Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mene su banovali moj brate, banovali jer sam ukazivao na jednu činjenicu od samog početka, ali ajde ovo je pobjeda košarke i prave NBA, a ne napucanih i prebildovanih zvijezdica koje žele da budu zvijezde.
    Ovdje 20% znaju šta je NBA a ostatak su samo zabluđeni reklamnom propagandom američke marketing mašinerije.
    Pipen ja mislim sad jede ženinu klompu za onu izjavu DDDD
    <---------- LjEBRON JE ŠABAN

Comment

• Dosadan si aj na spavanje ;)

Comment

• Mr. Clutch: LeBron James was minus-24 tonight according to box score, worst of any player.

Nađoh slučajno...
        How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Pa da, ali nije LeBron iskljucivi krivac. Niko nikada nije osvojio titulu sam, niti ce. Tako da se ne moze krivnja prebaciti iskljucivo na jednog igraca. To je suludo. Nije ti drag, ok, to je tvoja stvar i imas pravo na takvo misljenje, ali nemas razloga da prozivas nesto ljude koji vole LeBron-a.

@fer_boy

Dobro, sta je tebi LeBron uradio ? Sto coveka toliko mrzis ? Pa sta ako je odigrao lose i Wade je i Bosh je, celi tim je podbacio.......
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• I realno šta sad reći za Lebrona????Ajd iskreno?????

Comment

• JEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTT,DDIIIIIIIIIIIRRRRRRRR KKKKKKKK!Cestitke Dalasu na osvojenoj tituli i hvala Bogu da je kosarka pobedila.Zasluzena titula ceo ovaj sjajan tim...

Comment

• Eskobar eto rekao si i izneo svoje misljenje,mislim da bi sad bilo odlicno da ostanes na forumu i da se ponasas kao poznavalac i postovalac ove igre i da tvoji postovi ne budu iskljucivo konfliktni verujem da znas dosta,pa mozemo i da naucimo stogod

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                  Dosadan si aj na spavanje ;)
                  Dzejms je pokazao da bi bio dobar pobadac kocheva,hihihhihihhihi...pravi tim pobedjuje
                  Mislim da se Air Majkl negde zadovoljno smesi,heheheeh!MUK!

Comment

• Evo ovako, posto ocigledno da mrzite coveka, ja cu izbrisati svaki post, koji bude vređao coveka. Sta je vama ljudi ? Pa je li se kosarka igra 1 na 1 ? Pustite ga bre vise, sta ste napali toliko........
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                      Mr. Clutch: LeBron James was minus-24 tonight according to box score, worst of any player.

Nađoh slučajno...

Pa kad ga nas genije ostavi 2 puta po 4 minuta na terenu sa Dzuvanom Hauardom Edijem Hausom i Majkom Milerom. Sve se skupilo, Dalasa je pricali vi sta god hocete sralo kako nikad nikog nije, sudije su navlacile samo kad treba doktorski smekerski da ne moze obican gledalac da vidii za to kapa dole. James se istrosio protiv Bostona i Cikaga previse igrao je cini mi se cele sezone preko 40 minuta, previse je to i na kraju imali smo trenera koji je stvarno nedostojan sampionata, mozda je i bolje ovako mozda isteraju neznalicu pa onad osvojimo nekoliko, sa ovim izvesno je da necemo.

Comment

• E ako Air Majkl treba da se brine za epitet najboljeg igraca ikada,onda nesto stvarno nije u redu

Boli njega uvo za Majami i LeBrona,covek pokusava da ukapira kako se vodi klub (Bobcats)

Comment

• Originally posted by kemp View Post
                          I realno šta sad reći za Lebrona????Ajd iskreno?????
                          recimo...da je jedan od najboljih igraca u NBA? (po mnogima i najbolji?) i koji ce jos malo pricekati na titulu ali verovatno ne dugo?
                          http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Na stranu sto mi se Dzejms ne svidja,ali ovo sto rade"americki mediji'je sramota

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                              Evo ovako, posto ocigledno da mrzite coveka, ja cu izbrisati svaki post, koji bude vređao coveka. Sta je vama ljudi ? Pa je li se kosarka igra 1 na 1 ? Pustite ga bre vise, sta ste napali toliko........

Stvarno,ali stvarno ga ne mrzim.
                              Usao sam na fb i na statusu jednog sportskog analitičara video ono i kopirao sam vama.
                              Uživam u trenutku maksimalno,ne pada mi na pamet da sad mrzim nekoga.
                              Nemam dva srca,izvinite...
                              How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by Popaj77 View Post
                                Imace Lebron prstenja vise nego prstiju, oladi malo (mislim na tebe Eskobare) Promenice verovatno i tim posle par sezona (ili ce Bosh da ode negde a Majami ce se restruktuirati i dobiti par titula)
                                Sve u svoje vreme sinak.... ovo su moja nagadjanja ali bice titula i njemu i Rose-u. Samo da nam ova sezona pocne na vreme, bice sve u redu
                                Ljebron ne treba da mijenja tim, samo treba da promijeni stil igre da igra svoju prirodnu poziciju i biće ,,možda najveći''. Ovako neće stići dalje od prelaska iz tima u tim. Što mu je sledeći potez da pređe u Nju Jork ili Čikago.
                                Na rukama se nalazi 10prstiju, a on ima sad 26 ili 27, znači narednih 10sezona mora da uzima titule znači nikad
                                Ako on izdrži ovakvim tempom da igra i do 34 može sve nogama u dupe.
                                Ljebron samo treba da igra svoju poziciju, da igru pleja prepusti pleju i da vidite da će biti i bolji i kompletniji igrač u svakom segmentu nego sad.
                                Pred sami kraj kad treba da ubaci u 5 on stane i ovo mu nije prvo finale izgubljeno najviše njegovim neigranjem i neznanjem.
                                Šaban Šaulić ima konkurenciju i to veliku: Postoji i drugi ,,kralj Šabana''
                                <---------- LjEBRON JE ŠABAN

Comment

Working...
                                X