Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Zeka29 View Post
    Rossiju je trenutno sigurno najmanje potrebno to kukanje za tezinu...ne lici mi to na njega i po meni treba da cuti i da se nada da ce ovi u Ducatiju upristojiti taj motor...
    Ne zaboravi sve na cem je Valentino imao primjedbu uvijek se kasnije pokazalo ispravnim. Recimo satnica u Kataru, problem svijetla u kataru, rupe u Doningtonu, uvodjenje elektronike smanjilo kvalitet trka, Michelin gume 2007 svi su mislili da mu je kraj karijere pa stao na Bridgestone i pokazao sto umije...itd itd...kad god se pozalio uvijek je to imalo smisla.
    [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• http://plus.autosport.com/free/featu...-ballast-idea/

Comment

• ...kad ce ta trka vise u k....??!!!ako mi verujete ljudi,gledao sam trku u herezu toliko puta, kao da trebam da dam diplomski iz nje..)prosto nemogu da se suzdrzim vise,i jedva cekam taj 1 maj!!!!!!j.... ja mater,a verujem i vi svi ostali...
        sigpic

Comment

• Odlican link. Nisam uspeo ranije da ga procitam. Da li je komisija uzela u razmatranje predlog.

Comment

• I ja jedva cekam trku, ali gde bas na 1. Maj. I dalje sam u nedoumici pijancenj, krkanje, nalivanje ili trka?
            Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Nema nedoumice - trka!!!

Comment

• Ja ne pijem pa zato trka )))))

Komisija je uzela u razmatranje Valentinov predlog ali ja ne bih to sad resavao jer ipak je kraj 800cc i prelazi se na neke druge kubikaze i tada treba pricati o nekom promjeni. Toby Moody svakca njemu cast, ali sam mu rekao i na Twiter-u kad pise ove txtove treba da pise kao da se obraca prosjecnom covjeku a ne nekom retardiranom pa mu objasnjava Dzokej i MotoGp vozac. Kad bi tu logiku primjenjivao dzokej od 100kg na velikom konju bi pobjedjiva trke.

Svi znamo zasto Pedrosa ima letece startove, i znamo da dosta sportova imaju ovo pravilo o tezini. Pogotovo na 4 tocka a i 125 kategorija ima ovo pravilo.

Comment

• Burgess: "Rossi 90% fit at Estoril"

http://gpone.com/index.php/en/slider...il-al-90q.html

Comment

• Juce sam procitao taj txt i interviju koji je dao za spansku televiziju.90%? Ako nije imao jos mjesec dana dovoljno odmora da se oporavi i da bude 100% fit onda se covjek malo prenemaze. Estoril je mjesto gdje mora da gura 100% ako ocekuje ove godine bar da se bori za titulu.

Comment

• Originally posted by Pablo View Post
                      Nema nedoumice - trka!!!
                      Slazem se!

Comment

• Pa da li je moguce da nista od trke necete prenositi na SK vec na SK3 ??????? Stvarno nemam reci. . .. Kakvo nepostovanje gledalaca i ljubitelja Moto sporta. Sledece godine nemojte molim vas da kupujete prava na prenos !!!!!!!!!!!!!

Comment

• Oooooo neeeeeeeeeeeee. Ali zato ima da prenose Liverpool - Newcastle..... Auuuu ne mogu da verujem sta rade ti ljudi u Sport Klubu. Otkazao 1. Maj da bi izgleda sad gledao trku na netu. E da ti jebem.....
                          Jedini nacin da postanes mudriji je da nadmudris mudrijeg protivnika.

Comment

• Taj mec ce imati mnogo vecu gledanost tako da je to opravdano od strane SK.
                            sigpic

Comment

• pa to je veca gledanost posto ima mnogo vise retarda koji ce da se klade po kladionicama, a svi zajedno ne mogu da sastave jednu pismenu recenicu. Ljudi vi ne kapirate jednu stvar, moto sport se izdvaja od drugih sportova. To se prati iz duse, iz ljubavi i NE ne postoji ni jedan sport na ovoj planeti koji donosi vise uzbudjenja i koji moze da se poredi sa moto sportom, pa vi sad nabrajajte koliko god hocete, ali ono sto mi dozivimo, koja uzbudjenja i zadovoljstvo gledajuci te ljude kako voze, ne moze da razume onaj koji to ne voli i nije rodjen da bude vozac motora bilo trkac ili ljubitelj. I ne slazem se da je opravdano od strane sport kluba, a krivo mi je sto nemam druge kanale da mogu da pratim. Al jbe se vama za to sto hoce ljubitelji motora, neka vas je sramota, ali ponavljam i za to vam se jbe. Ako bude neki link negde na internetu da se gleda potrudicu se pa cu okaciti.
                              Last edited by Culi; 25-04-11, 14:28.

Comment

• Originally posted by Culi View Post
                                pa to je veca gledanost posto ima mnogo vise retarda koji ce da se klade po kladionicama, a svi zajedno ne mogu da sastave jednu pismenu recenicu. Ljudi vi ne kapirate jednu stvar, moto sport se izdvaja od drugih sportova. To se prati iz duse, iz ljubavi i NE ne postoji ni jedan sport na ovoj planeti koji donosi vise uzbudjenja i koji moze da se poredi sa moto sportom, pa vi sad nabrajajte koliko god hocete, ali ono sto mi dozivimo, koja uzbudjenja i zadovoljstvo gledajuci te ljude kako voze, ne moze da razume onaj koji to ne voli i nije rodjen da bude vozac motora bilo trkac ili ljubitelj. I ne slazem se da je opravdano od strane sport kluba, a krivo mi je sto nemam druge kanale da mogu da pratim. Al jbe se vama za to sto hoce ljubitelji motora, neka vas je sramota, ali ponavljam i za to vam se jbe. Ako bude neki link negde na internetu da se gleda potrudicu se pa cu okaciti.
                                Ja sam za to da se prenosi trka ali kad izuzmes kladionice,ipak ljude u Srbiji vise interesuje fudbal nego bilo sta drugo a uz to se prenosi najjaca svetska liga i najveci klub te lige tako da je ovo opravdano sto se mene tice od strane SK.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X