Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "Može biti da će neko reći da sam lud, ali stvarno mislim da ćemo eliminisati Dalas. Da, možda nisam normalan, ali recept je jednostavan. Pobedimo ih u nedelju uveče na njihovom terenu, a onda se vratimo kući. Ne mogu da nas dobiju u Los Anđelesu više, u to sam siguran. E, onda ćemo, posle 3-2 u seriji i naše dve uzastopne pobede, da vidimo kakvi su", zrači optimizmom Brajant.

How do you know you've found Lebron James' cell phone?

It vibrates and receives calls, but doesn't have a ring!

:dw::lol1: :pp:

Comment

• ajde neka pedja uzme prsten..zasluzio je..

Comment

• [QUOTE=fer_boy;484632]Dalas

U koliko tačno počinje OKC-MEM ?[/QU

u jedanest..

Comment

• Originally posted by fer_boy View Post
          "Može biti da će neko reći da sam lud, ali stvarno mislim da ćemo eliminisati Dalas. Da, možda nisam normalan, ali recept je jednostavan. Pobedimo ih u nedelju uveče na njihovom terenu, a onda se vratimo kući. Ne mogu da nas dobiju u Los Anđelesu više, u to sam siguran. E, onda ćemo, posle 3-2 u seriji i naše dve uzastopne pobede, da vidimo kakvi su", zrači optimizmom Brajant.

kobe je samo realan

Comment

• Da se mi okrenemo vecerasnjem duelu Memphis-OKC pa onda spektakl Celtics-Heat.

Kazu da je najbolja serija do sada ova između Memphis-a i Thunder-a, bas me zanima kako ce Z-Bo veceras odigrati.

A, sto se tice drugog duela, zna se, Miami naravno pobeđuje.
            sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Ne mogu da nas dobiju u Los Anđelesu više, u to sam siguran.

Pa šta je on ? Dobili su ih dva puta zaredomm...šta mu nije jasno....

Comment

• Nikako ne kapiram što se toliko isčekuje povratak Šeka....
                Mislim da će njegov doprinos biti minimalan....Ali ipak bolje sa njim u petorci,nego sa Džermejnom ili nedaj Bože Krstićem...
                I ukoliko Boston nije kadar da dobije dve naredne utakmice,posebnu ovu večerašnju,onda zaista ne zaslužuje da ide dalje...
                Jedva čekam da vidim tu njihovu igru večeras...da vidim šta će to raditi noćas,a u prethodne dve utakmice nisu..

Comment

• Ako Lakersi to urade to bi bio savrsen nacin da Phil zavrsi karijeru...uzme jos jedan prsten i napravi nesto sto niko nikad nije, da se vrati sa 0-3 i dobije. Mada...tesko . A za Shaq-a, on cak i da bude neki "x-factor", kako ce da doprinese timu a nece igrati preko 15ak minuta? Previse se pominje taj njegov povratak i to mi nesto ne izgleda kao toliko bitna stvar,ali u svakom slucaju bice bolji nego sa Dzermejnom i Krletom. Veceras dajem 50-50% sanse za pobedu Majamija, samo zbog ukletog TD Gardena
                  GO HEAT!
                  Last edited by Emil_LBJ; 07-05-11, 21:27.

Comment

• Preuvelican je povratak ONeala . I potpuno oporavljen ne moze napraviti neku specijalnu stetu Heatu, kamoli rovit . Ni on vise nije zver sa pocetka milenijuma, sada je vise Beauty nego Beast .

Comment

• tesko da ce Shaq mnogo da napravi protiv Hita...

Comment

• Originally posted by emil_portnoy View Post
                        Ako Lakersi to urade to bi bio savrsen nacin da Phil zavrsi karijeru...uzme jos jedan prsten i napravi nesto sto niko nikad nije, da se vrati sa 0-3 i dobije. Mada...tesko . A za Shaq-a, on cak i da bude neki "x-factor", kako ce da doprinese timu a nece igrati preko 15ak minuta? Previse se pominje taj njegov povratak i to mi nesto ne izgleda kao toliko bitna stvar,ali u svakom slucaju bice bolji nego sa Dzermejnom i Krletom. Veceras dajem 50-50% sanse za pobedu Majamija, samo zbog ukletog TD Gardena
                        GO HEAT!
                        Nek te djavo nosi sta prizivas nesrecu? Memfis ce biti razjeban veceras toliko mi se popeo na kurac sa onim izjavama Rendolf da sad navijam iz sve snage za OKC da ih dobije.

Comment

• Bila mi je zelja da uzmemo titulu sampionima

Comment

• Hahahahaha, Ibaka je vec poceo show.
                            sigpic

Comment

• Jel ima Veetle za OKC-MEM ?

Comment

• Hvala. Uzivacu ;)

Comment

Working...
                                X