Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
    Vodio ih je Eric i protiv Bullsa i protiv Bostona...zasto vam je on uvek kriv kada izgubite?
    Pa nije on nacrtao niti jednu akciju kada su LeBron i Vejd davali one ludacke poene i protiv jednih i protiv drugih. Kao sto nije ni sada umeo nista da nacrta nego eto ako uspeju uspeju e pa prvi put nisu uspeli i trebalo je za 4 tajm auta koliko je trazio da nacrta vise od one jedne akcije kada je Calmers dao 3 sto je takodje nesigurno. Pa je l tesko majku mu pick n roll 2 igraca udju cut ka reketu jedan ostaje sam ili na 3 ili na perimetru pa moja baba moze to da nacrta ili izolacija Bosa na postu ili sta god neeeeeeeee, nije umeo nista da im objasni samo ih bodri kao jebeni navijac.

Comment

• Da,onda se trebati pomiriti sa tim da ga(trenera) nemate, i da ga ne pominjete nakon poraza,kao ni posle pobede.
      sigpic

Comment

Da,onda se trebati pomiriti sa tim da ga(trenera) nemate, i da ga ne pominjete nakon poraza,kao ni posle pobede.
        Nikad ga pohvalio nisam u zivotu, cak sam jednom pre finalne serije rekao da nije on toliko doprineo ovom uspehu, jedino sam se jedanput u temi off ili opste diskusije ne znam tacno vezao za jedan tekst na espn gde ga hvale bog zna kako i rekao da me je pokopao par puta ove sezone ovim uspesima ali je sinoc kao i mnogo puta dokazao da on nema mnogo udela tu. Ili da budem konkretan napadacki nema nimalo u odbrani mora da ima tu mu cestitam ali ovo sto radi u napadu je smejurija mogu ja bolje siguran sam.

Comment

• Originally posted by Marion31 View Post
          Dole bre Heatovci, padate! Go Mavs!!!!
          Koliko znam igra se na cetri pobede, ovde ste imali srece, Miami je sam sebe pobedio, a nije ih Dallas pobedio, da bude jasno ! Mislim da ce vratiti ovaj break, jer jednostavno je tesko poverovati da ce Dallas dobiti tri vezane tekme.
          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Pa ako Miami dobije 1 od 3 utakmice u Dallasu i nece biti Bog zna kakav brejk.Onda ce morati odbraniti dve utakmice kod kuce.
            sigpic

Comment

Pa ako Miami dobije 1 od 3 utakmice u Dallasu i nece biti Bog zna kakav brejk.Onda ce morati odbraniti dve utakmice kod kuce.
              Pa ako ne dobiju, izgubili su!

Onda im je samo da pobede kod kuce, ali treba pobediti.
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• To i kazem,Dallasu su sasvim dovoljne 2 od 3 pobede u Texasu.
                sigpic

Comment

• Nemacki Mouzes Meloun!

Comment

• Pa kako da im trener nacrta akcije kada ga ne slusaju,evo primer:"Dzejms prica nesto Bosu" a trener je pripremio tablu da nacrta akciju i ovaj njega zove a ovaj Dzejms ga ne ferlma...posle vam trener kriv?

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
                      Pa kako da im trener nacrta akcije kada ga ne slusaju,evo primer:"Dzejms prica nesto Bosu" a trener je pripremio tablu da nacrta akciju i ovaj njega zove a ovaj Dzejms ga ne ferlma...posle vam trener kriv?
                      Daj snimak?

Comment

• Pogledaj snimak utakmice,videces,ne bih lagao,pricao je nesto sa Bosom,ovaj ga je par puta zvao,posle su se kamere prebacile na teren...

Comment

• Gledah reprizu... Meni se cini i gotovo sam siguran da je ovo namestena utakmica. Zasto bi Lebron i Wade sutirali neke trojke koje ne mogu da se pogode i pustali onako da im Dallas daje koseve. Nesto ovde nije u redu.

Comment

• Nesto bas ne verujem,da je mala razlika bila pa bih i jos poverovao ali oni su imali +15

Comment

• ma 'de namesteno jednostavno smo usrali sve. nadskakali su nas, mi smo sutnuli 30 trojki sto je totalno atipicno za nas i ode sve niz vodu. odbrana kanal u poslednjih pet minuta, ono nije licilo ni na sta.
                              Last edited by Debeli Majk; 03-06-11, 13:54.

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                                Gledah reprizu... Meni se cini i gotovo sam siguran da je ovo namestena utakmica. Zasto bi Lebron i Wade sutirali neke trojke koje ne mogu da se pogode i pustali onako da im Dallas daje koseve. Nesto ovde nije u redu.

Comment

Working...
                                X