Originally posted by NebojsaNS
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
-
Originally posted by T-Mac View PostAjde, to jos i nije problem. Spavas do 3, 4, jedes oko 6,7, eventualno jos jednom pred spavanje i milina. Al' kad ti jos nad glavom visi sekira dugova, samo zivot da ti se smuci. Jebem ti sunce, ne ponovilo se nikad, nisam znao gde se nalazim tih dana.
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostA jbg, kad volim ono pazim i mazim, a ovako kad su mi dolazile, odradi svoj posao, nemoj mnogo da pricas i aj sto moram da te vozim kuci, ali se pusti psidza u kolima i ne slusam je. Takav sam, trudio sam se da budem kao mudonja i da se menjam, al' prosto to nisam ja, ne mogu ja to.
Eto Mac objasnio, mislim da je prava.
Al' cu da dodjem jedno vece usran od alkohola i da psujem. xDsigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Nisam u fazonu da cu da umrem, al' nije ni sada nekad prijatno, a kamoli ako na kraju ode sa drugim, al' sta cu. Prosao sam prvi put to u srednjoj posle 3 veze, da mi se ne zivi kad me ostavila i ta sranja.
Mac, za prazan frizider uvek mozemo da se hvalimo ko je duze bio bez hrane. A sa racunima nekako se krpi kraj sa krajem.
Uglavnom znam da je zelim, znam da mogu da se sjebem tesko, ali sam odlucio da idem na pred ka necemu sto zelim, pa ili ce da bude ili nece, trece nema.
Tu je jedan jedini prijatelj da me slusa pijanog kako kenjam par dana i posle da teramo dalje...
Comment
-
Originally posted by Seoski Terminator View PostNisam u fazonu da cu da umrem, al' nije ni sada nekad prijatno, a kamoli ako na kraju ode sa drugim, al' sta cu. Prosao sam prvi put to u srednjoj posle 3 veze, da mi se ne zivi kad me ostavila i ta sranja.
Mac, za prazan frizider uvek mozemo da se hvalimo ko je duze bio bez hrane. A sa racunima nekako se krpi kraj sa krajem.
Comment
-
Originally posted by T-Mac View PostAjde, to jos i nije problem. Spavas do 3, 4, jedes oko 6,7, eventualno jos jednom pred spavanje i milina. Al' kad ti jos nad glavom visi sekira dugova, samo zivot da ti se smuci. Jebem ti sunce, ne ponovilo se nikad, nisam znao gde se nalazim tih dana.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostJa cu sto je najgore opet da se zaljubim Boli me kurac, nek poginem.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by Emil_LBJ View PostLjudi imam osecaj, sto rece Mac da smo u nekoj kafani, pijucka se i prica i uziva . Milina! Inace sam cutljiva osoba i u drustvu, tako i na forumu, citam ovakve stvari ali ne pisem
Comment
Comment