Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Anfernee View Post
    Pozdrav svima.Ajde i ja da kažem koju.Pratim NBA poodavno,i na sugestiju Ljube,došao sam da vidim kakva diskusija se vodi ovde,Vrlo dobra.Smeta mi jedino što se koriste vulgarizmi u opisu tekuće utakmice,i to najviše od admin-a,kako primećujem.Inače nemam favorita playoff-a,ali bih voleo finale Majami-Dalas.Za sada toliko.
    Dobrodosao na forum...korigovati cemo to kod admina,jeste malo bezobrazan.

Ajde nam reci gde je Ljuba,sto njega nema ovih dana?

Menja net ili nesto drugo?
    sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
      Dobrodosao na forum...korigovati cemo to kod admina,jeste malo bezobrazan.

Ajde nam reci gde je Ljuba,sto njega nema ovih dana?

Menja net ili nesto drugo?
      Ama zabranila mu devojka da gleda! Umesto da ona bude zadovoljna on je uspava i onda gleda NBA dok ga nije provalila jednom. To kada je LeBron pokidao game 2 i onda je poceo da skace po sobi ona se probudila i tu je Ljubomiru kraj dosao

Comment

• Zovi ti Ljubu da dodje ovde, a za vulgarizam, emocije prijatelju, emocije.

Comment

• [QUOTE=Nikola_89;489830]Zovi ti Ljubu da dodje ovde, a za vulgarizam, emocije prijatelju, emocije. [/
          Nepoznajem Ljubu lično,već sam se zainteresovao preko drugog foruma gde je on pozivao da se pridružimo diskusiji ovde.
          Elem,moj tip je kao što sam već rekao Majami-Dalas,iz više razloga.Jednostavno,Čikago ima jednu extra ofanzivnu opciju ( Rouz ) a Majami dve ( Boša ne računam ).Ako misle da zaustave Vejda u nekom trenutku na njemu će odbranu igrati i D-Rouz i gubiti snagu za napad( ako bude obostrano opet su u prednosti).Ostalo je poznato: Dzejms-Deng i Boš-Buzer,gde je opet Majami u prednosti.Dalje,Noa nemože sam da donese prevagu ni ofanzivo ni defanzivno,ceo tim je u blagom padu forme ( sem,opet Rouza,koji je lakše povređen).Iako su gubili dva puta u regularnom delu,ovo bi trebalo da bude 4-2 za Majami,i iz razloga jer su u extra
          raspoloženju posle Seltiksa.Na Dalas tipujem iz razloga jer me podsećaju na Kingse iz najboljih dana ( možda i zbog Peđe ),znači nezna se od koga preti veća opasnost i ko će i kada da eksplodira.Ajde toliko.

Comment

• [QUOTE=Anfernee;489915]
            Originally posted by Nikola_89 View Post
            Zovi ti Ljubu da dodje ovde, a za vulgarizam, emocije prijatelju, emocije. [/
            Nepoznajem Ljubu lično,već sam se zainteresovao preko drugog foruma gde je on pozivao da se pridružimo diskusiji ovde.
            Elem,moj tip je kao što sam već rekao Majami-Dalas,iz više razloga.Jednostavno,Čikago ima jednu extra ofanzivnu opciju ( Rouz ) a Majami dve ( Boša ne računam ).Ako misle da zaustave Vejda u nekom trenutku na njemu će odbranu igrati i D-Rouz i gubiti snagu za napad( ako bude obostrano opet su u prednosti).Ostalo je poznato: Dzejms-Deng i Boš-Buzer,gde je opet Majami u prednosti.Dalje,Noa nemože sam da donese prevagu ni ofanzivo ni defanzivno,ceo tim je u blagom padu forme ( sem,opet Rouza,koji je lakše povređen).Iako su gubili dva puta u regularnom delu,ovo bi trebalo da bude 4-2 za Majami,i iz razloga jer su u extra
            raspoloženju posle Seltiksa.Na Dalas tipujem iz razloga jer me podsećaju na Kingse iz najboljih dana ( možda i zbog Peđe ),znači nezna se od koga preti veća opasnost i ko će i kada da eksplodira.Ajde toliko.
            D-Rose je najlosija karika odbrane Cikago Bulsa ako ne racunamo Korevera stoga ta opcija da on cuva Vejda otpada i Brewer i Bogans su jaci defanzivno od njega Bogans je tu negde ali Ronnie je uz Denga po meni najjaci defanzivac te ekipe. Rouza ce verovatno cuvati D a ako ne bude islo precice James na njega gde ce Cikago imati neki prividni missmatch sa Dengom u napadu ali se ja niti jedne sekunde ne brinem da li ce nas kapiten to odraditi kako treba. U svakom slucaju da bi Chicago pobedio ovakav kompaktan Majami koji evo 4 utakmice sa Bostonom lomi u cetvrtoj cetvrtini sto govori mnogo o ekipi, mora da odigra sjajno a da Heat ne zna nista. To ce se tesko dogoditi. United Center je na prvi pogled prednost ali kada malo prosvrljate kroz statistiku dva najbolja igraca lige trenutno videce da su njih dvojica zastrasujuci na strani. Sve u svemu lako nece biti sigurno dok neko ne izbaci Chicago oni su no1 favorit zbog skora u regularnom delu ali da su u padu jesu i da se muce sa prosecnim ekipama, muce se.

Go Flash Go MVP Go Heat!

Comment

• Ma to bre Chicago namerno, ovamo se kao muci, a kad dodje Miami bam-bam-bam 4:0

Comment

• Originally posted by voja92 View Post
                Ma to bre Chicago namerno, ovamo se kao muci, a kad dodje Miami bam-bam-bam 4:0
                E jesi mi rek'o

Comment

• All NBA First Team: Rose-Kobe-James-Durant-Howard
                  All NBA Second Team: Westbrook-Wade-Dirk-Pau-Amar'e
                  All NBA Third Team: CP3-Manu-Z-Bo-Aldridge-Horford

http://www.nba.com/2011/news/05/12/a...s=iref:nbahpt2
                  sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• verovatno necu gledati utakmicu veceras ali cisto da dam podrsku atlanti da raskanta bikove pa sta bude bude u game 7.
                    GO HAWKS!!!

Comment

• Sto se petorki tice, mislim da je Bynum i ako je propustio nekih 25-30 utakmica regularne sezone i svoj pun potencijal pokazao tek u playoff-u morao da bude u trecoj petorci umesto Horford-a, jednostavno taj momak je neverovatno talentovan i inteligentan jedan od retkih visokih igraca koji u stvari razmislja dok igra(ne radi sve mehanicki), ako ga zdravlje posluzi napravice veliku karijeru s obzirom da mu je tek nepune 24 godine. Kobe se u prvu petorku usunjao na ime i ako sam njegov veliki fan ipak je Wade vise zasluzio da bude tu. I na kraju naravno Monta Ellis umesto Manu-a, jednostavno zato sto ga obozavam
                      "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                      odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
                      fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."

Comment

• A mene zanima gde je Kevin Love???

Comment

• Originally posted by Ernesto View Post
                          Sto se petorki tice, mislim da je Bynum i ako je propustio nekih 25-30 utakmica regularne sezone i svoj pun potencijal pokazao tek u playoff-u morao da bude u trecoj petorci umesto Horford-a, jednostavno taj momak je neverovatno talentovan i inteligentan jedan od retkih visokih igraca koji u stvari razmislja dok igra(ne radi sve mehanicki), ako ga zdravlje posluzi napravice veliku karijeru s obzirom da mu je tek nepune 24 godine. Kobe se u prvu petorku usunjao na ime i ako sam njegov veliki fan ipak je Wade vise zasluzio da bude tu. I na kraju naravno Monta Ellis umesto Manu-a, jednostavno zato sto ga obozavam
                          ovo za bajnama je skroz tacno samo ja mislim da njegova kolena nece izdrzati. nadajmo se da nisam u pravu jer se stvarno radi o super potencijalu.

i da se ne zajebavamo gasol je uljez tu treba lamarkus..

Comment

• Originally posted by voja92 View Post
                            A mene zanima gde je Kevin Love???
                            Pa kada pogledas sve ove igrace, svi ono igraju za playoff ekipe a Minnesota je imala najgori skor u ligi. Predpostavljam da je to glavni razlog sto ga nema;)
                            "Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
                            odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,

Comment

• Da se oglasim.

Kobe je zasluzio isto koliko i Wade da bude u prvoj petorci,ni manji ni vise...a neko je morao.
                              Gasol je potpuni uljez,osim prvog meseca,nekih 10-15 utakmica nije nista dobro odigrao.Stavio bih i Dirka u prvu umesto Duranta.
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                                Da se oglasim.

Kobe je zasluzio isto koliko i Wade da bude u prvoj petorci,ni manji ni vise...a neko je morao.
                                Gasol je potpuni uljez,osim prvog meseca,nekih 10-15 utakmica nije nista dobro odigrao.Stavio bih i Dirka u prvu umesto Duranta.
                                Zato sam i rekao da je Kobe uleteo na ime, morali su Wade-u nesto da daju barem za devanzivnu ali ga je i tu izduvao

Comment

Working...
                                X