Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Bokirivaldo View Post
    nadam se da ce se ostvariti ono sto zelim licno finale OKL-BOSTON ove ostale ne simpatisem

Comment

• Originally posted by Bokirivaldo View Post
      nadam se da ce se ostvariti ono sto zelim licno finale OKL-BOSTON ove ostale ne simpatisem
      Ja se nadam da ce Boston da osvoji

Comment

• Moze se svako nadati da osvoji neko drugi, ali realnost je da osvaja Miami ;)

Comment

• sve je moguce,mozda i atlanta osvoji
          Last edited by .....; 29-04-11, 14:36.

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
            Moze se svako nadati da osvoji neko drugi, ali realnost je da osvaja Miami ;)
            ja isto mislim realno je da Boston osvoji
            GIFSoup

Comment

• Cini mi se da je OKC-u otvoren put ka Finalu, ne samo konferencije, nego i velikom Finalu . KD je odlicno odigrao seriju protiv Nuggetsa, potpuno suprotno onome od prosle godine . Jedinu prepreku Thunderima vidim u njima samima . Najvise zbog Russa i njegove lose igre, mora se probuditi .
              Ali oni zaista poseduju sve komponente, sjajnog trenera u Brooksu, lidera u KD-u, 4 star igraca u Russu i dobre role playere u Perku, Hardenu, Maynoru i ostalima .

Comment

• Originally posted by ЕлБиЏеј View Post
                Cini mi se da je OKC-u otvoren put ka Finalu, ne samo konferencije, nego i velikom Finalu . KD je odlicno odigrao seriju protiv Nuggetsa, potpuno suprotno onome od prosle godine . Jedinu prepreku Thunderima vidim u njima samima . Najvise zbog Russa i njegove lose igre, mora se probuditi .
                Ali oni zaista poseduju sve komponente, sjajnog trenera u Brooksu, lidera u KD-u, 4 star igraca u Russu i dobre role playere u Perku, Hardenu, Maynoru i ostalima .
                apsolutno se slazem samo ih LA moze pobediti pre velikog finala .
                GIFSoup

Comment

• Ma ni za Fakerse nisam siguran, ali naravno, ukoliko Kobe bude bio u Mamba mode-u tokom moguce njihove serije, nema spasa za OKC .

Comment

• I ja se nadam da ce NBA finale igrati Miami-Lakers-i jer ove druge nikako ne simpatisem!

A sada misljenje "bez nadanja" - ko pobedi u seriji Miami-Boston ide u NBA finale jer mislim da Chicago nema dovoljno iskustva da iznese finalnu seriju. A na Zapadu L.A. Lekers-i 99.9% idu u NBA finale. Dobice i Dallas i OKC! Bez obzira sto nisu u onoj formi u kojoj su igrali prosle sezone, mislim da ni Dallas ni OKC ne mogu da ih zaustave. Iovako oslabljeni su previse jaki i iskusni u odnosu na sve timove sa Zapada!
                    Nemoj odmah da se ljutite jer je ovo samo moje misljenje potkrepljeno informacijama sa raznih strana!
                    Last edited by Branislav; 29-04-11, 15:18.

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                    sigpic
                    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                    - 4xMVP -

Comment

• Slažem se sa Branislavom, Lakersi gotovo sigurno igraju u velikom finalu a ovamo pobednik meča Miami-Boston ide u veliko finale.

Lično bih voleo da Bulls-i nešto više naprave ali manji su favoriti od Bostona i Miami-ja na Istoku za veliko finale...

Ako bih morao da dam prognozu tipujem na Boston za budućeg šampiona

Prekosutra na SK kreće spektakl, 21:30h Miami - Boston!!!
                      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                      C'E SOLO L'INTER

Comment

• Ma Bane, sta ima ko da se ljuti, ne moras to da pises uopste... ;)

Bulls-i na prvi pogled izgledaju kao previse neiskusan tim, Boozer , Brewer i Korver igrali PO sa Jazz-om, Bogans isto cini mi se sa Magic-om i Spurs-ima, Noah prethodne dve sezone igrao sjajno protiv prvih nosilaca, Luol-u je cini mi se treca sezona u PO-u, a o KT-u ne treba pricati... A, Derrick je u svom prvom Playoff mecu dao Boston-u usred TD Garden-a 36 poena, kao sto vec rekoh dosta puta, reinkarnacija MJ-a...
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Nesto zasto ste svi toliko ubedjeni da ce OKC u finale lige,nisu meni nista posebni,mislim da serija sam Memphisom(racunam da su prosli) ide u 7 utakmica,sanse su jednake,ali se nadam pobedi Memphisa.

EDIT: Kada bih birao protivnika za L.A. u finalu uzeo bih pre OKC nego Memphis.;)
                          Last edited by Black Mamba 24; 29-04-11, 16:37.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
                            Nesto zasto ste svi toliko ubedjeni da ce OKC u finale lige,nisu meni nista posebni,mislim da serija sam Memphisom(racunam da su prosli) ide u 7 utakmica,sanse su jednake,ali se nadam pobedi Memphisa.

EDIT: Kada bih birao protivnika za L.A. u finalu uzeo bih pre OKC nego Memphis.;)
                            zasto smo sigurni OKL u finale moj insekt me nikada ne laze ovaj mislim instikt , evo reci cu najrealnije kad bi sada napravili procentualno
                            sanse svih naravno da je najblize finale LA-MAJAMI pa onda svi ostali BOS itd..
                            GIFSoup

Comment

• Doc veruje da ce Shaq biti u ekipi za seriju protiv Miami-a sigurno!
                              Mozda ne bas od prvog meca, ali ce biti spreman za naredne definitivno.
                              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Boston ako ne osvoji ove godine verovatno im se raspada njihova velika trojka.

Comment

Working...
                                X