Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA Playoffs 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• James 35/14/3
    Wade 28/9/4
    Bosh 20/12/0
    Ostatak tima 15 poena!

Neka se nadje sada opet neko "pametan" da proziva James-a!

Cestitke Miami-u i svim navijacima!

GO HEAT, GO MVP!

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
    sigpic
    RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
    - 4xMVP -

Comment

• Gde nas Bane cekate, zar vas nismo dovoljno puta dobili u regularnom delu, hocete jos? :P

Comment

• auuuuh kako se je samo jebeno Oklahoma vratila iz mrtvih u zadnjih 5min prvog poluvremena...od -18 na samo -4
        ponajviše zahvaljujući Westbrooku i Hardenu
        sada još samo da tako nastave u drugom poluvremenu...imaju ovu utakmicu u džepu

EDIT: kako loše otvaranje...pasevi im završavaju u publiku odoše na -8
        EDIT: auuu kako je počeo da igra Durant...6 poena u nizu(sjajno zakucavanje)...svuda je po terenu,bodri saigrače koji greše,pravi lider tima...evo ih...opet se vraćaju 61:61...kakvu želju za pobedom i borbenost pokazuju igrači Oklahome
        napalili su se do bola,a kako i ne bi kada su se vratili sa -18...evo ga Mayo ubo trojku,ali biće teško Memfisu da dobije več dobijenu utakmicu...publika pokušava da ih probudi iz mrtvih...Mayo ubo i dvojku,on održava Memfis u igri...
        ...znam samo jedno,a to je da utakmicu broj 5 99% dobija Oklahoma...
        EDIT: Pekins dva puta šamara Gasola (jednom u odbrani,jednom u napadu),ali to sve onako skriveno...kao kada držite nekog za dres u fudbalu...kako Oklahoma opet počela da igra glupo imali su igru i taman došli do +3 onda počinju da siluju Durant i Westbrook...ko prvi uzme loptu u napadu taj i završava napad...Gasol lakih 4 poena u nizu za minimalnu prednost Memfisa pred poslednju četvrtinu...
        Last edited by tipko1; 10-05-11, 04:58.

Comment

• Ovi umesto da su isli na Duranta,da zavrsava oni su isli na onog indijanca i normalno covek promasio sut za pobedu...

Comment

• idemo dalje...rezultatska klackalica na startu poslednje četvrtine,kao što je bilo i u većem delu treće...Nazr Muhamed se je povampirio...njegovih 7 poena za +5 Oklahome...sada ulaze i Durant...odma pogađa...ulazi i Westbrook...jedino čak Noris da uđe kod Memfisa....Harden do Duranta koji kuca...pa onda Westbrook koš +dodatno...10 razlike...5min do kraja...ako i ovo ispuste onda nek se jebu svi skupa...
            auuuuuuuuuuuuuu 7:0 serija za Memfisa za minut ipo...Mayo koji pogodak
            sama završnica...na jednoj strani pogađaju dvojica siledžija,a na drugoj dvojica teškaša...+3 za Oklahomu i posed lopte 1:12 do kraja...Cook promašuje trojku,pa gde on da šutira ali Perkins strašan ofanzivni skok...dva slobodna...publika ga ometa,mašu nekim krpicama,trebali bi koristiti neke savremenije metode ometanja,kao npr laser pa mu ga daš pravo u oko indijanac promašuje oba...ipak nema potrebe za laserom
            kakva završnica...Mayo promašuje...Gasol blokira Westbrooka na drugoj strani....i dalje tri razlike 10 sekunde do kraja
            booooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooombaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mike Conley 3 sekunde do kraja,nerešeno...glupi Ameri po ko zna koji put ne prave faul nego popiju trojku
            Westbrook zamalo da pogodi...o neeeeeeeeee...opet produžeci,odložili su mi spavanje jebem ih sve redom,oči su mi ko na žabu

Comment

• Originally posted by Vule_89 View Post
              Ovi umesto da su isli na Duranta,da zavrsava oni su isli na onog indijanca i normalno covek promasio sut za pobedu...
              tu su brate svi indijanci čim neprave faul na kraju...ako su popili trojku

a ja sam najveći što cele noći oka nisam sklopio
              Last edited by tipko1; 10-05-11, 05:47.

Comment

• To breeeeeeeeeeeee, pobedaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sad da ih totalno razmontiramo u AAA-i, GO HEAT GO !!!!
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• kakav produžetak jbt....+7 za Oklahomu i Mayo im zabija 2 trojke

EDIT: pa ovde se jebeno ne zna ko je gluplji...dal Durant koji je izgubio loptu ili Mike Conley na drugoj strani koji umesto da ide na 2 poena on se vraća na trojku i pokušava da postane heroj
                  Last edited by tipko1; 10-05-11, 06:00.

Comment

• Ovaj da je umesto isao na ulaz,baca trojku i masi,ovi crnci nikada nece nauciti..Kako je ovog ukenjala trojka...

Comment

• Kakvi su sabani ovi Thunder-i ja ne verujem... A ja sam ih bas gotivio kao ekipu...
                      Treba ovo Memphis da dobije, ko ih je*e kad ne umeju da rese mec...

Comment

• Originally posted by Partizan_ale View Post
                        Kakvi su sabani ovi Thunder-i ja ne verujem... A ja sam ih bas gotivio kao ekipu...
                        Treba ovo Memphis da dobije, ko ih je*e kad ne umeju da rese mec...

ja brate očima ne verujem...jebem ti glupe Amere...popiju trojku i u regularnom i u produžetku....pa pravite faul indijanci...alooooo faaauuullll

Comment

• I plus sto su imali u regularnom delu + 10 3 minuta do kraja, fasovali
                          Imali 6 razlike u produzetku minut i nesto do kraja, opet fasovali
                          U trecem mecu imali oko 15 razlike u zadnjoj cetvrtini, fasovali

Znaci, ja ne mogu da verujem... Oni resene situacije ne mogu da rese..

EDIT : Kako smaraju sudije sa ovim tehnickim greskama za gluposti...
                          Last edited by Partizan_ale; 10-05-11, 06:08.

Comment

• ajmoooo Memfiiiissssssss tucite ove šabane

Comment

• Vasquez

E 'bas su vala zasluzili da izgube, ko ih jebe kad nemaju muda da dobiju utakmicu ...

Comment

• Treci produzetak,ovi nisu normalni!Koji god klub prodje dalje,nemaju sanse protiv Dalasa..

Comment

Working...