Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    O LeBroneeeee, o Lebroneeee i neka ova pesma nasa cuje seeee, o LeBroneeeeeee uz tebe saaaaaam i kada ide i kad ne ide to znaj! MVP do kraja.
    Pokazao ti je Bron da je pravi MVP(Mozda Vidi Prsten )!A sta reci o Dirku,samo je simbolicno pokarao James-a onim ulazom pored njega na kraju i podigao ruku,cao!Ceo tim Dalasa je odigrao sjajno i iskusno su zavrsili ovo finale...hahaha,kako se Stern ukakio kad je predavao titulu Dalasu,hahahaha...
    P.S.a za profil sliku cemo se dogovoriti,dok smislim,a?
    Pozdrav...

Comment

• Originally posted by Popaj77 View Post
      recimo...da je jedan od najboljih igraca u NBA? (po mnogima i najbolji?) i koji ce jos malo pricekati na titulu ali verovatno ne dugo?
      svaka cast na komentaru!

Comment

• TITULAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Šta sad treba uraditi?Prvo otpustiti Spoelstru i dovesti trenera sa autoritetom koji poznaje košarku.Drugo dovesti boljeg centra i pleja.Sve to po cenu da Majami iggra sa 8-9 igrača i 3-4 lošije rezerve.Ovako nema čemu da se nadaju!

Comment

• ne treba spoelstra nigde da ide. imao je greske ali bez njega ne bismo bili ovde gde smo. sami smo krivi sto ovo nismo odavno zavrsili.

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
              svaka cast na komentaru!
              pa ja to uvek objektivno nije mi LBJ najomiljeniji igrac, ali stvarno je mnogo dobar
              http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
                Pokazao ti je Bron da je pravi MVP(Mozda Vidi Prsten )!A sta reci o Dirku,samo je simbolicno pokarao James-a onim ulazom pored njega na kraju i podigao ruku,cao!Ceo tim Dalasa je odigrao sjajno i iskusno su zavrsili ovo finale...hahaha,kako se Stern ukakio kad je predavao titulu Dalasu,hahahaha...
                P.S.a za profil sliku cemo se dogovoriti,dok smislim,a?
                Pozdrav...
                Ne bezim od opklade ionako mi je sad primarno da shvatim kako je ekipa koja je 8. po kvalitetu uzela titulu. To je kao kada ljudi navijaju da slabe ekipe uzmu LS meni se to gadi. Ocu u polufinalu da gledam Real Milan Mancester i Bajern ili Inter ili Juve i da uzivam. A kad neki krljavci na srecu prodju sve mi muka.

Comment

• Hvala dovidjenja bravo za ekipu Dalasa sve najbolje igracima Majamija u sl. sezonama zaista veliki igraci ali Dalas je pokazao da je najbolji TIM ove godine

Comment

• Stalno zaboravljam da citiram najvećeg koji je igrao pod obručima i koji nikad nije izgubio FINALE.
                    Utakmicu dobija dobar igrač, a prvenstvo dobar TIM

E sad odoh, pa ću se uključit možda posle da vas malo podgrijem
                    E kako ću da se oladim danas u Petrovac samo da skoknem do posla da častim ljude čokoladu DDDDDDDD
                    <---------- LjEBRON JE ŠABAN

Comment

• Ne treba Miami-u niko. Chalmers je sasvim dobar plejmejker. Anthony je sjajan u defanzivi, ali je cinjenica da Miami juri sada centra, jer mogu kvalitetnog da pokupe.

Isticu ugovori vecini igraca, tako da ce okosnica tima ostati, a ovo ostalo, setnja !
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                        Evo ovako, posto ocigledno da mrzite coveka, ja cu izbrisati svaki post, koji bude vređao coveka. Sta je vama ljudi ? Pa je li se kosarka igra 1 na 1 ? Pustite ga bre vise, sta ste napali toliko........
                        Jel ti Dzejms decko?HA-HA
                        Pa normalno da ce da ga napadaju,kada je najnapucanije tele u istoriji lige,pa sramota bre!Sreca te Dalas pokara ovu "ekipu",zasluzeno!
                        Oce LeBron da bude i T-Mac na kraju,nesto drma onim saketinama i naravno nista...Dosta smo videli od njega,nadam se da nece sledece godine kvariti plej of svojom telecom igrom.Al kako je zabio kocheve,Kid samo stane a ovaj zabija ko ratar!Pa i Barea ga je bolji,ao Jet-u i Dirku da ne pricam!

Comment

• Originally posted by JimJarmush View Post
                          Jel ti Dzejms decko?HA-HA
                          Pa normalno da ce da ga napadaju,kada je najnapucanije tele u istoriji lige,pa sramota bre!Sreca te Dalas pokara ovu "ekipu",zasluzeno!
                          Oce LeBron da bude i T-Mac na kraju,nesto drma onim saketinama i naravno nista...Dosta smo videli od njega,nadam se da nece sledece godine kvariti plej of svojom telecom igrom.Al kako je zabio kocheve,Kid samo stane a ovaj zabija ko ratar!Pa i Barea ga je bolji,ao Jet-u i Dirku da ne pricam!
                          Izaberi avatar pre nego sto te banuju ;)

Comment

• Nije meni James nista, ali nema razloga da se toliko napada covek. Svako ima svoje misljenje, ali iz tvog posta se vidi mrznja koja je meni neobjasnjiva. Ja postujem tvoje misljenje i svakako da imas pravo na to, ali nema razloga da pljujes jednog od najboljih igraca koji su se bavili ovim sportom.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by aleksandar 91 View Post
                              Hvala dovidjenja bravo za ekipu Dalasa sve najbolje igracima Majamija u sl. sezonama zaista veliki igraci ali Dalas je pokazao da je najbolji TIM ove godine
                              Saglasavam se...Ma mi smo i dobri ovde,ne smem da zamislim sta bi bilo da je Majami osvojio...verovatno bi se forum zablokirao od ovih sto navijaju za njih.
                              A ako ce Majami da dobije dobrog centra,e onda ce neko od ove trojice morati da leti(tj bos ili james).

Comment

• Evo gledam konferenciju,ne znam ni hoće li Šampioni izlaziti...aaaa evo ga MVP !
                                How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

Working...
                                X