Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by aleksandar 91 View Post
    Bili su i Lejkersi kao bolji pa su se lepo proslavili protiv Dalasa.
    Budimo realni, Lakers-i su igrali ocajno u ovom PO-u.

Mozda su bili favoriti po misljenju svojih navijaca, nisu svi bili ubeđeni da su oni bolji. Miami je jaci od Lakers-a, a videli smo da su sami sebe pobedili u drugoj tekmi. Videces veceras kako ce odigrati. ;)
    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Pozdrav miki1. Vidim da si racionalan covek. Uzivaj na forumu. ;)

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
      sigpic
      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
      - 4xMVP -

Comment

• Realno gledano tesko da ce dallas nesto uraditi protiv miamija. U dallasu igra jedan covek a to je nemac Nowizki nema pomoc od ostalih igraca,mislim na konstantnu pomoc. Ukoliko bi mu se neko pridruzio, sigurno da bi dallas bio najbolji tim u ligi,imaju nekoliko igraca koji jako mogu da odigraju dobro (Kidd,mator je ali jos uvek moze pruziti dobru partiju, Marion igra toplo-hladno kada odigra na double double ucinku dallas sigurno pobedjuje,slicno je i sa terryjem koji ume da odigra maestralno a ume i da podbaci puno,Pedja u ovom playoffu se ne vidi da je na terenu).Dallasu svakako fali Butler na dvojci,lik je igrao solidno na pocetku sezone i onda povreda kolena ga udaljila sa terena,pricalo se da ce se vratiti pred playoff ali od toga kako vidimo nema nista,cudi me da ga Cuban nije tradeovao. I igra dallasa dosta zavisi od suta,likovi dosta se oslanjaju na sut, i kada ih krene mogu dobiti svakog,a ako nemaju sut preko 42% gube opusteno tekmu. Sa druge strane Miami ima 2 sjajana igraca koja je nemoguce zaustaviti,mislim na wadea i jamesa.Likovi svaku utakmicu odigraju na visokom nivou,nema ono sto imaju tipa igraci dallasa pre svega mislim na mariona i terryja da odigraju jednu dobru tekmu pa 2 lose,e ovo je jedna od odlika vrhunskih igraca od prosecne... Bosh je takodje dobar igrac,ume da odigra dobro a ume i da razocara kao sto je razocarao u prosloj tekmi protiv Dallasa,lik je kriminalno odigrao,ali zato protiv Chicaga je odigrao par sjajanih tekmi i u potpunosti nadigrao boozera... Miamiju fali igrac sa klupe to sam ocekivao da ce biti Miller ali i on vise nije ni senka igraca kakav je bio pre svega nema vise onih trica koje je pogadjao dok je igrao za Memphis i Minesotu.... Bibby takodje omatoreo,sporiji nego proslih godina, Iglauskakas takodje star,tesko se krece mada nije ni cudo kada lik ima 221 cm.... po ovome vidjenom mislim da miami ima vece sanse pogotovo zbog ove dvojice ako mogu ih nazvati vanserijskim igracima. Zaista tesko da ce ih bekovi dallasa uspeti zaustaviti.Steta sto butler nije u sastavu dallasa,ali dobro ne mozemo sasda kukati kad bi bilo sta bi bilo. I jos jedno da dodam nadam se da ce ova serija izmedju miamija i dallasa izgledati kao serija izmedju Oklahome i Memphisa tu pre svega mislim na odlicnih 7 utakmica

Comment

• Maimi mozda jeste jaci od LA al oni su dvostruki sampioni i ono im uraditi to moze jedino ekipa koja moze bilo koga da pobedi u seriji,a ako imas bolje igrace ne mora da znaci da si automatski pobednik.
          Ne slazem se da Dirk nema pomoc mozda to nisu neka zvucna imena,i ako su i nekad bili sad su svi na kraju karijere al po meni Dalas je u ovom playoffu najbolji tim realno,i to mislim da je njihova prednost zato sto oni treba da odigraju dobro timski da bi dobili dok u Majamiju ova trojka mora da bude sjajna a ne samo da odigra dobro pa da pobede.

Comment

Maimi mozda jeste jaci od LA al oni su dvostruki sampioni i ono im uraditi to moze jedino ekipa koja moze bilo koga da pobedi u seriji,a ako imas bolje igrace ne mora da znaci da si automatski pobednik.
            Ne slazem se da Dirk nema pomoc mozda to nisu neka zvucna imena,i ako su i nekad bili sad su svi na kraju karijere al po meni Dalas je u ovom playoffu najbolji tim realno,i to mislim da je njihova prednost zato sto oni treba da odigraju dobro timski da bi dobili dok u Majamiju ova trojka mora da bude sjajna a ne samo da odigra dobro pa da pobede.
            obrazlozi najbolji tim REALNO. Sta znaci realno?

Comment

• Ne slazem se da je Dallas najbolja ekipa u ovom PO-u. Igrali su sa Portland-om, sto je bila teska serija, ali su Lakers-i ocajno igrali protiv njih. Odbrana nije postojala, i smatram da bi ih svaki bolji tim pobedio, jer je ono sto su oni igrali cisti ocaj. Oklahoma je u seriji sa Dallas-om pokazala koliko im zapravo fali iskustva u tesnim tekmama, izgubili tu tekmu u kojoj su vodili 15 razlike na 4-5 minuta do kraja. Sa druge strane, Miami je igrao sa ekipama koje igraju cvrstu odbranu, koju budimo realni Lakers-i i Oklahoma ne igraju. Boston i Chicago su uz Miami imali najbolje i najcvrsce odbrane u ligi, tako i u PO-u. Miami je pocistio Boston, a sa Chicagom su igrali neverovatno tesnu seriju. Pri tome su odigrali isti broj tekmi kao i Dallas, sa mnogo tezim protivnicima.

Tako da ne bih rekao da je Dallas najbolji tim u ovom PO-u, a ne slazem se i sa tim da mogu svakoga da pobede. Koliko god su Lakers-i bili losi, ove je sut strasno prosrao, nisu mogli nista da promase, a vidis kako sut ne ide kada se igra protiv prave odbrane ? Razlika između Miami-a i Lakers-a, Oklahome i Portland-a, je ta sto Miami ima dvojicu ponajboljih odbrambenih igraca na perimetru, koji mogu lako da zatvore sutere Dallas-a.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Vec sam pisao ali ocigledno moram da se ponavljam. Dallas je dobio raspale Lakers-e i nezrelu Oklahomu. Miami je uspeo da dobije dve najjace odbrane lige, od toga najbolju fransizu svih vremena (Boston) i najbolji tim u regularnom delu sezsone (Chicago). Znaci, Dallas nikako ne moze biti najbolja ekipa PO-a. A nije ni bolja ekipa od Miami-a. To sto su dobili ovu drugu tekmu jer im je sam Miami to dopustio to nije nikakvo merilo.
                A i sada su se setili da uzmu Titulu kada su svi za pemziju i banje? E pa nece moci. Treba James i Wade da nizu Prstenje, a ovi sta su uradili do sada uradili su. Kidd se setio u 38-oj da mu treba Prsten!

sigpic
                - 4xMVP -

Comment

• Tim po meni jeste jer ono sto Majami radi nije timska igra vec sve izolacije za njihove najbolje igrace,a ja kad sam to rekao mislio sam na ucinak svih igraca jednog tima a po meni to Dalas jeste,jer u timu Dalasa imas 5,6 igraca koji mogu da ubace 20+ dok nisam bas siguran da to postoji u Majamiju.I zato sam rekao da je Dalasu dovoljno da igraju dobru timsku kosarku dok kod Majamija 3 zvezde moraju biti fenomenalne da bi oni dobili ovu seriju,nemojte me pogresno tumaciti

Comment

Tim po meni jeste jer ono sto Majami radi nije timska igra vec sve izolacije za njihove najbolje igrace,a ja kad sam to rekao mislio sam na ucinak svih igraca jednog tima a po meni to Dalas jeste,jer u timu Dalasa imas 5,6 igraca koji mogu da ubace 20+ dok nisam bas siguran da to postoji u Majamiju.I zato sam rekao da je Dalasu dovoljno da igraju dobru timsku kosarku dok kod Majamija 3 zvezde moraju biti fenomenalne da bi oni dobili ovu seriju,nemojte me pogresno tumaciti
                    Pa sto Dallas nema takve igrace? Da ih ima i oni bi igrali isto kao i Miami. Ovako su primorani da se cupaju kako god znaju i umeju.
                    I nemoj sada da moram da ti odgovaram kada sam provalio cheerleaders-ice Miami Dolphins-a!

sigpic
                    - 4xMVP -

Comment

Tim po meni jeste jer ono sto Majami radi nije timska igra vec sve izolacije za njihove najbolje igrace,a ja kad sam to rekao mislio sam na ucinak svih igraca jednog tima a po meni to Dalas jeste,jer u timu Dalasa imas 5,6 igraca koji mogu da ubace 20+ dok nisam bas siguran da to postoji u Majamiju.I zato sam rekao da je Dalasu dovoljno da igraju dobru timsku kosarku dok kod Majamija 3 zvezde moraju biti fenomenalne da bi oni dobili ovu seriju,nemojte me pogresno tumaciti
                      pa za timsku igru si upravu,nema sta...Dallas ima kao sto kaze Aleksandar 5,6 igraca, i nikada ne znas ko ce buknuti,jedina mana je to sto ti igraci nemaju konstantnost,pre svega milsim na barem dva igraca koji ce odigrati standardno dobru tekmu.... dzaba 5,6 igraca dobrih igraca ali kada jedan od njih odigra maksimalno dobro sto je slucaj sa dallasom to jest nowizkim. Mislim da Kidd treba malo preuzeti na sebe deo tereta koji nosi Nowizki jer je on jedan od najiskusnijih igraca,sve to stoji da ga stizu godine ali morao bi barem jos sada ovih nekoliko tekmi da odigra maksimalno dobro. MArion je dobar u defanzivi ali dzaba kada ne moze pogoditi okean,ume da odigra dobro ali nije to to.

Comment

• E sad da svaki tim ima Jamesa,Bosa i Vejda bilo bi to veoma zanimljivo Nzm da li bi i oni tako igrali al ne mogu da gotivim takvu igru Dalas se cupa al i pobedjuje,al necu vise da se pravim pametan cekam tekmu vcrs pa cu videti
                        Uzivaj u navijacicama veruj mi jedino mi zao sto se igra vcrs u Dalasu zato sto necu gledati cheerleaders-ice Majamija

Comment

E sad da svaki tim ima Jamesa,Bosa i Vejda bilo bi to veoma zanimljivo Nzm da li bi i oni tako igrali al ne mogu da gotivim takvu igru Dalas se cupa al i pobedjuje,al necu vise da se pravim pametan cekam tekmu vcrs pa cu videti
                          Uzivaj u navijacicama veruj mi jedino mi zao sto se igra vcrs u Dalasu zato sto necu gledati cheerleaders-ice Majamija
                          E ovo je vec ozbiljan post!

sigpic
                          - 4xMVP -

Comment

• bosh i nije mnogo pokazao do sada imao je 1-2 utakmice gde je eksplodirao i posle nista,tako da po meni u majamiju igraju BIG 2 a ne BIG 3 u ovom plejofu

Comment

• vsPHI
                              W 97-89 40 8-17 .471 0-0 .000 9-11 .818 12 1 0 0 1 2 25

vsPHI
                              W 97-91 41 7-16 .438 0-1 .000 8-10 .800 11 0 0 1 2 2 22

@ CHI
                              L 82-103 37 12-17 .706 0-0 .000 6-6 1.000 9 0 0 0 3 2 30

vsCHI
                              W 96-85 43 13-18 .722 0-0 .000 8-10 .800 5 2 1 2 2 2 34

@ CHI
                              W 83-80 42 7-15 .467 0-0 .000 6-6 1.000 10 1 4 1 1 2 20

OPP RESULT MIN FGM-FGA FG% 3PM-3PA 3P% FTM-FTA FT% REB AST BLK STL PF TO PTS

Comment

• U pravu si za Bosa pa videlo se samo po njegovoj odbrani na Dirku kod zadnjeg napada prosao je pored njega kao da ga nema a jos je covek imao i faul da napravi jer nisu bili u bonusu.

Comment

Working...
                                X