Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• jeste da je hill dobar kosarkas ali mislim da su profitirali ovim trejdom dobili su jako dobrog defanzivca u vidu leonarda koji je jedan ako ne i broj jedan po defanzivi sto se tice na ovom draftu, i koji je pre svega veliki radnik... Gledao sam ga ove godine jako puno i moram reci da momak daje na terenu 100%, a sa 28 pozicije cini mi se pokupili su josepha koji je jako dobar igrac istina nije se nesto posebno snasao na kolegu ali sta znam mozda mu ne odgovara taj stil igre te silne zonske odbrane i ta cuda... Gledao sam ga jos u mladjim selekcijama kanade i jako me odusevio veoma brz i prodora igrac ali vreme ce pokazati

Comment

• Meni onaj Hill kopija Rose-a, samo sto ima bolji sut od njega, nadam se da ce da eksplodira u novi tim pa da vidi Spursi kolko su pogrijesili.
      sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
        Meni onaj Hill kopija Rose-a, samo sto ima bolji sut od njega, nadam se da ce da eksplodira u novi tim pa da vidi Spursi kolko su pogrijesili.

Ma preslikani Derrick, jos ima i bolji sut.
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• i jos da dodam da je sparsima jako bio potreban krilini igrac,jer jefferson vec nekkoliko godina unazad nije onaj jefferson iz netsa,tako da zbog toga su se odlucili na ovakav potez dok na plaju imaju odlicnog parkera koji moze jos nekoliko dobrih sezona da odigra

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
            Ma preslikani Derrick, jos ima i bolji sut.
            Nema iste kretnje je li?
            sigpic

Comment

• Deron Williams i zvanicno potpisao jednogodisnji ugovor sa Turskim Besiktasem vredan 5 miliona $. Potpisani ugovor mu omogucava da se vrati u NBA ligu cim se potpise novi CBA.

http://espn.go.com/new-york/nba/stor...al-play-turkey

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
              sigpic
              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
              - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                Deron Williams i zvanicno potpisao jednogodisnji ugovor sa Turskim Besiktasem vredan 5 miliona $. Potpisani ugovor mu omogucava da se vrati u NBA ligu cim se potpise novi CBA.

http://espn.go.com/new-york/nba/stor...al-play-turkey
                ma pametan wiliams sto bi sedeo za dzabe kada ovako moze nesto zaraditi,mislim da ce sada jos neke zvezde doci u evrpou,potrebno je bilo neko da napravi korak sada ce biti invazija u evropi

Comment

• Besiktas je bio jako blizu da zavrsi posao sa Kobe-em, plata od skoro 500k mesecno, ali im je zbog skandala oko namestanja utakmica kad je u pitanju fudbalska sekcija blokiran racun za sada!

http://probasketballtalk.nbcsports.c...fixing-scandal
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by miki1 View Post
                    ma pametan wiliams sto bi sedeo za dzabe kada ovako moze nesto zaraditi,mislim da ce sada jos neke zvezde doci u evrpou,potrebno je bilo neko da napravi korak sada ce biti invazija u evropi
                    Samo neka potpisuju ugovore (pod uslovom da mogu odmah da se vrate u NBA ligu po potpisivanju novog CBA) i neka na taj nacin vrse pritisak na celnike lige. Ali ako do dogovora ne dodje i zaista budu morali da igraju u Evropi ili na nekom drugom Kontinentu, ja licno ne bih zeleo tamo da vidim nikoga iz prve petorke All-Star tima Istocne konferencije (Rose-Wade-James-Amare-Howard) + CB-a, Haslem-a i Chalmers-a. Vise bih voleo da ostanu u SAD-u i da za vreme lockout-a treniraju i rade na poboljsanju licnih igrackih performansi. Tu pre svega mislim na James-a, Rose-a, CB-a i Chalmers-a.

sigpic
                    - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                      Samo neka potpisuju ugovore (pod uslovom da mogu odmah da se vrate u NBA ligu po potpisivanju novog CBA) i neka na taj nacin vrse pritisak na celnike lige. Ali ako do dogovora ne dodje i zaista budu morali da igraju u Evropi ili na nekom drugom Kontinentu, ja licno ne bih zeleo tamo da vidim nikoga iz prve petorke All-Star tima Istocne konferencije (Rose-Wade-James-Amare-Howard) + CB-a, Haslem-a i Chalmers-a. Vise bih voleo da ostanu u SAD-u i da za vreme lockout-a treniraju i rade na poboljsanju licnih igrackih performansi. Tu pre svega mislim na James-a, Rose-a, CB-a i Chalmers-a.
                      pa da bane to ce i namerno i uraditi da bi izvrsili pritisak na celnike lige pa ce i namerno ici u evrpou...Celnici sindikata igraca su i rekli da idu u evrpou... pa da sigurno ce oni potpisati takve ugovore po kojem se mogu vratiti u nba,kad se ukine vise ovaj tupavi lockout... Ma ti bi voleo da ostanu ali ameri za pare bi se hebali i sigurno da ce ici veruj mi i svi su pricali da nece nigde prelaziti ali pogledaj sada je deron povukao ovaj potez i sada cce svi navaliti,tako to ide...

Comment

• Ovi moguci odlasci velikih zvezda preko bare nemaju nikakve veze sa pritiskom na celnike NBA-a radi brzeg dogovora oko novog CBA-a. Ne moze niko da me ubedi da Ameri ne drze sve konce u svojim rukama.

Bottom line, lepo je Drazen rekao, mi smo trenutno svedoci globalizacije NBA-a, jednostavno americko trziste im je postalo malo... zele ljudi vise para...
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Je l' neko pisao da Wade ide na operaciju ociju?Ako nije, evo ja sam.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                            Je l' neko pisao da Wade ide na operaciju ociju?Ako nije, evo ja sam.
                            A sta mu je??
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Wade ima problema sa ocima, jer su previse osetljiva na jaku svetlost i to izaziva migrenu kod njega. A, Wade je bio na operaciji u petak.... ;)
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                                Ovi moguci odlasci velikih zvezda preko bare nemaju nikakve veze sa pritiskom na celnike NBA-a radi brzeg dogovora oko novog CBA-a. Ne moze niko da me ubedi da Ameri ne drze sve konce u svojim rukama.

Bottom line, lepo je Drazen rekao, mi smo trenutno svedoci globalizacije NBA-a, jednostavno americko trziste im je postalo malo... zele ljudi vise para...
                                Slazem se da Drazenov post ima smisla i logike i da je Amerima postalo malo samo njihovo trziste. Medjutim, ono sto meni "bode oci" u celoj toj prici su zatvaranje kancelarija NBA lige u Parizu i Tokiju i otpustanje radnika zaposlenih u sedistu lige i klubovima.
                                Moje je misljenje da se NBA moze siriti samo ako je "kod kuce" dovoljno stabilna. Znaci, ukidanje lockout-a, regularna sezona 2011/12. i dobro placeni igraci. Kontradiktorno je pokusavati siriti trziste dok "kod kuce" imas vrlo ozbiljne neresene probleme.
                                Jedan od vec isprobanih nacina ispitivanja Evrope i Azije su i utakmice koje NBA klubovi mogu tamo igrati, a predstoje i OI u Londonu koje ce biti takodje jedan vid "probnog balona".
                                Mogu da se slozim i da Ameri drze sve pod kontrolom ali ako im je cena sirenja trzista lockout i ne igranje lige u SAD-u onda smatram da je to pogresno.
                                Last edited by Branislav; 17-07-11, 16:40.

sigpic
                                - 4xMVP -

Comment

Working...
                                X