Ipak je Rossi dokazao koliki je covjek samim tim sto je posao u Hondinu garazu...pa sve i da nije nista rekao...a posto je rekao,i fakticki svu krivicu prebacio na sebe...to je jos jedan veliki plus...nije skinuo kacigu... pa sta sa tim? Zar ce to sto nije skinuo kacigu da prekrije ono sta je on rekao...nece... Vec sam rekla da Stonera kao vozaca ne treba potcjenjivati...ali,koliko je bilo trka koje Stoner nije zavrsio i to svojom greskom...izvini,molim te, ali to je takav sport...Stvarno je glupo o ovome raspravljati...moglo je da bude mnogo gore od ovog...Ljudi,u ovom sportu se mnogo rizikuje...oni rizikuju svoje zivote...pa sjetite se Shoyinog incidenta...
Ne zelim da uvrijednim nijednog Stonerovog navijaca...ali,vjerujte mi,da bi Stoner izasao kao veliki covjek i pobjednik da je samo pruzio ruku i rekao ''...Yes,you made a mistake...but-it's okay...it happens...'' - to ne smijete poricati...pogotovo ne Stonerovi navijaci...
Kako sto je za nas Rossi sampion bio i ostao,tako je i za Stonerove navijace on sampion bio i ostao,i treba da se ponasa u skladu sa sampionskom titulom... Rossi ga nije namjerno izgurao sa staze...ali,u onom trenutku kada je Rossi dosao-Stoner je bio bijesan,i vjerovatno malo ljut i na sebe...a mnogo vise na Rossija...
Ne zelim da uvrijednim nijednog Stonerovog navijaca...ali,vjerujte mi,da bi Stoner izasao kao veliki covjek i pobjednik da je samo pruzio ruku i rekao ''...Yes,you made a mistake...but-it's okay...it happens...'' - to ne smijete poricati...pogotovo ne Stonerovi navijaci...
Kako sto je za nas Rossi sampion bio i ostao,tako je i za Stonerove navijace on sampion bio i ostao,i treba da se ponasa u skladu sa sampionskom titulom... Rossi ga nije namjerno izgurao sa staze...ali,u onom trenutku kada je Rossi dosao-Stoner je bio bijesan,i vjerovatno malo ljut i na sebe...a mnogo vise na Rossija...
Comment