Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Samo zameni ovog konja od Rasela i to je to.
    Vestbruk gleda svoj tim kako pobedjuje sa klupe.Neprocenjivo.

Comment

• Veliki plus za Brooks-a sto drzi Perkinsa van igre u zavrsnici jednostavno covek je bezopasan u napadu. Videli smo sta se desi kad Dirk primi loptu na high post-u ;)
      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

Da ne bude da ih oce a i da ne bude da ja ne znam ;)
        I corava koka ubode neko zrno
        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Dirk promasio bacanje.Svaka cast za takvu dugacku seriju pogodjenih slobodnih bacanja.Ne znam kada je promasio protiv Lejkersa sa linije slobodnih bacanja, al on je u ovoj seriji vezao 32 slobodna bacanja bez promasaja.
          Sada je sigurno gotovo.

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
            I corava koka ubode neko zrno
            Samo sam Orlando promasio do sada

Comment

• Odo ja da spavam.
              Kljuc pobede je to sto je Dirk zaustavljen samo na 29 poena.Cekaju nas dve izjednacene i neizvesne serije.Veceras odmor.

Comment

• Koliko će samo priče biti o tome što je Vestbruk presedeo ovo na klupi,a oni dobili...auu,to nije normalno !
                How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
                  Koliko će samo priče biti o tome što je Vestbruk presedeo ovo na klupi,a oni dobili...auu,to nije normalno !
                  Poremetice hemiju u timu i to znacajno. On bas izgeda kao egocentricna licnost. Mirisem neki trejd idemooooooo

Comment

• Cestitke Oklahomi na pobedi. Oklahomina klupa veceras mnogo bolja, na celu sa Harden-om i Maynor-om, to je definitivno prelomilo ovaj mec. Brook-s je ostavio Westbrook-a i Perkins-a na klupi u zavrsnici meca sto je samo dobrog donelo OKC-u. Kod Dallas-a sem Dirk-a malo raspolozenih igraca nocas, mozda mogu da se pomenu Chandler i JJ (odigrao dobro u jednom delu meca) ostali zakazali. Pogotovo me je razocarao Jet koji je X faktor za Dallas u ovoj seriji, morace on to mnogo bolje u utakmicama koje nam predstoje. Pozadrav. ;)

Comment

• Evo linka za konferenciju za stampu ako nekog zanima http://www.nba.com/live1/

Comment

• Na pitanje zasto je drzao Westbrook-a na klupi u 4. cetvrtini Scott je rekao zato sto je Eric imao odlicno vece. Videcemo sta ce da se desi u sledecim utakmicama po pitanju Rasel-a. Zakljucak je da mnogo vise dobrog donese za OKC kada Durant uzme vise suteva od Rasel-a, to je cinjenica. ;)

P.S. Izvinjavam se za tri posta zaredom

Comment

• Terry slabo odigrao, 1-1, ovde moze doci i do 7. utakmice

Comment

• Originally posted by dusan1610 View Post
                            Terry slabo odigrao, 1-1, ovde moze doci i do 7. utakmice
                            Ma 4-2 za OKC

Comment

Ma 4-2 za OKC
                              za prognozu ishoda meca!

Sta se desava? Sto bi rekao T-Mac, "poceli da otpadaju tockovi" Dallas-u!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                              sigpic
                              RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                              - 4xMVP -

Comment

• Originally posted by Branislav View Post
                                za prognozu ishoda meca!

Sta se desava? Sto bi rekao T-Mac, "poceli da otpadaju tockovi" Dallas-u!
                                Kad vec pricamo o prognozama http://img190.imageshack.us/img190/8028/98773006.jpg

Comment

Working...
                                X