Originally posted by Zeka29
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Gran Premio bwin de España 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
-
...kad ce ta trka vise u k....??!!!ako mi verujete ljudi,gledao sam trku u herezu toliko puta, kao da trebam da dam diplomski iz nje..)prosto nemogu da se suzdrzim vise,i jedva cekam taj 1 maj!!!!!!j.... ja mater,a verujem i vi svi ostali...sigpic
Comment
-
Ja ne pijem pa zato trka )))))
Komisija je uzela u razmatranje Valentinov predlog ali ja ne bih to sad resavao jer ipak je kraj 800cc i prelazi se na neke druge kubikaze i tada treba pricati o nekom promjeni. Toby Moody svakca njemu cast, ali sam mu rekao i na Twiter-u kad pise ove txtove treba da pise kao da se obraca prosjecnom covjeku a ne nekom retardiranom pa mu objasnjava Dzokej i MotoGp vozac. Kad bi tu logiku primjenjivao dzokej od 100kg na velikom konju bi pobjedjiva trke.
Svi znamo zasto Pedrosa ima letece startove, i znamo da dosta sportova imaju ovo pravilo o tezini. Pogotovo na 4 tocka a i 125 kategorija ima ovo pravilo.[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
Comment
-
Juce sam procitao taj txt i interviju koji je dao za spansku televiziju.90%? Ako nije imao jos mjesec dana dovoljno odmora da se oporavi i da bude 100% fit onda se covjek malo prenemaze. Estoril je mjesto gdje mora da gura 100% ako ocekuje ove godine bar da se bori za titulu.[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]
Comment
-
Oooooo neeeeeeeeeeeee. Ali zato ima da prenose Liverpool - Newcastle..... Auuuu ne mogu da verujem sta rade ti ljudi u Sport Klubu. Otkazao 1. Maj da bi izgleda sad gledao trku na netu. E da ti jebem.....Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.
Comment
-
pa to je veca gledanost posto ima mnogo vise retarda koji ce da se klade po kladionicama, a svi zajedno ne mogu da sastave jednu pismenu recenicu. Ljudi vi ne kapirate jednu stvar, moto sport se izdvaja od drugih sportova. To se prati iz duse, iz ljubavi i NE ne postoji ni jedan sport na ovoj planeti koji donosi vise uzbudjenja i koji moze da se poredi sa moto sportom, pa vi sad nabrajajte koliko god hocete, ali ono sto mi dozivimo, koja uzbudjenja i zadovoljstvo gledajuci te ljude kako voze, ne moze da razume onaj koji to ne voli i nije rodjen da bude vozac motora bilo trkac ili ljubitelj. I ne slazem se da je opravdano od strane sport kluba, a krivo mi je sto nemam druge kanale da mogu da pratim. Al jbe se vama za to sto hoce ljubitelji motora, neka vas je sramota, ali ponavljam i za to vam se jbe. Ako bude neki link negde na internetu da se gleda potrudicu se pa cu okaciti.Last edited by Culi; 25-04-11, 14:28.
Comment
-
Originally posted by Culi View Postpa to je veca gledanost posto ima mnogo vise retarda koji ce da se klade po kladionicama, a svi zajedno ne mogu da sastave jednu pismenu recenicu. Ljudi vi ne kapirate jednu stvar, moto sport se izdvaja od drugih sportova. To se prati iz duse, iz ljubavi i NE ne postoji ni jedan sport na ovoj planeti koji donosi vise uzbudjenja i koji moze da se poredi sa moto sportom, pa vi sad nabrajajte koliko god hocete, ali ono sto mi dozivimo, koja uzbudjenja i zadovoljstvo gledajuci te ljude kako voze, ne moze da razume onaj koji to ne voli i nije rodjen da bude vozac motora bilo trkac ili ljubitelj. I ne slazem se da je opravdano od strane sport kluba, a krivo mi je sto nemam druge kanale da mogu da pratim. Al jbe se vama za to sto hoce ljubitelji motora, neka vas je sramota, ali ponavljam i za to vam se jbe. Ako bude neki link negde na internetu da se gleda potrudicu se pa cu okaciti.sigpic
Comment
Comment