Announcement
Collapse
No announcement yet.
Off Topic Caffe
Collapse
X
-
Bolje da ga zaobidjes u sirokom luku.Ne znam ni ja kako sam ga presao.Lose je igra optimizovana i sa najjacom grafickom zna da secka.Ima valjda na netu neki patch za framerate.
Oces forum da ti preporucim za igre, pa da te drugi upute bolje?
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostPa nisu valjda poremeceni ovi ljudi sa kojima se druzim, FON-ovci se zezaju normalno i uce ali se ne razbijaju i prosek oko 8. ETF-ovci i gradjevinci umiru uz knjigu i kad dobiju 6 kao da si dao malom detetu igracku.
Malo to ljudi vole da preuvelicavaju, kako je njima tesko, a ustvari knjige ne vide, a i kad uce, glava im na sedmom nebu.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostNe bih bas rekao da je tako. Ja sam ETF lagano zavrsio, mogao sam jos jedan pored njega, i zezao sam se koliko sam hteo, ucio otprilike dva dana za ispit, tri maksimalno, i nikad 6 nisam dobio.
Malo to ljudi vole da preuvelicavaju, kako je njima tesko, a ustvari knjige ne vide, a i kad uce, glava im na sedmom nebu.
Nisam znao da je Njutn na forumu ;)
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostNisam znao da je Njutn na forumu ;)
Kakav more Njutn, to su samo predrasude, veruj mi taj fax nije uopste tezak. A ti Njutnovi sa moga faxa, veruj mi, ne zalaze na ovakve forume, ti bre loptu u zivotu nisu uzeli u ruke, njima je zanimljivije da racunaju fluks kroz kutlacu.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostHahaha, jos me i zezas.
Kakav more Njutn, to su samo predrasude, veruj mi taj fax nije uopste tezak. A ti Njutnovi sa moga faxa, veruj mi, ne zalaze na ovakve forume, ti bre loptu u zivotu nisu uzeli u ruke, njima je zanimljivije da racunaju fluks kroz kutlacu.
Drugar iz gimnazije Bozilov bio 3. u Evropi iz matisa pre 2 godine, 2 puta 1. na republickom iz fizike eno ga na ETF zavrsava on to u roku i ima super ocene ali kaze da uci nekih 5 sati dnevno.
Comment
-
Originally posted by Bledi View PostNe bih bas rekao da je tako. Ja sam ETF lagano zavrsio, mogao sam jos jedan pored njega, i zezao sam se koliko sam hteo, ucio otprilike dva dana za ispit, tri maksimalno, i nikad 6 nisam dobio.
ma salim se,ali mora da se uci sigurno da ne mozes dva dana pre ispit da ucis i da polozis
Comment
Comment