Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by micelini View Post
    Boston je istorija...GO Memphis!!
    Dobrodosao na forum!
    Jesi zaista navijac Memphisa ili ih samo podrzavas u ovom Play-Offu?
    Last edited by Black Mamba 24; 04-05-11, 23:48.
    sigpic

Comment

• Da li je to Džon Stokton? Uz njega i Melouna je zapocelo moje pracenje nba...

Comment

• Originally posted by K.Garnett 5 View Post
        Da li je to Džon Stokton? Uz njega i Melouna je zapocelo moje pracenje nba...
        Nije ono Stokton

Comment

• Sta je ovo hitovci vec zavrsili seriju, e kad matorci dodaju gas i rese naredne duele, nece biti potrebe da putuju u Majami na 7. mec da dzaba umaraju stare kosti

A veceras Go Bulls, ali ne preko 9 razlike

Comment

• Originally posted by Black Mamba 24 View Post
            Dobrodosao na forum!
            Jesi zaista navijac Memphisa ili ih samo podrzavas u ovom Play-Offu?
            Hvala.Navijac sam Jazza.Ove god mi je preostalo da simpatisem neki drugi tim,pa sam odabrao,po meni,najperspektivniji tim MEMPHIS.
            Last edited by micelini; 05-05-11, 00:04.

Comment

Da li je to Džon Stokton? Uz njega i Melouna je zapocelo moje pracenje nba...
              Eh,to su bila srecna vremena NBA.Ljudi su krvarili za svoj tim i rijetko su pristajali da se grupisu da bi pokusali da osvoje prsten,tada se to smatralo nemoralnim.

Comment

Hvala.Navijac sam Jazza.Ove god mi je preostalo da simpatisem neki drugi tim,pa sam odabrao,po meni,najperspektivniji tim MEMPHIS.
                Nemam sta da ti kazem,osim da si izabrao dobar tim... i ja ih simpatisem najvise posle Lakersa i Warriorsa.
                Nadamo se da ces biti aktivan. ;)
                sigpic

Comment

• Trudicu se maximalno da ispratim sa vama ovaj play of.Znas li hoce li igrati Rose veceras? Mislim da ako on ne bude mogao da ce to biti zicer za Atlantu.

Comment

Eh,to su bila srecna vremena NBA.Ljudi su krvarili za svoj tim i rijetko su pristajali da se grupisu da bi pokusali da osvoje prsten,tada se to smatralo nemoralnim.
                    I nikako ne treba pored dvojice velikih, mozda i najvecih pick and roll igraca ikada, zaboraviti i sjajnog Jeff Hornacek-a! Nekako svi njega zaboravljaju, a bio je itekako bitan za tu ekipu Jazz-a.

I dobrodoslica i od mene iako sam i ja novi
                    Last edited by Ray Ray; 05-05-11, 00:15.

Comment

• noga nije slomljena, tako da ce rose igrati

Comment

• Originally posted by Ray Ray View Post
                        I nikako ne treba pored dvojice velikih, mozda i najvecih pick and roll igraca ikada
                        Definitivno najvecih... I po meni najbolji tandem nba... Kako su samo jednostavno igrali...

Comment

I nikako ne treba pored dvojice velikih, mozda i najvecih pick and roll igraca ikada, i sjajnog Jeff Hornacek-a! Nekako svi njega zaboravljaju, a bio je itekako bitan za tu ekipu Jazz-a.

I dobrodoslica i od mene iako sam i ja novi
                          Naravno,to je bio all round igrac,sa predispozicijama slicnim danasnjim igracima sto je bio raritet u to vrijeme.Imao je tu jos jedan lik iz te slavne ere Jazza bez koga ja ne mogu zamisliti Jazz a to je ADAM KEEFE.
                          Last edited by micelini; 05-05-11, 00:24.

Comment

Definitivno najvecih... I po meni najbolji tandem nba... Kako su samo jednostavno igrali...
                            Nikad jednostavnija igra a nikad teza za braniti, perfektno.

Nego da li je neko juce video all time triple-double play off listu? Magic prvi sa 30 i onda drugi tek J Kidd sa 11

Comment

Nikad jednostavnija igra a nikad teza za braniti, perfektno.

Nego da li je neko juce video all time triple-double play off listu? Magic prvi sa 30 i onda drugi tek J Kidd sa 11
                              Moras uzeti u obzir u kakvom timu je igrao Magic au kakvim Kidd.

Comment

Moras uzeti u obzir u kakvom timu je igrao Magic au kakvim Kidd.
                                Naravno, ne mislim da je Kidd los, naprotiv, bolji je i od takvih legendi kao sto su Bird (10) Chamberlain (9) i Big O (8), nego govorim o Magic-ovoj dominaciji i kakav je igrac bio. Naravno tada se igrala drugacija kosarka nego danas, ali ipak Magic

Comment

Working...
                                X