Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jest glupo kada se titula osvoji u gostima.Nema ni publika kada se pehar dize,da se malo napravi atmosfera.
    sigpic

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
      Od tebe nema hejta, ali... sad ce poceti da pljuju sve sto stignu
      Ja cu reci u ime svih nas (hejtera) da mozemo da provociramo kao neki al' necemo, jer to poenta ovog pdf-a nije. 3/4 recenice je ironija.

Comment

• Vi neki bi voleli da vas 'provociraju'...
        Samo opušteno,uživajte u krunisanju najboljih...
        How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• JJ Barea i J Terry unistili Mimami u zadnje dvije , pogozovo u ovoj . Miami se usrao , Wade nije ali najvise fulao. Nowitzky sutao 9/27 , + Miami imao 15 slobodni vise , ali je fulao 13 , da su dali imali bi sad 7 tekmu , ali posteno da ovi veterani osvoje, ima jos vremena za Lebrona i Bosha.

Comment

• Arise, Serbia!
            You fell asleep long ago,
            And have lain in the dark.
            Now wake up
            And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Odvratno. Sta sam ja pratio cele sezone da ovi uzmu. Gledao preko 300 utakmica da bi na kraju najveci indijanci uzeli. Izem ti ja svacije cestitke i iskrene i neiskrene, ovo je odvratno, jebem ti kosarku i ko je izmislio.

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                Cestitao je svim igracima Dallasa, ostao je 20-ak sekundi nakon poslednjeg buzzera .
                Onda su kamere verovatno odmah snimale Dzejma kada se uputio ka svlacionici,da bi krenulo pljuvanje po njemu

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                  Vi neki bi voleli da vas 'provociraju'...
                  Samo opušteno,uživajte u krunisanju najboljih...
                  Mi "neki" smo bukvalno zamolili jednog clana ovde da ne provocira, tako da te tvoje komentari ponesi odakle si ih donio. I ne navijaj za 29 timova ;) vecina navija za jedan,neki za dva, rijetko ko za 3, ali ti samo za 29

Comment

• @Vule

Evo sad je bio ponovljeni snimak kako cestita Kiddu .

EDIT: Bice prenos drafta na SKu

Comment

• Ma ništa, LeBron je bar pobijedio na all-staru

Comment

• Volim i ja tebe ali najviše.
                        Slušajte što kaže Dirk na tečnom engleskom, a još zna i njemački a neće da priča jer provocira DDDD
                        I ovo je najjača ekipa svih vremena u istoriji košarke? Pa ovi ne bi dobili Jugoplastiku a ne neku ozbiljnu ekipu iz 80-90.
                        Kakvo slavlje u Majamiju, slavi Dalas slavi košarka, a ne slavi marketing i reklame i ostala naduvana tviter sr.....

Ja kažem iskrenim navijačima Majamija da mi je žao što su izgubili, a tkzv navijačima odnosno poštovaocima Ljebrona iskreno saučešće
                        Koje mu je ovo finale da je izgubio i to njegovom i isključivo njegovom krivicom?
                        Pa Dvejn Vejdu treba spomenik dignut ispred dvorane, jer je jedini on i nešto pokušavao sa Bošom, ostali van.
                        Volim i ja vas DDDDD
                        <---------- LjEBRON JE ŠABAN

Comment

• Toliko je lep trenutak,toliko lep..da mi ne pada napamet da pokušavam da razmišljam o tebi i svemu tome....
                          How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• O LeBroneeeee, o Lebroneeee i neka ova pesma nasa cuje seeee, o LeBroneeeeeee uz tebe saaaaaam i kada ide i kad ne ide to znaj! MVP do kraja.

Comment

• Imace Lebron prstenja vise nego prstiju, oladi malo (mislim na tebe Eskobare) Promenice verovatno i tim posle par sezona (ili ce Bosh da ode negde a Majami ce se restruktuirati i dobiti par titula)
                              Sve u svoje vreme sinak.... ovo su moja nagadjanja ali bice titula i njemu i Rose-u. Samo da nam ova sezona pocne na vreme, bice sve u redu
                              http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Ja ovo nikada necu shvatiti. Je li Dallas pobedio ? Jeste ! Je li im treba cestitati ? Treba ! Cemu sada tolika mrznja prema jednom igracu. Je li LeBron igra sam u Miami-u ? Ne, izgubili su kao tim, zakazali su svi i sta da se radi. A, ne shvatam sto tolika mrznja, sta vam je covek uradio ? Je li ubio mozda nekoga ? Boze samo sacuvaj.

Ja se uglavnom nadam da cemo se druziti i sledece sezone, da ce biti NBA lige, kako smo culi, izgleda da ce SK prenostit Draft, pa ce se i to dostojanstveno ispratiti. Ja se iskreno nadam da ce NBA poceti na vreme, pa da ponovo uzivamo u sjajnoj kosarci.
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X