Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gran Premio bwin de España 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ipak je Rossi dokazao koliki je covjek samim tim sto je posao u Hondinu garazu...pa sve i da nije nista rekao...a posto je rekao,i fakticki svu krivicu prebacio na sebe...to je jos jedan veliki plus...nije skinuo kacigu... pa sta sa tim? Zar ce to sto nije skinuo kacigu da prekrije ono sta je on rekao...nece... Vec sam rekla da Stonera kao vozaca ne treba potcjenjivati...ali,koliko je bilo trka koje Stoner nije zavrsio i to svojom greskom...izvini,molim te, ali to je takav sport...Stvarno je glupo o ovome raspravljati...moglo je da bude mnogo gore od ovog...Ljudi,u ovom sportu se mnogo rizikuje...oni rizikuju svoje zivote...pa sjetite se Shoyinog incidenta...
    Ne zelim da uvrijednim nijednog Stonerovog navijaca...ali,vjerujte mi,da bi Stoner izasao kao veliki covjek i pobjednik da je samo pruzio ruku i rekao ''...Yes,you made a mistake...but-it's okay...it happens...'' - to ne smijete poricati...pogotovo ne Stonerovi navijaci...
    Kako sto je za nas Rossi sampion bio i ostao,tako je i za Stonerove navijace on sampion bio i ostao,i treba da se ponasa u skladu sa sampionskom titulom... Rossi ga nije namjerno izgurao sa staze...ali,u onom trenutku kada je Rossi dosao-Stoner je bio bijesan,i vjerovatno malo ljut i na sebe...a mnogo vise na Rossija...

Un Nome...Un Mito...UNA LEGGENDA... VR|46

Comment

• Iznela sam misljenje mnogih stranih strucnjaka, koji tako misle o talentu Stonera.
      Stoner i Lorenco? To bi bilo zanimljivo, jer nisu imali ni jedan okrsaj do sada. Ili bi Stoner odmaglio, ili bi Lorenco bio daleko ispred.
      Licno mislim, da ce obojica pomalo zazirati od Rosija.U smislu--pusti budalu, neka prodje, samo da me ne izbaci.
      Prosle godine u Japanu, Lorenco je osetio sta znaci kada Rosi resi da prodje.Posle toga nisu imali prilike da dodju u okrsaj.
      Ovo danas je samo potvrdilo da je bolje propustiti ga. Verujem da ce i o tome misliti u narednim trkama.

Comment

• Bravo!!!
        Originally posted by andrea rossi-maniac #46 View Post
        ipak je rossi dokazao koliki je covjek samim tim sto je posao u hondinu garazu...pa sve i da nije nista rekao...a posto je rekao,i fakticki svu krivicu prebacio na sebe...to je jos jedan veliki plus...nije skinuo kacigu... Pa sta sa tim? Zar ce to sto nije skinuo kacigu da prekrije ono sta je on rekao...nece... Vec sam rekla da stonera kao vozaca ne treba potcjenjivati...ali,koliko je bilo trka koje stoner nije zavrsio i to svojom greskom...izvini,molim te, ali to je takav sport...stvarno je glupo o ovome raspravljati...moglo je da bude mnogo gore od ovog...ljudi,u ovom sportu se mnogo rizikuje...oni rizikuju svoje zivote...pa sjetite se shoyinog incidenta...
        Ne zelim da uvrijednim nijednog stonerovog navijaca...ali,vjerujte mi,da bi stoner izasao kao veliki covjek i pobjednik da je samo pruzio ruku i rekao ''...yes,you made a mistake...but-it's okay...it happens...'' - to ne smijete poricati...pogotovo ne stonerovi navijaci...
        Kako sto je za nas rossi sampion bio i ostao,tako je i za stonerove navijace on sampion bio i ostao,i treba da se ponasa u skladu sa sampionskom titulom... Rossi ga nije namjerno izgurao sa staze...ali,u onom trenutku kada je rossi dosao-stoner je bio bijesan,i vjerovatno malo ljut i na sebe...a mnogo vise na rossija...
        sigpic

Comment

• Originally posted by vesna8.11 View Post
          Iznela sam misljenje mnogih stranih strucnjaka, koji tako misle o talentu Stonera.
          Stoner i Lorenco? To bi bilo zanimljivo, jer nisu imali ni jedan okrsaj do sada. Ili bi Stoner odmaglio, ili bi Lorenco bio daleko ispred.
          Licno mislim, da ce obojica pomalo zazirati od Rosija.U smislu--pusti budalu, neka prodje, samo da me ne izbaci.
          Prosle godine u Japanu, Lorenco je osetio sta znaci kada Rosi resi da prodje.Posle toga nisu imali prilike da dodju u okrsaj.
          Ovo danas je samo potvrdilo da je bolje propustiti ga. Verujem da ce i o tome misliti u narednim trkama.
          A kako je Lorenco danas mogao da se bori sa njim ako je bio sekundu sporiji po krugu?Lorenco nikad nije izbegao duel sa njim ako su imali isti ritam i uvek ga je lagano prolazio ako je imao bolji ritam,kao i sve ostale,to prosto tako ide.

Nisam mislio da bi neko pobegao,nego kad bi imali isti ritam,bilo bi mnogo zanimljivo za gledanje.Obojica su izuzetno talentovani i tu su po meni podjednaki,samo sto je Horhe mentalno jaci pa je po meni ispred.Od 3 sezone koliko su vozili zajedno u najjacoj klasi,Horhe je u 2 bio dosta bolji a evo i u cetvrtoj krece bolje i jos ima slabiju masinu.A ne vidim razlog da zaziru od Rosija,ukoliko dodje do direktnog duela a da imaju isti ritam,nece se predati ni Horhe ni Stoner,nikad se nisu predavali pa ne vidim ni zasto bi sad,a da li ce pobediti to je nesto drugo.
          sigpic

Comment

• Stoner (smiling): “How's your shoulder? Is it okay?”

Rossi (helmet still on): “I'm very sorry.”

Stoner: “Okay. You have some problem with your shoulder?”

Rossi: “I make a mistake”

Stoner: “Yeah. Obviously your ambition outweighed your talent.”

Rossi: “Eh?”

Stoner: “Ambition is more than the talent.”

Rossi: “are you high??”

Stoner: “No problem.”

Rossi: “yea i can see in your eyes, are you cry?”

Stoner: “Nope!.”

Rossi: “yea forget it, o by the way..You deserve so much cheerleading .. as you do at the finish line for me, it looks like you're talented for that, but sorry ... no points for that.

Stoner: eh?”

Rossi: "ok times up..Bye bye baby"

Comment

• Uh, tesko je ovde pisati.Nisam ni mislila da bi izbegli borbu, samo sam istakla da nisu imali priliku da se pokazu.
              A sto se tice Rosija, moje misljenje, na osnovu nekih dogadjaja, ali ja ne tvrdim da sam u pravu.
              Jednostavno, tako razmisljam, mozda potpuno pogresno.Zato, izvinjavam se, ako sam nekoga povredila svojim pisanjem.

Comment

Uh, tesko je ovde pisati.Nisam ni mislila da bi izbegli borbu, samo sam istakla da nisu imali priliku da se pokazu.
                A sto se tice Rosija, moje misljenje, na osnovu nekih dogadjaja, ali ja ne tvrdim da sam u pravu.
                Jednostavno, tako razmisljam, mozda potpuno pogresno.Zato, izvinjavam se, ako sam nekoga povredila svojim pisanjem.
                Nisi nikog povredila i nema potrebe za izvinjavanjem,ovo je normalna diskusija.

Stoner-Lorenco je nesto sto duze vreme zelim da vidim.Uopste zelim da vidim duele za pobedu jer vecito se neko izdvoji,dosadili su vise s tim.Danas smo to mozda mogli videti ali popadase svi redom.
                sigpic

Comment

• alo bre....sta dizete Rossija u nebesa...."pokazao koliki je covek jer se izvinio" - pa svaki vozac se svaki put kad se desi ovakva situacija izvini....to tako ide...nista posebno...

sjajna Stonerova reakcija...bas me odusevio...sve je bilo na nivou...sa pravom je ljut...Vale je mogao da sacika jos 4 krivine i da ga bez problema obidje,al onda to ne bi bio Vale...But,thats racing,kako bi on rekao meni najvise krivo zbog Simoncellija...ali ne treba to komentarisati kao "ovo je bila sjajna sansa za pobedu" jer je Marko veoma brz i ove godine bi mogao da pobedi sa lakocom u par trka...ako je nekome ovo bila "sansa za pobedu" onda je to Rossi...propusteno...ne vredi vise o tome...

sve u svemu,sjajan vikend, VEEEELIKI ANDREA! dobra voznja Marca, odlicna voznja Abrahama!!! (to ne treba zabraviti)
                  ja u sustini ne volim kisu,ali ovo je nekako bio pokazatelj kvaliteta vozaca i videli smo kako tu stvari stoje,tako da se ne bih bunio,sad dok je Rossi spor,da i u Estorilu bude slicno vreme

Comment

• dobra trka,bice ludnica ove sezone, a i jos provokacija da bude zanimljivije ko ce da ceka mesec dana
                    Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.

Comment

• Ok,povlacim rec...sad sam bas popiz*eo na Stonera kad sam procitao ovaj intervju i drago mi je sto mu je Rossi odgovorio: "on verovatno ne zna ko sam ja...."
                      ...uf bas sam se iznervirao...
                      drago mi je sto je jednom pokazao zube,ali onda sto je nastavio da potkopava to po pressu....bas jadno...vidi se da mu Vali i dalje jaaako smeta i da ga se i dalje boji...

Comment

• Ono sto svi zaboravljamo, je da je Lorenco pobedio, a o tome se gotovo nigde nista ne pise.
                        Doduse, 25 bodova su tu, ali Lorenco je kao i svi drugi veliki vozaci (Rosi, na pr.) jako sujetan. I redovno mu Rosi pokvari kompletnu zabavu.
                        I bas zbog Rosija, on nikako da bude prvi na naslovnim stranama. Nekako uvek ispadne da je glavna vest Valentino Rosi, bez obzira sta uradio.

Comment

• Slusam valentinovu izjavu kaze da ga rame ne boli kad vozi po kisi, i da je tu vidio koliko ustvari moze kad ga rame ne boli i da je srecan zbog toga
                          [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

• Ne znam sto ste se toliko uhvatili za te izjave pored ovoliko odlicnih voznji danas.Imali smo Lorenca(zbog mentalne snage,bio je spor),Pedrosu(takodje ostao stabilan i pokupio bodove),Simonceli,Rosi,Abraham,Aojama,Janone,Smit, Folger...Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio bilo ih je bas dosta ali ima mnogo stvari o kojima se moze diskutovati a vi se uhvatili izjava.

Inace,niko ne prica o Sofoglu koji je na kraju prosle sezone bio fenomenalan u one 2 trke i strasan je vozac a izuzetno lose krenuo.Ja sam ga video u borbi za titulu sa Janoneom s obzirom da ima cuku i da je u Supersportu doktorirao masine od 600cc.Secam se na kraju prosle sezone da su ga svi videli kao jednog od kandidata za titulu.
                            sigpic

Comment

Ono sto svi zaboravljamo, je da je Lorenco pobedio, a o tome se gotovo nigde nista ne pise.
                              Doduse, 25 bodova su tu, ali Lorenco je kao i svi drugi veliki vozaci (Rosi, na pr.) jako sujetan. I redovno mu Rosi pokvari kompletnu zabavu.
                              I bas zbog Rosija, on nikako da bude prvi na naslovnim stranama. Nekako uvek ispadne da je glavna vest Valentino Rosi, bez obzira sta uradio.
                              Pa za njega je i dobro sto nije u prvom planu i sto nema medijski pritisak samo sto nije svestan toga,bar nije bio prosle sezone,videcemo ga ove godine.Jednostavno mora da se navikne da je Rosi brend o kome se najvise pise zbog svega sto je uradio a on samo nek cuti i radi i pobedjuje.A u slucaju odbrane titule bice sigurno u prvom planu,ako ne bude,onda opet dobro po njega samo mora to da shvati.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X