Bledi ova je neizvijesna ali ova u 2 nece da bude!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA Playoffs 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by D-Wade View PostA, nije bas tako, igra Randolph zaista dobro, ne moze mu se poreci i to ne samo ove sezone.
Jasno da izjava nije na mestu, ali realno jako tesko izlaze na kraj sa njime u Oklahomi.
Comment
-
Ne slazem se uopste, pa nije ovo jedina dobra njegova sezona, a cinjenica je da su samo Aldridge i Dirk bolje "cetvorke" od njega.
@Ray Ray
Pa dobro, on je najbolji dostupni igrac Memphis-a, mozda i najbolji kada je tu Gay, svako ima razlicito misljenje. On je hteo da kaze da ga niko u Oklahomi ne moze cuvati, pa su to verovatno preuvelicali, a to i jeste istina. Perkins jeste prespor za njega.
Ne mogu da sudim o izjavi, jer je nisam cuo.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Amar'e igra centra u Knicks-ima, barem je igrao u vecini slucajeva ove sezone, a Bosh, ne mogu reci da ne igra odlicno u PO-u, jer je zaista igrac kojeg ja dosta volim i cenim, svađao sam se sa svima kako je bolji od Boozer-a, niko mi nije verovao, sada valjda veruje, ali bih rekao da je Z-Bo bolji.
Gasol bi bio tu, da ne igra ocajno u PO, ali kao sto si rekao, videcemo.
EDIT: Ja ga hvalim, a on me demantuje.Last edited by D-Wade; 08-05-11, 00:06.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Westbrook igra odlicno, ima sanse da dođe do tripl-dabla, KD standard dobar i Ibaka su dovoljni za vodstvo. Memphis jako slabo, Conley-a nema nigde...sigpic
Comment
Comment