbranu na Mambi u onom finalu protiv Lakersa,dobar je suter i igra odlicnu odbranu,po meni pojacanje veliko za Bullse,e sad vidim da vi pisete o detaljima ugovora koji za Chicago nisu bas najpovoljniji,ali opet su jaci na poziciji 2 nego ranije
                            Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Da krenemo redom...

LA ovim jasno zeli da dovede Howard-a jer su od Paul-a ocigledno odustali, opet se suska da liga nije dozvolila, ali da ne ulazimo u to, vise nije ni bitno. Dali su Odom-a za pika prve runde (koji je btw protected ) i takozvani trade exception od 9 miliona, kojim mogu u trejdu da prime razliku u plati do 9 miliona iako su iznad cap-a.

Sta bi NJ dao za Howard-a u ovom trenutku mislim da ne znaju ni sami, bila je prica o paketu Lopez + pikovi, ali nema sanse da ga Orlando pusti samo za to jer mogu od drugih ekipa da dobiju daleko vise.

Sto se tice OKC-a, nemaju oni tu sta mnogo da menjaju i dodaju ove sezone, potpisali su novi ugovor sa Cook-om i to je otprilike to, mozda dovedu jos nekog role player-a za klupu, ali u principu ne moraju, najjaci su na zapadu uz Dallas.

Kada je u pitanju Rip... Pisao sam o tome da nije bas najbolji fit i zasto, ali je svakako znacajno pojacanje jer ako nista pogadjace daleko vise suteva od Bogans-a i odbrana ce morati da bude koncentrisana na njega kad god je u igru, a ne da Derrick-a bukvalno cuvaju 2 beka kao nebrojeno puta prosle godine.

Mislim da sam ti odgovorio kako treba na sve.
                              sigpic

Comment

• OKC ne spominjemo jer oni imaju prilicno formiranu ekipu

Mislim da se vecina slaze da su oni "sigurni" u finalu zapada.

Comment

Working...
                                X