Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
    Ja ne znam ko je precizno rekao pre PO Miami-OKC 4:1...
    Ti i zato ces da dobijes opkladu, a Mamba ce da nosi neke cudne avatare i potpise celo leto!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• Tipko nadam se da ce Boston da dobije, tek ce tad da bude pakleno!

Cika Wade Cek da pocne Boozer lose da igra, pa ces morati Mac-a da banujes. A za mene, ne brini ja sam djentlmen covek, ne psujem ja.

Comment

• Originally posted by tipko1 View Post
        Dalas dobija bilo ko da im se padne u finalu...imaju prednost domaćeg terena,izbacili šampione i to dva puta ih tukli u gostima,ali pre svega su ekipa koja ima najviše raspoloženih igrača od svih timova u plej ofu...
        Sta podrazumevas pod "raspolozeni igraci"?

sigpic
        - 4xMVP -

Comment

• ali San Antonio je bio u padu forme + Đinobili je bio rovit...a kod Dalasa su nekako svi tempirali i ušli u formu....i Novicki i Teri i Peđa i Kid...pogotovo ova dvojica trojkaša kada igraju na domaćem terenu+uvek neko bljesne od ostalih igrača...a i dosta su iskusni,nekako sve se namestilo,sve ide na njihovu vodenicu

Comment

Dalas dobija bilo ko da im se padne u finalu...imaju prednost domaćeg terena,izbacili šampione i to dva puta ih tukli u gostima,ali pre svega su ekipa koja ima najviše raspoloženih igrača od svih timova u plej ofu...
            Nema Dalas prednost domaceg u finalu i Miami i Chi-town su bolji?

Comment

• Da, ali je i Gay povređen kod Memphis-a, koji ima dosta pokretljivije igrace od Lakers-a, ne odgovaraju oni Dallas-u. ;)

Conley je sjajan u PO-u, o Z-Bou ne treba pricati, Gasol takođe igra odlicno, Allen je sjajan defanzivac itd..... ;)
              sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Nema Dalas prednost domaceg u finalu i Miami i Chi-town su bolji?
                a ne govorimo za veliko finale tu se zna....Čikago : Dalas,ne znam što spominješ Majami

Comment

a ne govorimo za veliko finale tu se zna....Čikagoalas,ne znam što spominješ Majami
                  LoL. Vece sanse ima da nas izbaci Boston nego Cikago ako prodjemo a hocemo.

Comment

• Dzet Teri za partiju koju je pruzao:,,Mom's cooking..."!znaci,kakav car.Idemo Mevsi do titule

Comment

LoL. Vece sanse ima da nas izbaci Boston nego Cikago ako prodjemo a hocemo.
                      Gola istina! To je ono sto sam par puta napominjao:"Ko pobedi u seriji Miami-Boston taj ce biti novi sampion." A sve su prilike da ce to da bude Miami!

sigpic
                      - 4xMVP -

Comment

• Moji favoriti za osvajanje titule - navijacki :

1. Memphis
                        2. Dallas
                        3. Oklahoma
                        4. Chicago
                        5. Atlanta
                        6. ostale koji su ostali nevolim iskreno

Comment

• ne secam se kada sam zadnji put uzivao u kosarkaskoj utakmici kao u ovoj ,verovatno jos od doba sjajnih partija
                          Sakramenta druzine Weber,Divac,Peda i karijere A.Ajversona
                          GIFSoup

Comment

• Vidi ti koliko hater-a, zbog ovakvih stvari cu se smejati kada Wade, LBJ i Bosh budu drzali pehar u svojim rukama. Chicago igra ocajno, ne znam stvarno kako ce da pobede Miami ili Boston, da im nema Rose-a, ne bi prosli prvu rundu.
                            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Zanimljivo, ali ipak jedan od 6ih osvaja ;)

Comment

• ma jeste,ali opet kažem,odavno nisam video ovakav Dalas,konačno prava timska igra,prepuni su samopouzdanja,jednostavno vidi se hemija unutar ekipe za razliku od poslednjih par godina,vidi se želja...ne postoji ekipa koja bolje šutira trojke i koja ima bolje trojkaše u plej ofu+tu je Dirk koga ne može niko da čuva+deda Kid+domaći teren koji znam da ništa ne znači pogotovo kada se igra u 4 dobijene,ali opet ne vidim kako će Memfis ili Oklahoma da naprave više od jednog brejka,a da pritom ne dožive poraz na domaćem terenu(a Dalas izvanredno igra u gostima,dva puta dobili šampione i umalo sva tri puta puta Portland) +biće odmorniji za tu seriju u finalu

Comment

Working...
                                X