Znamo mi, samo eto, Mamba imao srece sa Banetom, protiv mene, nije najbolje proslo, ali sam pokazao milost. Moram izbaciti to ubuduce, ne smem pokazati slabosti, trebao sam ostaviti Mambinog idola.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
Originally posted by D-Wade View PostZnamo mi, samo eto, Mamba imao srece sa Banetom, protiv mene, nije najbolje proslo, ali sam pokazao milost. Moram izbaciti to ubuduce, ne smem pokazati slabosti, trebao sam ostaviti Mambinog idola.
I nemoj me vise uzimati u recenicu zajedno sa tim prasetom!
@LBJmvp
Otkud sam znao da si na privatnom.Mozda si neki wunderkind pa mozes visiti ceo dan na forumu i studirati.Last edited by Black Mamba 24; 13-06-11, 23:00.sigpic
Comment
-
Ti mene Mamba nazva "nista", a ja tebe taman mislio da primim u organizaciju. I Bane je se slozio da je to za tvoje dobro.
A sto se tice faxa, sve je to opusteno, ne daj se Mamba uplasiti, ti tamo sa Fona ne znaju tri programa da napisu kako valja. Ima da gutaju prasinu iza tebe.
Comment
-
Videces ti Bledi situaciju, Mamba ne upise FTN, pa on ode na da studira matematiku. Izgorio covek totalno...
Sta si njemu uradio, sada hoces i mene, e nece moci.....sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Edin Avdić dao opširan i odličan intervju za NBA, Evropu, predstojeće EP...
http://www.avangarda.in/forum/viewto...66b4a3e#p31670IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostJa sam Di cuo da si se i ti predomislio i resio da upises pravi fax i krenes put Beograda.sigpic
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostMoze biti samo jedna budala. Salim se, nije niko nista rekao.
Ali kad moze Mamba, mozes vala i ti.
Vidis Mamba kako nasa draga Olja pametno razmislja i savetuje te.Last edited by Black Mamba 24; 14-06-11, 00:00.sigpic
Comment
Comment