Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A Calderon?

Odigrao je i on solidn dorugi deo,u prvoj je uglavnom bio povredjen.Imao je blizu 10 apg.
    sigpic

Comment

• Ma njemu istice rok trajanja...Gledaju ljudi u buducnost...Kada bi se ovo desilo,Minny bi imala najgori suterski backourt u istoriji lige-Rubio,DeRozan

S' tim da ce DeRozan kad tad nauciti da sutira,dok mali Spanac nikada nece

Comment

• DeRozan je odlican mid-range suter, setimo se utakmice u O2 areni protiv NJN-a, pogodio je minimum 7-8 suteva iznad 6 metara . Takvih utakmica je bilo puno, ali ova mi je prva pala na pamet .

Comment

• Ma mislio sam da su losi trojkasi

Comment

• Nene, koji ima opciju da postane slobodan agent na leto ukoliko ne bude dugog lockout-a, prva zelja na listi GSW-a...
            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
            fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Kako se suska najverovatnije bice obavljen trade izmedju philadelphie i golden state. U golden state ce otici jedan od boljih ako ne i najbolji igrac phile Andre Igoudala,a sa druge strane ce krenuti Monta ellis najbolji igrac golden state worriorsa

Obe bi ekipe dobile mnogo ovom razmenom jer bi svoje mlade igrače stavile u prvi plan. Odlaskom Ellisa bi Warriorsi dali više mesta Stephenu Curryju i Dorellu Wrightu, koji bi bili upareni sa Iguodalom. U 76ersima bi više mjesta dobio rookie Evan Turner, a sa Ellisom bi dobili fleksibilnost na bekovskim pozicijama.

Ellisov ugovor mu osigurava oko 35 miliona dolara u sedeće tri godine, a Iguodala bi sledeću sezonu dobio oko 40 miliona dolara kroz tri godine. Njihove plate bi omogućile tipični trade jedan za jedan, i bio bi unutar salary capa obe ekipe. Iguodala je prošle sezone imao prosjek od 11,4 koša i 7 skokova, a Ellis je zabijao 24,1 koš uz 5,6 asistencija.

Comment

• Nema od tog trejda nista, bar jos neko vreme.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• NISAM ZNAO GDE OVO DA NAKACIM PA AJDE MOZE I OVDE

"The answer" - Ima li odgovora na "poslednju" želju?

Jedan od najboljih niskih igrača u istoriji NBA lige, prošle sezone zvezda turskog Bešiktaša, Alen Ajverson spreman je da "proguta malo ponosa" i košarkašku karijeru završi u bilo kojoj franšizi iz karavana. Iako ima još obaveza prema Turcima, i pored zalečene povrede, "The answer", kako ga zovu, nema nameru da se vraća na Bosfor, već ima potpuno drugačije želje...

- Ako je moguće, želim karijeru da završim u bilo kom NBA klubu, u bilo kojoj ulozi. Napravio sam mnogo glupih stvari, mnogo puta sam pogrešio i mislim da je to razlog zašto više nisam u Ligi. Jedina stvar koja me okupira je pokušaj povratka. I svaka organizacija trebalo bi da zna da sam voljan da igram bilo kakvu ulogu, sve što žele da igram - iskren je Ajverson.

Ako je verovati medijima "s one strane bare", za Ajversona se već raspituju Kingsi i Kavsi, ali ostaje da se vidi kako će na ovo da reaguju predstavnici Bešiktaša, koji za njega plaćaju milion evra godišnje!

Comment

• Po najnovijim izvestajima 5 klubova zeli Ellis-a - LAL, Atlanta, Memphis, Orlando i mi...
                    sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Originally posted by T-Mac View Post
                      Po najnovijim izvestajima 5 klubova zeli Ellis-a - LAL, Atlanta, Memphis, Orlando i mi...
                      a sta bi dali Lakersi za elisa da li mozda znas?
                      a za koga navijas?

Comment

• Za Chicago je on.
                        Zamisli njega u Chi brate, ne bi im bilo ravnog tima.
                        sigpic

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                          Za Chicago je on.
                          aha,chicago
                          da brate ne bi im bilo ravnog tima,ali isto za tog montu elisa morali bi se odreci nekog igraca all star kalibra;)

Comment

• Ellis, Rose i jedna lopta = propast .

Comment

• Originally posted by Reise View Post
                              Za Chicago je on.
                              Ne bi bilo brate, ali pod uslovom da Noah/Deng/Taj ne napuste ekipu. Golden State zeli Lu-a, o tome je vec bilo reci, a taj trade ne bih odradio ni za sta na svetu.

Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                              Ellis, Rose i jedna lopta = propast .

Ne znam zasto svi tako misle, Rose je jedan od najnesebicnijih igraca lige, a sto mora da izmislja toplu vodu kada ostalima ne ide ili kad ga zakolju sa 5 sekundi do kraja napada to on nije kriv sigurno. Pricao sam o tome vec 300 puta, ne mogu da se ponavljam vise, postaje mi mucno...
                              sigpic

Comment

• Ellis je ubedljivo najgori defanzivac u ligi ako se u obzir uzmu igraci All Star kalibra . Ne treba to Chicagu, pogotovu sto bi u trejdu dali neverovatno vazan sraf njihove defanzive, Denga .

Comment

Working...
                                X