Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Offseason 2011 (opste diskusije, vesti, tracevi, draft i jos mnogo toga...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nema sta, ovo bi bio odlican potez GS-a, kao sto sam ranije pisao sa dva "undersized" beka GS nema sta da trazi u playoff-u. Tesko je bilo verovati da za Monta-u GS moze dobiti boljeg igraca od Andrea, jer su ga timovi izbegavali bas zbog njegovog nacina igre. Kad se pogleda GS dobija igraca sa slicnim ugovorom kao i Ellis, slicnih godina (Andre godinu dana stariji), tako da nece pogresiti kao Lakers-i kada su trejdovali Ariza-u i dobili 6 godina starijeg Artesta sa vecim ugovorom. ;)
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Bio bi to odlican potez od strane GS-a, ali ne znam koliko bi Philla profitirala od toga . Vec imaju izrazen stil igre sa dosta pasova i malo izolacija . Nisam siguran da bi se Monta uklopio u to, pogotovo sto je on paljevina i neretko sutne i po 25 puta .

Comment

• Dzaba sve to kad su uzeli M.Jacksona za trenera :P
        salim se, GSW vidim kao verovatno buduci tim Veselom, tako da ce svakako imati moje simpatije, a smatram da je Jan-u mnogo bolje da u ekipi pored sebe ima Iggy-a nego Montu, koliko god Monta bio dobar napadac

Comment

• sto toliko ne volite mark dzeksona?mozda je bolji trener nego sto je bio komentator

Comment

• ma ja sam rekao da se salim, ne znam kakav je trener, ali je kao komentator ocajan a i nemam ni jedan razlog da ne verujem Mac-u ;)

Comment

• His coaching advice is just going to be reciting his cheesy phrases

Curry: "Coach, they’re trapping me at half court. What do we do?
              Jackson: “Mamma, there goes that trap.”
              Curry: “Right. So, what should we do about it?”
              Jackson: “Hand down, man down.”
              Curry: “We have the ball, so we’re running offense, not defense.”
              Jackson: “Just put the ball in your hand, and make plays.”
              Curry: “Any play in particular?”
              Jackson: “You’re better than that.”

Golden State loses game to [team] by [n] points.

Sto se tice trejda, izgleda da su relativno male sanse da se to odradi, ali znajuci NBA sve to moze da se promeni u sekundi.
              I, Ray Allen je odlucio da ostane u Boston-u i naredne godine, iskoristio je klauzulu u svom ugovoru i za sezonu 2011/12.

EDIT: Dobice 10 miliona dolara
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Sta mislite, sta moze Boston sledece godine ?? Shaq-a nema vise (a i do sad kao da ga nije bilo), Big 3 (ona originalna :P) je godinu dana matorija, ne znam sta se desava sa Jermainom...
                Mislim da je teska sezona pred njima...

Comment

• Mislim da ce dogurati do polu-finala istoka...ali nije to problem,problem ce biti ako ne budu razigravali mlade igrace...Bradley-a,Greena,ovog kog pokupe na draftu...a i morace uskoro na sve nacine da uzimaju mlade igrace

Comment

• Pa to, morace da podmlade ekipu sto pre, jer KG-u Ray-Rayu i Pierce-u vreme polako ali sigurno prolazi... Imaju Green-a, njega sam zaboravio, imaju i Ronda, kada bi uspeli da se dokopaju nekog mladjeg centra, to bi njima mnogo znacilo..

Comment

• Uzece oni gotovo sigurno visokog igraca sada na draftu...ali problem je sto su male sanse da sa 25. pozicije to bude neki veliki talenat...Mozda jedino Brazilac Nogueira,ali na njega ce morati da cekaju par godina

Comment

• pa dobro, realno oni imaju sada nekoliko godina... Boston je velika fransiza, kada budu imali prostora u Cap-u, privuci ce big time free agenta, ali im cini mi se treba centar na duze staze.. njima bi sada jedan kanter legao kao budali samar.. znam, nije moguce, samo kazem ;)

Comment

• Originally posted by Partizan_ale View Post
                          Sta mislite, sta moze Boston sledece godine ?? Shaq-a nema vise (a i do sad kao da ga nije bilo), Big 3 (ona originalna :P) je godinu dana matorija, ne znam sta se desava sa Jermainom...
                          Mislim da je teska sezona pred njima...
                          Licno mislim da ce biti u prve 4 ekipe Istoka bez vecih problema. Boston je bio, jeste i bice uvek velika fransiza. Takvi kao oni nikada ne padaju na dno. Od njih se ucilo i ucice se. ;)
                          Last edited by Branislav; 07-06-11, 22:21.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                          sigpic
                          RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                          - 4xMVP -

Comment

• Zanimljiv trac,od kog verovatno nema nista,ali moze da se diskutuje http://www.hoopsworld.com/Story.asp?story_id=20047

Flynn i drugi pik(Derrick) za DeRozana i petog pika...

Zanimljivo izgleda,ali mislim da ovi iz Toronta nisu ludi da daju DeRozana,cini mi se da je on siguran superstar ;)

Comment

• Ma nema nista od toga,mislim,ludi su ako prihvate.Mogu i od 5. pika dobiti nesto dobro uz malo srece,a sa Flynn-om se nece usreciti.
                              sigpic

Comment

• A Raptorsi pate za pg-om,deluje mi kao da nemaju poverenja u Baylessa(sto je po meni glupost),a Flynn je pokazao prosle sezone potencijal,ali ga ove nije bilo nigde...I meni deluje neverovatno,ali i zanimljivo

Comment

Working...
                                X