RED JE DA SE OGLASIM
Zahvaljujem na boljem pozicioniranju teme KOMENTATORI POD LUPOM, slažem se - bolja je sada 'preglednost', jer kada sam počinjao tu 'Temu' mislio sam da joj je mesto tamo gde su „kritike i komentari“. Sada će 'Tema', u okviru „Komentatori“, biti znatno dostupnija – forumašima, gostima na Forumu, ali i moderatorima (kako bi MODi mogli da brže i uspešnije „reaguju“ i 'koriguju' - čitaj: REDIGUJU - moje postove ukoliko mi se slučajno dogodi da ponekad upotrebim neke „neprimerene reči“ kojima bih mogao da uvredim nekoga od nedodirljivih - komentatora!!! Ali, neka...!).
Nije mi nikada smetalo što je tamo negde 'Tema' bila prilično „zabačena“ i nedostupna na prvi pogled. Mnogi nisu znali ni da postoji! Ovako je znatno bliža onima kojima je zapravo i namenjena - komentatorima.
Ustvari, meni bi (ali stvarno!) najviše odgovaralo kada bi Tema bila dostupna samo KOMENTATORIMA i ljudima koji su „zaduženi“ za njihov uspešniji rad, ako ih uopšte ima na SPORTKLUBu. Jer, prvobitno (još pre nekoliko godina, putem telefona!) pokušavao sam samo njima i da se obraćam, krajnje dobronamerno, ali oni su me stalno usmeravali na Forum (a, meni nije naročito bilo stalo, ni tada niti sada, do neke „slave“, bar ne na ovaj način!)...
Očekivao sam da će vremenom više forumaša želeti da iskazuje svoje mišljenje i stav o (ne)uspešnosti kada je o komentatorima SPORTKLUBa reč. No, ne mari! Ovako, umesto svih njih, Dragooon će preuzimati na sebe odgovornost, makar to nekima izgledalo – „dosadno i neukusno“! Ali, ne pišem (postujem) ja zbog njih... Zato me takva mišljenje ne dotiču baš mnogo. Više me čudi opšta inertnost i mirenje forumaša s onim što im se: nameće, servira, puni glava, „izoštrava“ ukus... Naravno, od nekih sportskih komentatora!
Biće sve više reči i o KOMPETENTNOSTI, i mojoj ali i onih moderatora koji ubuduće budu „samovoljno“ 'korigovali' (čitaj REDIGOVALI) moje postove... Poručujem im da to čine kompetentno, a ne da mi spajaju pasuse, jer moje reči, rečenice, pasusi i postovi su postavljeni tako da se lakše čitaju i razumeju. Oni moderatori koji nisu u stanju da to čine kompetentno neka „potraže pomoć“ u FORUMU SPORTKLUBa, a ne da to čine samovoljno i nestručno (mislim na jezik, pravopis)!
I, neka se bave pametnijim stvarima, nego da Dragooonu šalju opomene zbog navodne upotrebe „NEPRIMERENIH REČI“ i pominju neke POENE, tobož' da mi ograniče SLOBODU IZRAŽAVANJA na Forumu – sramota (Hahaaa...), još s napomenom da će svaki sledeći „prekršaj“ biti uvod u – banovanje, valjda! Nepismeno je napisano, pa nisam najbolje razumeo krajnji cilj tih „upozoravajućih strelica“. Za sada me samo 'golicaju'... Baš je smešnooooo!
Preporuka moderatorima: ako mi još jedanput „otkinete“ deo posta, onda, slobodno sklonite ceo post! Jer, među sadašnjim moderatorima niko nije dovoljno KOMPETENTAN da Dragooonu „koriguje“ napisano (pogotovo što dotična osoba ne zna ni šta čini, ona nije 'korigovala', već je neuspešno i nestručno pokušala da REDIGUJE...). Inače, imam sve kopije sačuvane u svojoj arhivi, pa ćemo se drugačije „ćeeerati“, kao što to neko reče na forumu, nedavno. Manite se moderatori posla kojem niste dorasli, jedino ako to radite po - nalogu! (Toliko od mene!)
Ako sam i dalje nekome „dosadan i neukusan“, imate čarobno dugme „mooote“, isto ono koje mi iz spektatorijuma često koristimo umesto da slušamo neke nebulozne – komentatore!
Eto: Daj sitnom čoveku uslove (ili „vlast“!), pa ćeš odmah videti – kakav je!
„Toliko od mene - Pozdrav!“ (Na ovaj način me je novi dotični moderator pozdravio, nije da 'joj' uzvraćam, nego tek da se zna!?)
P.S.
Navatao sam se straha od poslate mi OPOMENE – baš baš! Nije mi dobrooo!
Comment