Originally posted by Sport Klub
View Post
Verujem vam, onda je meni promaklo, jer dok sam ispred ekrana, često zapisujem, pa glava "malo dole" a malo gore" (skoro da ih više slušam, nego što gledam, mada mislim da imam dosta dobru opservaciju!)... Primite moje izvinjenje. Takođe izvinjavam se i forumašima, kao i onom delu spektatorijuma koji kao gosti povremeno "posećuju" Forum SK. I ovom prilikom vas uveravam u moje dobre namere, kako god da vam to zvuči! ...Prihvatiću svaku vašu kritiku ili primedbu!
Izvinjavam se i Darku Plavšiću i Srđanu Radojeviću, ali neka se ubuduće bar prilikom odjave "potpišu", mada Srđan R. to povremeno uradi (kada god kažu ja ih potpišem)...
Kada je o "potpisu" reč, izgleda da još nisam najbolje razumeo: kada, kako i koliko puta se u toku emisije učesnici "potpisuju"... Do sada sam uglavnom bio najviše koncentrisan na samom kraju prenosa, snimka ili emisije, jer mi je to izgledalo najlogičnije! Neko od komentatora se lepo odjavi i predstavi još jedanput, a neko samo kaže: Prijatno! To najviše zbunjuje. Jednostavno na početak prenosa se stiže "taman", a kad već gledaš onda si na kraju skoro siguran da ćeš biti u tom trenutku, a ono, najčešće - ništa! Ali nije moje da vam sugerišem (u vašoj kući, mislim!)
Potpisi su, ipak, najmanji problem... Krivo mi je što komentatori ili ne čitaju moje dobronamerne primedbe, ili me ignorišu, ili ne žele da budu bolji...! Ili ništa ne razumeju, jer ne pišem "njihovim" jezikom!!! Pozdrav!
Comment