Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lebron za sada spava, mora da se probudi i da preuzme odgovornost, bez njega Miami ne dobija ovo...

EDIT: 2.chance pts rak rana Heata-a
    "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
    odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
    fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• Skacite vise sve vam jebem! 15 ofanzivnih skokova ! Mase jednu , mase drugu trojku i onda DRose potpuno sam ubacuje... Ama ubise nas nacisto, gotovo je ovo. Igraju mnogo jacu odbranu od Bostona, nemamo resenje... Potcenio sam Cikago,paklena su ekipa

Comment

• LeBron ko pickica neka. I posle kao on MVP cc
        This is the second most exciting indoor sport, and the other one shouldn't have spectators. ~Dick Vertleib

Comment

• Originally posted by ChicagoBullsFan View Post
          LeBron ko pickica neka. I posle kao on MVP cc

Comment

• Nije nego je Noah imao 157 ofanzivnih skokova. Ljubim ga u palac.
            http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

• Ovo veze nema.

Comment

• Popaje jos nema potrebe za jelom. Ali svaka cast kako si se setio toga, to bilo jos na pocetku kad sam se tek reg na forum. Ali pijem sok umesto jela.

Za sad odlicna 3/4!!!

Comment

• op op de ces Vejd

Comment

• ajde nek neko kaze vedju i lebronu da su na utakmici a ne u bioskopu.

Comment

• Originally posted by Nikola_89 View Post
                      Popaje jos nema potrebe za jelom. Ali svaka cast kako si se setio toga, to bilo jos na pocetku kad sam se tek reg na forum. Ali pijem sok umesto jela.
                      Popaj ima pamcenje kao slon Samo cepaj taj sok!!! ;)

Comment

• James deluje skroz pogubljeno na terenu
                        "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                        odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                        fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• ajmo bre, moglo je ovo 15 razlike do sada

Comment

• Cikago je bolja ekipa od Majamija, svega mi . Nisam verovao... Bio sam neverovatno ubedjen i toliko sam potcenjivao DRosea i ChiCago, da sam bio cak i zaslepljen mrznjom prema njima, ali sada vidim da sam gresio. Nemamo mi ovde sta da trazimo, igraju bolju odbranu od Seltiksa, atletski su spremniji od raspalih Kelta, imaju 10000000 puta bolju klupu. Jebiga... Ne mogu 3 igraca SAMI ma makar to bili JORDAN KOBI I ONIL da igraju zajedno, ako su ostali igraci bedni smrdljivci i imaju veze sa kosarkom koliko Spolstra sa "trenerisanjem"... Ja odo da spavam a vi uzivajte...
                            Cestitke na pobedi navijacima Cikaga. Primite moje izvinjenje na osporanju kvaliteta vaseg tima ;) Rose zasluzeno MVP, ima i sut. Cikago zasluzeno prvi. Nego, ja nisam verovao da ce tako da igraju i u PO protiv jacih ekipa(konkretno Majami,ovo im je prvi tezi test) ili sam se valjda samo TESIO...

Comment

• Znaci neverovatno, kako Miami igra ocajno.

Ae Delgado majke ti cuti, al' majke ti ! Sta i da pobede ? Bolji zato sto vode u prvoj tekmi ? Bolji su ako izbace Miami, do tada, nista !
                              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne brini se Popaje, ako bude bilo potrebno za jelo vradzbinama odradicu.

Kakva 3/4 za Bullse, znaci ne da su odigrali, nego su sabili, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! !!!!

Delgado, uredu je sa preranim cestitkama.

Comment

Working...
                                X